Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι στιγμης εχω κανει 3-4 αγορες απο αγγλια και κινα μεσω paypal..

Ενας φιλος μου βαζει τα χρηματα απο τη καρτα που εχει συνδεδεμενη με το πευπαλ,στο δικο μου λογαριασμο πευπαλ,ομως δε μπορει να μου τα στειλει σαν gift,και αυτο εχει ως συνεπεια να μου παιρνει προμηθεια 5% συνεχεια..Δηλαδη στα 100ευρω τα 5 ειναι προμηθεια πευπαλ...

Μιλησα με διαφορα ατομα και μου ειπαν οτι αυτους δε τους χρεωνει προμηθεια γιατι τα στελνουν σαν gift και οχι σαν goods and service..

Γιατι δε μπορουμε να επιλεξουμε τη μεταφορα gift χωρις προμηθεια?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

To paypal έχει αυτούς τους κανόνες για την αποστολή χρημάτων:

https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

Εγώ θα σου έλεγα να βγάλεις μία revolut, να τη φορτίζεις με έμβασμα από e-banking (κόστος ένα ευρώ) και να τη συνδέσεις με το paypal.

Δημοσ.

To paypal έχει αυτούς τους κανόνες για την αποστολή χρημάτων:

https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

Εγώ θα σου έλεγα να βγάλεις μία revolut, να τη φορτίζεις με έμβασμα από e-banking (κόστος ένα ευρώ) και να τη συνδέσεις με το paypal.

Δεν εχω i-banking και δε πολυασχολουμαι,αν και μπορει να ειναι πιο χρησιμο....

Δηλαδη μας τρωει προμηθεια,επειδη αυτα τα χρηματα δεν ειναι στο balance?

Πως μπορουμε να τα βαζουμε στο balance?

Να σου δωσω να καταλαβεις πως το κανουμε..

Του κανω καταθεση(συνηθως απο μηχανημα,ανωνυμη)π.χ 200 ευρω στη καρτα του(που ειναι συνδεδεμενη με το πευπαλ),και οταν μου τα στελνει,μπαινουν 190 καθαρα...Αυτο θελω να αποφυγω,εαν ειναι ευκολο..

Δημοσ.

E, με βάση αυτά που γράφει το paypal, πρέπει αυτός να κάνει top - up (γέμισμα) του paypal του  κι αφού κάνει αυτή τη διαδικασία να σου κάνει τη μεταφορά (επιλέγοντας το "send money to friends and family" και όχι το "goods and services"). Έχω όμως την εντύπωση ότι το top up γίνεται με σύνδεση λογ/σμού και όχι από κάρτα.

Εγώ έχω διαπιστώσει, με ένα φίλο που το ψάξαμε ότι η διαδικασία (έμβασμα μέσω e-banking) -> Revolut -> Paypal είναι η πιο βολική και οικονομική, πάντως.

Να σου δώσω και άλλη μία εναλλακτική: Αντί να πληρώνεις νταβατζιλίκια στο paypal για μεταφορές, γιατί δεν λες στο φίλο σου να σου πληρώσει την παραγγελία με το δικό του paypal;

Δημοσ.

Δεν εχω i-banking και δε πολυασχολουμαι,αν και μπορει να ειναι πιο χρησιμο....

Δηλαδη μας τρωει προμηθεια,επειδη αυτα τα χρηματα δεν ειναι στο balance?

Πως μπορουμε να τα βαζουμε στο balance?

Να σου δωσω να καταλαβεις πως το κανουμε..

Του κανω καταθεση(συνηθως απο μηχανημα,ανωνυμη)π.χ 200 ευρω στη καρτα του(που ειναι συνδεδεμενη με το πευπαλ),και οταν μου τα στελνει,μπαινουν 190 καθαρα...Αυτο θελω να αποφυγω,εαν ειναι ευκολο..

Εάν ο φίλος σου έχει paypal και χρήματα στο balance, η μεταφορά από το balance του στο δικό σου είναι δωρεάν.

Δημοσ.

μπερδευτηκε το κεφαλι μου με ολα αυτα...νομιζω οτι αν κανω κατευθειαν καταθεση στη καρτα που εχω συνδεδεμενη με το πευπαλ΄(χρεωστικη πειραιως),δε θα με αφησει να προχωρησω στη παραγγελια...

Δημοσ.

Το "sent money" έχει προμήθεια αν τραβήξει από κάρτα, όχι στο balance!

Οι προτάσεις μου είναι 2:

1) Παραγγέλνεις και πληρώνεις με το paypal του φίλου (και του τα δίνεις μετρητά, ή του τα βάζεις στην κάρτα)

2) Βγάζεις revolut (https://revolut.com), τη συνδέεις στο paypal και τη γεμίζεις με εμβάσματα (κόστος 1 ευρώ το γέμισμα).

Δημοσ.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!Θα προσπαθησω να κανω αγορα απευθειας απο το λογαριασμο μου,χωρις να στειλω χρηματα σε αλλον μεσω πευπαλ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...