Slogan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα παιδια πηρα κατι ηχεια creative παω να τα ανοιξω αλλα τιποτα δεν ανοιγουν Γιατι δεν μπορω να βρω στα public κατι π να λεει για doa υπαρχει καποιος νομος που να λεει οτι αμα ειναι χαλασμενα να μ δωσουν αλλα? η πρεπει να περιμενω να σταλθουν στο service...1 μερα τα εχω .....
Mr_Terror Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 να τα πας πισω σημερα κιολας.ειναι ανοιχτα τα μαγαζια.θα τα τσεκαρει ο τεχνικος θα δει οτι δεν δουλευουν και θα σου δωσουν αλλα.
Slogan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 και αν μου πουν πρεπει να πανε service και παρει μερες μπορω να απαιτισω με βαση νομου να μ δωσουν καινουργια? ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Απ'όσο ξέρω το doa δεν είναι υποχρεωτικό. Αν θέλει το κατάστημα το δίνει. Λογικά θα στα αλλάξουν όμως, είναι οκ τα public σε αυτά τα θέματα. 1
saxos55 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει νόμος για DOA. Είναι προαιρετική παροχή των καταστημάτων (και όχι του κατασκευαστή)
gamanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Στο Σύνταγμα έχει τμήμα service, δεν ξέρω αν έχει και αλλού. Πήγα προχθές κάτι με ένα εμφανισιακό πρόβλημα, όλα συσκευασμένα καθαρα, τα έξτρα με τα σακουλάκια τους. Το είδε, μου έκοψε κατευθείαν πιστωτικό, πήρα ίδιο καινούριο και γεια σας.
theAthenian Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα ! Πήρα ένα Iphone από παμπλικ χτες και έχει ένα Καμμένο πιξελ . Τι μπορώ να κάνω για αυτό ; χρειάζεται να επιστρέψω ολοκληρη τη συσκευασία με το κουτί και τα παρελκόμενα ;
PETROS13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα ! Πήρα ένα Iphone από παμπλικ χτες και έχει ένα Καμμένο πιξελ . Τι μπορώ να κάνω για αυτό ; χρειάζεται να επιστρέψω ολοκληρη τη συσκευασία με το κουτί και τα παρελκόμενα ; Ναι στις περιπτώσεις doa επιστρεφεις τα πάντα. Από εκεί και πέρα έχεις είτε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή με το ίδιο προϊόν αν υπάρχει
Getta Robo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Από εκεί και πέρα έχεις είτε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή με το ίδιο προϊόν αν υπάρχει Σημειωση, δεν επιστρεφουν χρηματα παρα μονο αν ζητησεις υπευθυνο. Οι πωλητες σου λενε πως αλλαζουν με αντιστοιχο προιον η με χρηματικη διαφορα.
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Σημειωση, δεν επιστρεφουν χρηματα παρα μονο αν ζητησεις υπευθυνο. Οι πωλητες σου λενε πως αλλαζουν με αντιστοιχο προιον η με χρηματικη διαφορα. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά παλιότερα έπαιρνες εύκολα πίσω τα λεφτά σου.
Getta Robo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά παλιότερα έπαιρνες εύκολα πίσω τα λεφτά σου. Κολλητος πριν δυο βδομαδες περιπου επεστρεψε ελατωματικο προιον. Οι πωλητες του ελεγαν πως δικαιουται ειτε να παρει αλλο ιδιο προιον ειτε να πληρωσει διαφορα να παρει κατι αλλο. Ζητησε υπευθυνο για να βγαλει ακρη. Στο public στο Συνταγμα ολα αυτα. 1
PETROS13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Σημειωση, δεν επιστρεφουν χρηματα παρα μονο αν ζητησεις υπευθυνο. Οι πωλητες σου λενε πως αλλαζουν με αντιστοιχο προιον η με χρηματικη διαφορα. Αν έχεις πληρώσει με κάρτα πιο πολλές πιθανότητες να στα δώσουν πίσω. Ειδικά αν έχεις πάρει κάτι σε καλή τιμή και το αντίστοιχο είναι πιο ακριβό. Είχα πάρει hdd που βγήκε doa και μου τα επέστρεψαν κανονικά!
Getta Robo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αν έχεις πληρώσει με κάρτα πιο πολλές πιθανότητες να στα δώσουν πίσω. Ειδικά αν έχεις πάρει κάτι σε καλή τιμή και το αντίστοιχο είναι πιο ακριβό. Είχα πάρει hdd που βγήκε doa και μου τα επέστρεψαν κανονικά! Δεν ξερω αν ειχε πληρωσει μετρητα η με καρτα, ο υπευθυνος πηγε να του πουλησει ιστορια για την "πολιτικη του public", ο φιλος τους ειπε πως θα κανει ενημερωση του περιστατικου οπου μπορει και καταγγελια, και του εδωσαν τα χρηματα πισω. Εγω απλα δεν αγοραζω απο το public και δεν χρειαζεται να κανω τιποτα απο τα παραπανω.
Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδια τι καθεστε και γραφετε.Ο ανθρωπος συγκεκριμενο πραγμα ρωτησε .Σαν Doa δεν μετραει γιατι το κινητο δουλευει κανονικα. Doa=Dead on Arival.Αν δεν του ανοιγε η συσκευη δηλαδη ναι θα επρεπε να του δωσουν αλλο σφραγισμενο και αν δεν ειχαν καποιο αλλο στο καταστημα να του επεστρεφαν τα χρηματα. Γιατι δεν μπορω να βρω στα public κατι π να λεει για doa υπαρχει καποιος νομος που να λεει οτι αμα ειναι χαλασμενα να μ δωσουν αλλα? η πρεπει να περιμενω να σταλθουν στο service...1 μερα τα εχω ..... Ας παει στο καταστημα που το πηρε μαζι με τα παρελκομενα και την αποδειξη αγορας και θα λογικα θα το στειλουν στο service. Απο που και ως που το 1 καμμενο pixel θεωρειται doa? Σημειωση, δεν επιστρεφουν χρηματα παρα μονο αν ζητησεις υπευθυνο. Οι πωλητες σου λενε πως αλλαζουν με αντιστοιχο προιον η με χρηματικη διαφορα. Οχι αυτο ειναι παρανομο.Επισκευη του κινητου ή αν δεν γινεται τοτε πιστωτικο(αν θελει να αγορασει παλι απο public)αλλιως επιστροφη χρηματων. Κολλητος πριν δυο βδομαδες περιπου επεστρεψε ελατωματικο προιον. Οι πωλητες του ελεγαν πως δικαιουται ειτε να παρει αλλο ιδιο προιον ειτε να πληρωσει διαφορα να παρει κατι αλλο. Το ολο θεμα της επιστροφης χρηματων προκυπτει 1)Αν το προιον δεν μπορει να επισκευαστει και αρα αν το κρινει ο ενδιαφερομενος μπορει να παρει τα χρηματα του πισω αφου για το εν λογω προιον εκανε την αγορα οχι για καποιο αλλο(βεβαια τα καταστηματα δεν τα συμφερει αυτο 2)Αν δεν υπαρχει το ιδιο προιον προς αντικατασταση. Στην ουσια το μονο που περιγραφεις παραπανω ειναι οτι του προτειναν να ξανααγορασει απο αυτους.Βεβαια δεν λες και σε ποιο προιον αναφερεσαι και τι του προτειναν,ετσι γενικα δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα