neoxorakiotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας καινούργιος στην παρεα ονομαζομαι Νίκος θελω να παω σε ιεκ για μαγειρική σεφ και με ενδιαφέρουν πολύ τα δίδακτρα και ποιον άλλωστε δεν ενδιαφερουν....λοιπόν πηγα στο ακμη Θεσσαλονίκης πάντα....και μου λένε επειδη το ιεκ μας κλείνει 40 χρονια απο την λειτουργία του σου κάνουμε 40% έκπτωση αλλά την ημέρα που πήγα μου λένε...οτι ειναι η τελευταια μέρα που μπορείς να κλείσεις την προσφορά αυτή και τα σχετικά...οπως δηλαδή το περίμενα...εν τέλει έδωσα ενα εικοσαρικο ντεμεκ για να κρατησω την προσφορά και καλα αλλα ειπα στην τελική τι ψυχή έχει ενα εικοσαρικο...την τριτη θα παω ατο δέλτα και στο ξυνη λοιπον θα ηθελα οποιος μπορεί να μου απαντήσει κάτι ποτ να ξέρει η ακομη καλύτερα αν το έχει ζήσει αυτό που λέω και να μου πει6την δική του εμπειρία....το αρχικό ποσό και καλά ηταν στα 3600 και τωρα εγινε 2400 τον τον χρόνο λεω....ευχαριστώ εκ ρων προτέρων για τις απαντησεις σας
George b Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 καπου τοσο ειναι το ποσο σε ολα αυτα τα ιεκ ξυνη ακμη και τα σχετικα... το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι οταν πας σε αυτες τις σχολες να ζητησεις να σου διξουν την κουζινα τους και ποιον καθηγητη εχετε...αυτα σε ενδιαφερουν πιο πολυ παντως αν ειχες την ευκαιρια να κατεβεις στην αθηνα οι καλυτερες σχολες ειναι οι le monde η etoile παντα υπαρχει ομως και η επιλογη των δημόσιων ιεκ.. εγω πηγαινω σε ενα ιεκ ξυνη το οποιο αν και οι εγκαταστασεις του ειναι μικρες μαθαινω τοσα πολλα λογο των ανθρωπων που διδασκουν εκει περα...
neoxorakiotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 ξέρεις τι ...ευχαριστώ πρώτα από όλα για την απάντηση σου ....λοιπόν εγώ όπως είπα πήγα στο ακμή και τους είπα να μου δείξουν πρώτα τις εγκαταστάσεις τους με ξενάγησε ο chef και μιλούσαμε και ήταν όλα οκ απλώς μου φάνηκαν πολύ μικρές οίο αίθουσες γενικώς και πως είχε πολλά άτομα μέσα την ώρα του μαθήματος ...
George b Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 νταξ οι εγκαταστασεις μην σε νοιαζουν τοσο γιατι θα χωρίζεστε σε ομαδες στα εργαστηρια οποτε δεν θα εχεις προβλημα με αυτο το θεμα.. τωρα το λογικο ειναι γυρω στα 8 ατομα μαξ απο εκει και περα αναλογα με το μεγεθος των εγκαταστασεων παιζει ρολο αν θα μπορεις να μαθεις εκει ή οχι..
Laurelien Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μηπως σου λενε παπατζες για την προσφορα; Επειδη κι εγω πριν 2 χρονια ειχα παει να ρωτησω και μου ειπαν να δωσω προκαταβολη για να μου κλεισουν θεση και να κανουν καλυτερη τιμη. Πηγα και στο ΞΥΝΗ και στο ΑΚΜΗ να μιλησω. Αυτους στο ΑΚΜΗ δεν τους συμπαθησα καθολου. Καπως στημενοι μου φανηκαν. Ηθελα να παω για ναυτιλιακα κι εμαθα οποιος παει εκει γι'αυτο προσπαθουν να τον ψησουν να παει για οικονομικα. Και του λεω του τυπου οτι εγω εχω ηδη διπλωμα οικονομικων που ειναι ισαξιο με του ΙΕΚ. Και μου λεει "Α τοτε μπορεις να κανεις 1 χρονο" Με δουλευε στα μουτρα μου μου φαινεται. Και μ'επαιρναν τηλεφωνα μεχρι περυσι. Στο ΞΥΝΗ μου φανηκαν ξηγημενοι απ'την αρχη. Μου ειπαν και τα θετικα και τα αρνητικα. Εφυγα για εξωτερικο τελικα αλλα αν ειχα παει ΙΕΚ στο ΞΥΝΗ θα διαλεγα. Πανω κατω τα διδακτρα τα ιδια ειναι.
neoxorakiotis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Προτων για αυτο στα εργαστηρια που ειπα πιο επανω ειναι οτι ειχε οντως πολλα ατομα μεσα το δευτερο θεμα το οικονομικο ειναι οτι και εμενα δεν μου φανηκαν ντομπροι αυτοι εκει γιατι σαν κορακια πεφτουν απο επανω σου για χρηματα και σου λενε μαλακιες και 2 ατομα που ξερω που πηγαν συγκεκριμενα στο ακμη πληρωσαν 2400 και δεν δουλευει κανεις απο τους δυο τους και τους το αναφερα αυτο και τα ειδαν τα ατομα στο συστημα και μου ελεγα παπαριες για τον καθενα ξεχωριστα απο εκεινη την στιγμη ειπα οτι κατι δεν παει καλα και οταν της ειπα οτι πληρωσαν 2400 και οχι 3600 μου λεει οτι εγω ειμαι αναγκασμενη να βρω στους πελατες μου χαμηλώτερη τιμή και ξερεται τι....απο την στιγμη που δινω τοσα χρηματα θελω να ξερω τα πραγματα ολοκληρομενα και εκνευριζομαι πολυ που σου κανουν συνεχως πουστιές ..... :mad: :mad:
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Η κλασσική καραμέλα αρκετών φορέων ιδιωτικής εκπαίδευσης, μέχρι τότε τελειώνει η προσφορά.... οπότε σε αναγκάζουν να τρέξεις να προλάβεις πριν κάνεις την αναζήτηση που πρέπει.
Laurelien Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ναι ειδες; Ο,τι να'ναι λενε. Εγω ξενερωσα απιστευτα με το ΑΚΜΗ. Και μου την εδινε και η ατμοσφαιρα εκει μεσα. Ειχαν κατι κρυες γλαστρες να το παιζουν ξεναγοι. Δεν μ'αρεσουν αυτα τα δηθεν. Επισης στο ΞΥΝΗ θυμαμαι μια κοπελα που δουλευε εκει εκατσε μιση ωρα και μας εξηγουσε για το προγραμμα λεπτομερως.
chiorost Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Οδηγός για ιδιωτικά ιεκ. Ισχύει για όλη την Ελλάδα (οχι μονο Αθήνα) Μπήκαμε σε περίοδο εγγραφών και άρχισαν τα γνωστά παπαγαλάκια. Ο ξυνής έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος και οι περισσότεροι που πάνε τραβάνε μετά τα μαλλιά τους. Η δελτα κλασσική αξία σε μηχανολογικά (και οχι μόνο), η ακμή με το πιο επιθετικό marketing και η λεμοντ σχετικά ακριβή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τα δημόσια ήταν καλά στο παρελθόν αλλά πλέον δεν έχουν λεφτα και ακόμα κι αν εχουν κάποιους καλούς καθηγητές, το μάθημα είναι πάντα ελλιπές. Κάντε έρευνα αγοράς και το καλύτερο είναι ΕΚΤΟΣ περιοδου εγγραφών. Πηγαίντε από το ιεκ και δείτε-μιλήστε με κάποιον. Ερευνα αγοράς από τηλέφωνο δεν ειναι σωστή. Ζητήστε να δείτε τα εργαστήρια και τους χώρους που θα κάνετε μάθημα (στη δική σας ειδικότητα, οχι κάποια αλλη). Αν σας πουνε παπάτζες τύπου "τα βάφουμε", "τα απολυμάνουμε", κλπ απλά πείτε ευχαριστώ και φύγετε. Ρωτήστε υπάρχοντες σπουδαστές ή πρόσφατα αποφοιτους για το τι γίνεται πραγματικά στην τάξη. Να έχετε ετοιμάσει από πριν μια βασική λίστα ερωτήσεων και αφήστε τα οικονομικά για το τέλος. Ρωτήστε πόσο κοστίζει, τι εμπεριέχεται μέσα στην τιμή (δεν υπάρχουν αυτονόητα πράγματα - ρωτήστε αναλυτικά) και το διακανονισμό. Μην παρασύρεστε από προφορές (παπάτζα) τύπου έκπτωση ημέρας/μήνα/βροχής/χρώμα παπουτσιων/κλπ. Είναι μουφα (φουσκωμένη τιμή/ημερομηνία) γιατί ολα τα ιεκ θέλουν να πουλάνε συγκεκριμένη τιμή αλλά πάντα δέχονται παζάρια. Καπάρο για να κλείσουν οι συμφωνίες/θέση απλά αγνοήστε τις. Ανετα μπορείτε να πάρετε την τιμή από κάποιο άλλο ιεκ και να πάτε για παζάρια σε κάποιο άλλο. Επίσης τις τελευταίες ημέρες των εγγραφών η τιμή πάντα πέφτει και δε λείπουν και περιπτώσεις που για να γεμίσουν μισοαδεια τμήματα, παίρνουν τηλέφωνα και δίνουν πολύ φθηνότερη τιμή. Με λίγα λόγια, κάντε έρευνα αγοράς πριν ή έστω στις αρχές των εγγραφών αλλά το τελικό οικονομικό deal κλείστε το 10-15 ημέρες πριν το κλείσιμο. Tip : Πηγαίντε σε μια εταιρεία κινητής, πάρτε ένα δωρεάν νουμερο κινητου και δώστε μόνο αυτό σαν τηλέφωνο (δεν έχετε σταθερό). Αυτό γιατί τα περισσότερα ιεκ είσαι εκνευριστικά ενοχλητικοι και πιεστικοι για εγγραφές. Ανοιξτε το κινητό τις τελευταίες 15 ημέρες των εγγραφων και όταν τελικά γραφτείτε κάπου, ακυρώστε/πετάξτε το νουμερο και δώστε το κανονικό σας.
Michalis Karatasios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας καινούργιος στην παρεα ονομαζομαι Νίκος θελω να παω σε ιεκ για μαγειρική σεφ και με ενδιαφέρουν πολύ τα δίδακτρα και ποιον άλλωστε δεν ενδιαφερουν....λοιπόν πηγα στο ακμη Θεσσαλονίκης πάντα....και μου λένε επειδη το ιεκ μας κλείνει 40 χρονια απο την λειτουργία του σου κάνουμε 40% έκπτωση αλλά την ημέρα που πήγα μου λένε...οτι ειναι η τελευταια μέρα που μπορείς να κλείσεις την προσφορά αυτή και τα σχετικά...οπως δηλαδή το περίμενα...εν τέλει έδωσα ενα εικοσαρικο ντεμεκ για να κρατησω την προσφορά και καλα αλλα ειπα στην τελική τι ψυχή έχει ενα εικοσαρικο...την τριτη θα παω ατο δέλτα και στο ξυνη λοιπον θα ηθελα οποιος μπορεί να μου απαντήσει κάτι ποτ να ξέρει η ακομη καλύτερα αν το έχει ζήσει αυτό που λέω και να μου πει6την δική του εμπειρία....το αρχικό ποσό και καλά ηταν στα 3600 και τωρα εγινε 2400 τον τον χρόνο λεω....ευχαριστώ εκ ρων προτέρων για τις απαντησεις σας Νίκο καλησπέρα. Και καλη επιτυχια με την αποφαση σου. Μπαινω στον κοπο να σου γραψω για την δικη μου εμπειρια γιατι πριν λιγα χρονια ημουν ακριβως στην ιδια φαση με σενα. Η επιλογη ΙΕΚ δεν είναι για κανενα λογο ευκολη υποθεση μιας και ολοι προσπαθουν να σου παραφουσκωσουν τα πάντα κ υπαρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείς σύντομα. Το τι παιζει τωρα με τιμες δε μπορω να στο απαντησω γιατι εγω ειχα γραφτει πριν χρονια. Και εγω θυμαμαι ότι ειχα κάνει έρευνα τοτε. Ήμουν μεταξυ δύο και τελικα αποφασισα να παω στο ακμη. Μου αρεσαν περισσοτερο οι εγκαταστασεις και ο κυριος που θυμαμαι ότι μιλησα , με επεισε για τα περισσοτερα. Δε μετανιωσα λεπτο για την επιλογη μου και νομιζω ότι τα λεφτά που έδωσα έπιασαν τόπο. Οι καθηγητές ήταν ολοι τους εξαιρετικοί ενώ συμμετείχαμε με το τμήμα μου σε αμετρητες εκδηλώσεις. Πρακτική άσκηση έκανα στο Sani ενώ πλέον δουλεύω μόνιμα. Μάλιστα εκεί έκαναν την πρακτική τους μαζι με εμενα και σπουδαστές άλλων ΙΕΚ. Πολλές φορες μου ειχαν πει τα αφεντικά μου ότι το επιπεδο μου δεν είχε καμια σχεση με των υπολοιπων παιδιων. Ένιωσα σιγουρα δικαιωση για την επιλογή μου. Θα σου πρότεινα λοιπόν να σκεφτείς σοβαρά να προχωρήσεις στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
παγωτό Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Νίκο καλησπέρα. Και καλη επιτυχια με την αποφαση σου. Μπαινω στον κοπο να σου γραψω για την δικη μου εμπειρια γιατι πριν λιγα χρονια ημουν ακριβως στην ιδια φαση με σενα. Η επιλογη ΙΕΚ δεν είναι για κανενα λογο ευκολη υποθεση μιας και ολοι προσπαθουν να σου παραφουσκωσουν τα πάντα κ υπαρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείς σύντομα. Το τι παιζει τωρα με τιμες δε μπορω να στο απαντησω γιατι εγω ειχα γραφτει πριν χρονια. Και εγω θυμαμαι ότι ειχα κάνει έρευνα τοτε. Ήμουν μεταξυ δύο και τελικα αποφασισα να παω στο ακμη. Μου αρεσαν περισσοτερο οι εγκαταστασεις και ο κυριος που θυμαμαι ότι μιλησα , με επεισε για τα περισσοτερα. Δε μετανιωσα λεπτο για την επιλογη μου και νομιζω ότι τα λεφτά που έδωσα έπιασαν τόπο. Οι καθηγητές ήταν ολοι τους εξαιρετικοί ενώ συμμετείχαμε με το τμήμα μου σε αμετρητες εκδηλώσεις. Πρακτική άσκηση έκανα στο Sani ενώ πλέον δουλεύω μόνιμα. Μάλιστα εκεί έκαναν την πρακτική τους μαζι με εμενα και σπουδαστές άλλων ΙΕΚ. Πολλές φορες μου ειχαν πει τα αφεντικά μου ότι το επιπεδο μου δεν είχε καμια σχεση με των υπολοιπων παιδιων. Ένιωσα σιγουρα δικαιωση για την επιλογή μου. Θα σου πρότεινα λοιπόν να σκεφτείς σοβαρά να προχωρήσεις στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. μην τον ακους μια, ο τύπος έκανε register σημερα, και προφανώς καταλα΄βαινεις τον λόγο. 1
Iris_89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Νίκο καλησπέρα. Και καλη επιτυχια με την αποφαση σου. Μπαινω στον κοπο να σου γραψω για την δικη μου εμπειρια γιατι πριν λιγα χρονια ημουν ακριβως στην ιδια φαση με σενα. Η επιλογη ΙΕΚ δεν είναι για κανενα λογο ευκολη υποθεση μιας και ολοι προσπαθουν να σου παραφουσκωσουν τα πάντα κ υπαρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείς σύντομα. Το τι παιζει τωρα με τιμες δε μπορω να στο απαντησω γιατι εγω ειχα γραφτει πριν χρονια. Και εγω θυμαμαι ότι ειχα κάνει έρευνα τοτε. Ήμουν μεταξυ δύο και τελικα αποφασισα να παω στο ακμη. Μου αρεσαν περισσοτερο οι εγκαταστασεις και ο κυριος που θυμαμαι ότι μιλησα , με επεισε για τα περισσοτερα. Δε μετανιωσα λεπτο για την επιλογη μου και νομιζω ότι τα λεφτά που έδωσα έπιασαν τόπο. Οι καθηγητές ήταν ολοι τους εξαιρετικοί ενώ συμμετείχαμε με το τμήμα μου σε αμετρητες εκδηλώσεις. Πρακτική άσκηση έκανα στο Sani ενώ πλέον δουλεύω μόνιμα. Μάλιστα εκεί έκαναν την πρακτική τους μαζι με εμενα και σπουδαστές άλλων ΙΕΚ. Πολλές φορες μου ειχαν πει τα αφεντικά μου ότι το επιπεδο μου δεν είχε καμια σχεση με των υπολοιπων παιδιων. Ένιωσα σιγουρα δικαιωση για την επιλογή μου. Θα σου πρότεινα λοιπόν να σκεφτείς σοβαρά να προχωρήσεις στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Προσπαθείς way too much... Next!
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μάλιστα εκεί έκαναν την πρακτική τους μαζι με εμενα και σπουδαστές άλλων ΙΕΚ. Πολλές φορες μου ειχαν πει τα αφεντικά μου ότι το επιπεδο μου δεν είχε καμια σχεση με των υπολοιπων παιδιων. Ένιωσα σιγουρα δικαιωση για την επιλογή μου. Θα σου πρότεινα λοιπόν να σκεφτείς σοβαρά να προχωρήσεις στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Αυτά τα αφεντικά όμως! Άλλο πράμα.......
Laurelien Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Νίκο καλησπέρα. Και καλη επιτυχια με την αποφαση σου. Μπαινω στον κοπο να σου γραψω για την δικη μου εμπειρια γιατι πριν λιγα χρονια ημουν ακριβως στην ιδια φαση με σενα(...)Ένιωσα σιγουρα δικαιωση για την επιλογή μου. Θα σου πρότεινα λοιπόν να σκεφτείς σοβαρά να προχωρήσεις στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. ^^^ neoxorakiotis, ελπίζω τώρα να κατάλαβες 100% γιατί να μην πας στο ακμη
chiorost Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 ^^^ neoxorakiotis, ελπίζω τώρα να κατάλαβες 100% γιατί να μην πας στο ακμη Και τα δικά σου μηνύματα είναι ο λόγος για να μη γραφτεί κάποιος στον ξυνη. Γράφτηκες 26/12 και πλακώθηκες στην υποστήριξη του ξυνή, ενω όλοι ξέρουν οτι πλέον πουλά μόνο αέρα. Οι απαντήσεις σου δεν είναι πραγματική βοήθεια. @Michalis Karatasios Εκεί στην ακμή πρέπει να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη ιντερνετικής σας εικόνα σε blogs και fora. Δεν το κάνετε σωστά και εκτείθεστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα