pavlos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γεια σας.Εχω ενα λογαριασμο Paypal και πληρωνομαι εκει σε δολαρια.Το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι οταν θελω να μεταφερω τα λεφτα στην τραπεζα (alpha bank), το Paypal μου κραταει αρκετα λεφτα στην αλλαγη ισοτιμιας απο δολαρια σε ευρω.Οποιαδηποτε τραπεζα και αν συνδεσεις σε ευρω το Paypal θα κανει την μετατροπη αυτοματα.Ουσιαστικα αυτο που αξιζει ειναι να εχεις λογαριασμο σε δολαρια για να μπορεσεις να γλιτωσεις την αλλαγη ισοτιμιας του Paypal.Ακομα και λογιαρασμο που ειναι σε δολαρια και εδραζεται στην ευρωπη (τυπου Leupay) ανοιξεις το Paypal θα κανει την μετατροπη ( δολλαρια σε ευρω ) και μετα η τραπεζα θα τα ξαναλλαζει ( ευρω σε δολλαρια ) . Το εχω διασταυρωσει απο διαφορα forum απο ατομα που εχουν μιλησει με το Paypal .Εχω ψαξει αρκετα το θεμα και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ανοιξεις τραπεζικο λογαριασμο στην αμερικη.Εχει κανει κανεις κατι τετοιο?Η payoneer ηταν μια καλη λυση αλλα σταματησε να δουλευει με το Paypal.Ξερει κανεις αλλο τροπο?Υ.Γ Επιλογη να κανεις withdraw με την ισοτιμια της τραπεζας δεν υπαρχει.Μονο στις καρτες ισχυει αυτο...Υ.Γ2 Υπαρχει κατι σαν υπηρεσια που να πληρωνεις/στελνεις λεφτα με Paypal και μετα αυτοι να σου τα στελνουν στο λογαριασμο ή στην καρτα σου? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2016 από pavlos77 1
Supernova21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα... Οπως εγραψες και εσυ, η μονη λυση που βρηκα δοκιμασμενη απο αλλους χρηστες, ηταν να επικοινωνησεις απευθειας μεσω του support με την paypal και να πεις πως ο θες τα χρηματα σου να γινονται withdraw σε δολλαρια αμερικης και απο εκει και επειτα να αφηνεις την τραπεζα να αναλαβει την μετατροπη σε ευρω. Η απαντηση που πηρα απο το support στο παραπανω μυνημα ηταν πως για την Ελλαδα κατι τετοιο ειναι αδυνατον, και πως θα μπορουσαν να με εξυπηρετησουν μονο αν ο τραπεζικος μου λογαριασμος ειναι σε αμερικανικο εδαφος. Οποτε αυτη η εκδοχη παει. Τωρα σκεφτομαι να μιλησω με κανεναν συγγενη στο εξωτερικο για να ανοιξω λογαριασμο αμερικη... Δεν φαινεται να υπαρχει καποια αλλη λυση μετα την payoneer που σταματησε να δουλευει με paypal. Αν εχεις καποιο νεοτερο παντως στειλε ενα p.m γιατι με ενδιαφερει και μενα το θεμα...
pavlos77 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Αν εχεις καποιο συγγενη να σου ανοιξει καλως.Για να ανοιξεις μονος σου πρεπει να εχεις social security number ( ειναι ενας κωδικος που εχουν μονο οι Αμερικανοι πολιτες ).Γενικα μετα μπλεκεις αρκετα πιστευω και δεν αξιζει τοση φασαρια.Εγω κατεληξα τελικα να ελεγχω την ισοτιμια του paypal και οταν ειναι καλη τοτε να κανω μεταφορα.Απλα επειδη ειναι κουραστικο να μπαινεις καθε μερα στο site του paypal και να τσεκαρεις την ισοτιμια σκεφτομαι να φτιαξω ενα scriptaki που να ελεγχει την ισοτιμια και οταν ειναι καλη να κανω μεταφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα