curiositykilledme Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Ψάχνω κάποια εφημερίδα που να μην είναι πολιτικοποιημενη 100% γιατί τελείως ξέρω δύσκολα, να χει εκτός από ελληνικές ειδήσεις ίσως και κάποιες worldwide. Έχω ένα τύπο με ένα κατάστημα κοντά μου που έχει εφημερίδες από όλο τον κόσμο, έχω checkarei αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάτι για να διαβάζω καθημερινά, κάτι να μου κάνει κλικ. Ναι μεν υπάρχει το internet αλλά σε κάποια φάση homework δουλειά ειδήσεις ταινίες όλα στο internet το μυαλό γίνεται φραπές. Εσείς διαβάζετε εφημερίδες, και αν ναι ποιες και γιατί, έτσι να πάρω μερικές ιδεές.
Glikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εγω παρα πολύ σπάνια να αγοράσω εφημερίδα. Και αν το κάνω θα είναι γιατί μερικές φορές κάποιες δίνουν ωραία ένθετα,πχ κάποια εγκυκλοπαίδεια. Αν τύχει να πιάσω κάποια στα χέρια μου πχ σε μια καφετέρια θα ειναι random και απλά την ξεφυλλίζω να δω κανα ενδιαφέρον άρθρο πχ. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2016 από Glikos 1
black_field Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Πραγματικά, κάθε φορά που θ'αγοράσω εφημερίδα (σπανιότατα, τύπου μια φορά το χρόνο αν θα'χει καμια προσφορά), και θα επιχειρήσω να τη διαβάσω, κλαίω για το χαρτί που πάει χαμένο... Απίστευτες παπαριές... 2
nickarmy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 βεβαίως , τα δύο τελευταία καλοκαίρια και μάλλον και το επόμενο , και τα τελευταία δυο σκ λόγο star wars xexe
nickarmy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Τι εννοείς λόγω star wars ? έδωσε αφίσα και ποστερς
Glikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 έδωσε αφίσα και ποστερς Φτου το έχασα. Ποια εφημερίδα?
nickarmy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 καθημερινή (την επόμενη εβδομάδα δίνει ημερολόγιο ) σήμερα που προλαβαίνεις, έδωσε 5 ποστερ διαστάσεων 23cmx 33 cm , παχύ χαρτί και πολύ καλή ευκρίνεια
AntiCambeR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Οι εφημερίδες καθαρίζουν καλά τα τζάμια του αυτοκινήτου. 11
Glikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 καθημερινή (την επόμενη εβδομάδα δίνει ημερολόγιο ) σήμερα που προλαβαίνεις, έδωσε 5 ποστερ διαστάσεων 23cmx 33 cm , παχύ χαρτί και πολύ καλή ευκρίνεια Θενκς. Θα το έχω υπόψιν μου
funbreaker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω αγοράσει ποτέ εφημερίδα στην ζωή μου και απορώ για την χρησιμότητά τους. Απ την στιγμή που μπορώ να διαβάσω ότι θέλω online γιατί να πληρώνω και αν ταλαιπωρούμαι και με τα άβολα χαρτιά? Πραγματικά κανένα νόημα, λες και ζούμε στο 1900.
Mau-Maus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 καλα ρε συ fan πότε γεννήθηκες ? οκ τώρα την έχω κόψει και εγω, αλλα μεχρι πριν μια 10ετια έπαιρνα καθημερινά ! δεν έχεις αγοράσει ποτέ στην ζωη σου , πριν το νετ απο που ενημερωνόσουν , από την τηλεορ ? 2
funbreaker Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 καλα ρε συ fan πότε γεννήθηκες ? οκ τώρα την έχω κόψει και εγω, αλλα μεχρι πριν μια 10ετια έπαιρνα καθημερινά ! δεν έχεις αγοράσει ποτέ στην ζωη σου , πριν το νετ απο που ενημερωνόσουν , από την τηλεορ ? ε κοίτα, πριν το internet πήγαινα σχολείο και ως παιδάκι δεν ασχολιόμουν τρελά με την αναζήτηση της ορθής ενημέρωσης, tv δηλαδή και παραπληροφόρηση. Μετά που μεγάλωσα και άρχισα να ψάχνω καλύτερες πηγές υπήρχε το internet. Τώρα που το θυμήθηκα όμως, στο σχολείο είχα πάρει κανα 2 φορές μια εφημερίδα: :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις