Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oυτε αν με χρυσοπληρωνανε σε δημοσια

Αν δεν είχες άλλη επιλογή τι θα έκανες? Ή ξέρω γω αν εισαι για καφέ και θες να πας για ψιλό ή χοντρό το κάνεις?

Δημοσ.

Αν δεν είχες άλλη επιλογή τι θα έκανες? Ή ξέρω γω αν εισαι για καφέ και θες να πας για ψιλό ή χοντρό το κάνεις?

Γραφω την παρεα (οποια και αν ειναι) στα @@ μου και παω σπιτι.Εχω αφησει φιλο/φιλη να περιμενει μιση ωρα- 40 λεπτα.Εχει πολλους τροπουςνα περασει η ωρα,να παιξει με το κινητο του στην αναγκη.

Δημοσ.

Επειδή κατουριέμαι πιο συχνά απ ότι πρέπει, είναι ένα θέμα. Στην Αθήνα έμπαινα σε μαγαζί, έπαιρνα κάτι και έμπαινα. Αν ήταν βράδυ και δεν είχε μαγαζιά εκεί γύρω, ε κάπου απόμερα, να τα κάνω πάνω μου? Εδώ μπαίνεις ελεύθερα χωρίς να πληρώσεις. Άσχετα αν πάντα παίρνω κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Γραφω την παρεα (οποια και αν ειναι) στα @@ μου και παω σπιτι.Εχω αφησει φιλο/φιλη να περιμενει μιση ωρα- 40 λεπτα.Εχει πολλους τροπουςνα περασει η ωρα,να παιξει με το κινητο του στην αναγκη.

Αν είσαι με γκόμενα τι κάνεις?

Δημοσ.

Ουσιαστικά το 0,5-1€ ( ; ) που δινεις είναι για τα εξοδα συντηρησης , καθαριότητας και απολύμανσης. Οτι δινεις παίρνεις. Βλέπε εδω τι γίνεται που ειναι δωρεάν. Στην Αριστοτελους στα δημόσια ουρητήρια ούτε κατσαρίδες δεν μπαίνουν, αν πας και περασεις απο επανω ή καταλάθως μπεις,μολύνεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι η γκομενα αποτελει ξεχωριστη περιπτωση ? Να περιμενει.

Τεσπα your choice

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...