Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Κυριακη απογευμα και ειπα να σας σηκωσω λιγο την τριχα. Πιστευω ολοι λιγο πολυ ανεξαρτητου ηλικιας θα φοβομασταν κατι τετοιο. Ελπιζω και ευχομαι να μην τυχει ποτε τιποτα τετοιο και σε κανεναν. Διοτι με αυτη που εισαι μπορει να μην την θες για παντα μαζι σου η να μην εχεις χρηματα στις μερες που ειμαστε ειτε να μην εχουμε μεγαλωσει. Θα μου πεις ας προσεψες. Αλλα λεμε τωρα σε καποιον που δεν προσεξε και βαλτε τον εαυτο σας μεσα .... Τι θα κανατε? Θα αυτοκτονουσατε? Θα το ριχνατε? Θα παντρευσασταν? Αναγνωριση? Στην μοιραια λυση? Υιοθεσια? Προσωπικα εγω μονο και μονο με καθυστεριση ιδρωνω αμα εχει κοπελα με πιανει κομπος και ας ειμαι 100% σιγουρος υπαρχει αυτη η ιδεα της στραβης. Εσεις τι θα κανατε? Εγω παντως αλλα λεω οτι θα εκανα αλλα πιστευω πως δεν ξερω πραγματικα τι θα εκανα. Ακουω γνωμες και φοβους.

Δημοσ.

Kαι νόμιζα πως θα γινόσουν πατέρας..

Οχι φιλε. Πραγματικα αν ειμουν σε σωμα ασφαλειας η δημοσιο δεν με ενοιαζε. Τωρα που δεν ειμαι με νοιαζει και με κοφτει.Ειδικα οταν εισαι ανεργος

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολλοί παράγοντες που θα σε κάνουν να πάρεις την όποια απόφαση. Ανάλογα το ζευγάρι και σε τι κατάσταση είναι. Καλό είναι η εγκυμοσύνη καν είναι προμελετημένη και όχι surprise. Δύσκολη απόφαση πάντως indeed .

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα δει μια φωτο.

Παει η κοπελα κανει το τεστ, βγαινει θετικο, λεει ωχ θα με σκοτωσει η μανα μου, απο μεσα το ιδιο σκεφτοταν το μωρο.

Δεν ειναι κατι απλο. Ουτε η εγκυμοσύνη, ποσο μαλλον να το ριξεις.

Το κρατος ακομα μια φορα μενει αδιαφορο σε αυτο το θεμα

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω υπάρχει κάποια νομοθεσία, στοιχειώδης ίσως. Τωρα το βλέπει και ο καθένας με άλλη οπτική γωνία. Προσωπικά δεν μου αρέσει που πολλές φορές η εκκλησία κάνει "πλύση εγκεφάλου" στα νεαρα ζευγάρια σχετικά με την άμβλωση χωρίς να τους προσφέρει ουσιαστική βοήθεια. (χρηματική πχ). Είναι σίγουρα ενα λεπτό ζήτημα.

Δημοσ.

Τι περιμενετε ακριβως απο το κρατος? να σας παρει απο το χερακι και να σας πει να προσεχετε? η οταν γινει να πεφτουν τα επιδοματα βροχη?  δυστηχως εδω ειναι ελλαδα

• Like 1
Δημοσ.

Τι περιμενετε ακριβως απο το κρατος? να σας παρει απο το χερακι και να σας πει να προσεχετε? η οταν γινει να πεφτουν τα επιδοματα βροχη? δυστηχως εδω ειναι ελλαδα

Αν η χώρα μας είχε σωστή υποδομή (και) στο θεμα της οικογένειας / εγκυμοσύνης, αν υπήρχε σωστή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία , αν είχαμε λεφτά για επιδόματα,αν αν αν, τότε θα ήταν καλύτερα τα πράγματα στο θέμα αυτό. Δυστυχώς δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Και οι χωρες που εχουν σωστες υποδομες τα ιδια συμβαινουν , δεν ειναι θεμα κρατους , θεμα γονιων ειναι

Παίζει ρόλο έστω και ελάχιστα το κράτος. Φυσικά θεωρώ τον κυριότερο ρόλο τον έχει η σωστή διαπαιδαγώγηση / ανατροφή των παιδιών.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Κυριακη απογευμα και ειπα να σας σηκωσω λιγο την τριχα. Πιστευω ολοι λιγο πολυ ανεξαρτητου ηλικιας θα φοβομασταν κατι τετοιο. Ελπιζω και ευχομαι να μην τυχει ποτε τιποτα τετοιο και σε κανεναν. Διοτι με αυτη που εισαι μπορει να μην την θες για παντα μαζι σου η να μην εχεις χρηματα στις μερες που ειμαστε ειτε να μην εχουμε μεγαλωσει. Θα μου πεις ας προσεψες. Αλλα λεμε τωρα σε καποιον που δεν προσεξε και βαλτε τον εαυτο σας μεσα .... Τι θα κανατε? Θα αυτοκτονουσατε? Θα το ριχνατε? Θα παντρευσασταν? Αναγνωριση? Στην μοιραια λυση? Υιοθεσια? Προσωπικα εγω μονο και μονο με καθυστεριση ιδρωνω αμα εχει κοπελα με πιανει κομπος και ας ειμαι 100% σιγουρος υπαρχει αυτη η ιδεα της στραβης. Εσεις τι θα κανατε? Εγω παντως αλλα λεω οτι θα εκανα αλλα πιστευω πως δεν ξερω πραγματικα τι θα εκανα. Ακουω γνωμες και φοβους.

Το "θα το ριχνατε ..." φανταζομαι το ρωτάς για πλάκα. Θα προσεχα να μην πιάσει παιδι αλλα άμα έπιανε δεν θα μπορουσα ποτε να της πώ ριξτο. Θα το αναγνωριζα χωρις δευτερη σκέψη ακομα και αν ήμουν άνεργος θα εκοβα το λαιμο μου να βρω δουλειά μετά.

Αλλα προς το παρον ειμαι εργενης και δεν με κοβω να βρισκω στο άμεσο μέλλον μακροχρονια σχέση. Μ αρεσει να τριγυριζω με πολλες και να κάνω την ζωη μου. Παρολαυτα αν τυχαινε θα το κρατουσα εννοειται.

Δημοσ.

Ξερω 2 κοπελες που ειχαν μεινει εγκυες στα 16 και 20. Το εριξαν και οι 2 χωρις δευτερη σκεψη. Μολις το εμαθαν τα αγορια τους κυριολεκτικα εξαφανιστηκαν. Μεχρι κι αριθμο αλλαξαν. Κι ο ενας μετα απο πολυ καιρο ετυχε να ειναι διπλα απο τη φιλη μου σε μια καφετερια και να λεει και καλα για τη σερβιτορα "Τι _μωρο_ ειναι αυτο." και κατι τετοιες σποντες.
Αν το ειχαν κρατησει πιστευω θα ηταν λαθος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...