Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι από τότε που ήμουν φοιτητής γύρω στο 2010 υπήρχε μια αθλητική εκπομπή κάθε βράδυ (;) που κατα τις 00:00 το βράδυ έβγαζε ακροατές στον αέρα

Αν θυμάμαι καλά ήταν 2 παρουσιαστές και έπαιζε πολύ χαβαλές , ενίοτε και δούλεμα μεταξύ τους και προς τους ακροατές

Ήταν πολύ γνωστή εκπομπή τότε, την άκουγε πολύς κόσμος. Σπάω το κεφάλι μου δε μπορώ να θυμηθώ όνομα η σταθμό.

Ξέρει κανείς αν παίζει ακόμη, αν υπάρχει κάτι ανάλογο; Ψάχνω να βάζω κάτι στο internet ράδιο από tune in να έχω συντροφιά τα βραδιά εδώ Αγγλία.

Πείτε σταθμό, ώρα (Ελλάδας) ,μέρες και όνομα εκπομπής

Δημοσ.

Τον Τσουκαλα λες?

Κατα τις 12 βγαζει ακροατες, ειναι 2 παρουσιαστες, και βασικα πεφτει βρισιδι οχι δουλεμα μεταξυ τους.

Δε ξερω ομως αν υπηρχε το 10, υπηρχε σιγουρα πιο πριν και υπαρχει παλι απο περυσι.

Δημοσ.

Fight club; αλλά δεν πολυέβγαζε ακροατές

Μπράβο ρε μεγάλε !

Αυτό έλεγα

Παίζει ακόμη; Σε ποιο σταθμό; Τι ώρα;

Δημοσ.
Θυμάμαι από τότε που ήμουν φοιτητής γύρω στο 2010 υπήρχε μια αθλητική εκπομπή κάθε βράδυ ( που κατα τις 00:00 το βράδυ έβγαζε ακροατές στον αέρα

Αν θυμάμαι καλά ήταν 2 παρουσιαστές και έπαιζε πολύ χαβαλές , ενίοτε και δούλεμα μεταξύ τους και προς τους ακροατές

Ήταν πολύ γνωστή εκπομπή τότε, την άκουγε πολύς κόσμος. Σπάω το κεφάλι μου δε μπορώ να θυμηθώ όνομα η σταθμό. 

Ξέρει κανείς αν παίζει ακόμη, αν υπάρχει κάτι ανάλογο; Ψάχνω να βάζω κάτι στο internet ράδιο από tune in να έχω συντροφιά τα βραδιά εδώ Αγγλία.

Πείτε σταθμό, ώρα (Ελλάδας) ,μέρες και όνομα εκπομπής

Ή στην Ά ή στην Β´ όλοι παν για την μαρμίτα

;;

• Like 1
Δημοσ.

το fight club δεν έβγαινε 00:00 αλλα 22:00 με 00:00 εισαι σίγουρος ότι Λέσβου αυτήν ;;η αμέσως επόμενη εκπομπή έβγαζε ακροατές ..

Δημοσ.

Εκπομπάρα, αν και εμείς της επαρχίας μετά την έρασπορ που φύγανε τους χάσαμε. Είχανε δικό τους χαρακτήρα και ήταν μοναδικοί. Τι να πρωτοπείς..

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο Β., στα διαλείμματα των νεοφιλελέ παραληρημάτων του, μπλοκάρει τις τελευταίες μέρες αβέρτα κόσμο στο facebook χωρίς να το βρίζουν, το αντίθετο θα έλεγα συμβαίνει και το εννοώ. Να τον χαίρονται όσοι τον έχουν ως πρότυπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...