shine Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 απλά από περιέργεια. αυτό για πόσο ισχύει; δε πιστεύω να θέλει κάθε χρόνο
kirileman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Το αυτό,έπεσε η δουλειά στην ευαγή τάξη των μηχανικών(aka όλα τα σφάζω-όλα τα μαχαιρώνω του Ελ (παρα)κράτους) και είπαν να βγάλουν μια πίπα για να βγάλουν το κατιτίς τους. Από τις μεγαλύτερες κοροϊδίες των τελευταίων ετών να βάζουν τους διάφορους άμπαλους "μηχανικούς"(ο θεός να τους φτιάσει) να "μετράνε" την ενεργειακή απόδοση του διαμερίσματος... Btw:Ζώντας στην Δανία, αυτό το "Δανία του Νότου" μοιάζει όλο και λιγότερο γελοίο και όλο και περισσότερο θλιβερό... Why so mad? Σου έφαγε τη γυναίκα κάποιος μηχανικός; Μια χαρά μηχανικούς έχουμε στην Ελλάδα.
jeanthira7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Η εικόνα που έχω για το τροποποιητικό μισθωτήριο συμβόλαιό μου από το gsis στο κομμάτι του μονοσέλιδου που αναφέρεται σε Π.Ε.Α. είναι η παρακάτω: Οπως βλέπετε δεν βλέπω κάποιο πεδίο για να συμπληρώσω το Π.Ε.Α... Οριστικοποιώ τη δήλωση? Παραθέτω στον εαυτό μου... Τελικά με βάση την εικόνα που βλέπω να το οριστικοποιήσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα