Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ρε φιλε τι να πω ειλικρινά απορώ !! να πάω εγω , να πληρώσω , να μην μου δώσουν απόδειξη και να φοβάμαι να το καταγγείλω ! Ε Λ Ε Ο Σ !!! μα αν δεν θα σε άφηνε να φύγεις αν δεν πλήρωνες θα έφερνε αυτός την αστυνομία .. ~~~~~` καλα κανουν και μας γλεντάνε , καληνύχτα φίλος ..
funbreaker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ρε φιλε τι να πω ειλικρινά απορώ !! να πάω εγω , να πληρώσω , να μην μου δώσουν απόδειξη και να φοβάμαι να το καταγγείλω ! Ε Λ Ε Ο Σ !!! μα αν δεν θα σε άφηνε να φύγεις αν δεν πλήρωνες θα έφερνε αυτός την αστυνομία .. ~~~~~` καλα κανουν και μας γλεντάνε , καληνύχτα φίλος .. Εντάξει ρε φίλε χαλάρωσε μια ερώτηση έκανα. Το ερώτημα όμως παραμένει, τώρα τι δυνατότητες έχω? Και νομίζω πως είναι προφανώς πως μιλάω για δωρεάν δυνατότητες. Δεν σκοπεύω π.χ. να πληρώσω τον Κούγια και να τρέχω σε δικαστήρια.
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το ερώτημα όμως παραμένει, τώρα τι δυνατότητες έχω? Και νομίζω πως είναι προφανώς πως μιλάω για δωρεάν δυνατότητες. Δεν σκοπεύω π.χ. να πληρώσω τον Κούγια και να τρέχω σε δικαστήρια. Μα ρε φίλε 10 μηνύματα για να καταλάβεις το αυτονόητο ?? οκ πάμε κ στο ερώτημα σου τώρα .. στην αστυνομία λοιπον .. δεν πληρώνεις δρχ για μήνυση , είναι δωρεάν ! αντε καληνύχτα ..
funbreaker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μα ρε φίλε 10 μηνύματα για να καταλάβεις το αυτονόητο ?? οκ πάμε κ στο ερώτημα σου τώρα .. στην αστυνομία λοιπον .. δεν πληρώνεις δρχ για μήνυση , είναι δωρεάν ! αντε καληνύχτα .. οκ άντε κοιμήσου να χαλαρώσεις γιατί σε σύγχυσα. Η μήνυση δεν σημαίνει δικαστήρια? Δεν σημαίνει ότι κάποια μέρα θα πρέπει να πάω σε μια δίκη με δικηγόρους και παράβολα?
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 οκ άντε κοιμήσου να χαλαρώσεις γιατί σε σύγχυσα. Η μήνυση δεν σημαίνει δικαστήρια? Δεν σημαίνει ότι κάποια μέρα θα πρέπει να πάω σε μια δίκη με δικηγόρους και παράβολα? Εσυ πέσε για υπνο και να μην ασχολείσαι άστο ! πήγαινε ζήτησε του συγνώμη αύριο που δεν σου έκοψε απόδειξη κ λήγει το θέμα εκεί .. ΥΓ προς όλους τους άλλους -οχι εσένα- καλό είναι να ξέρουν οτι το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν πληρώνουν την μήνυση και οτι ειδοποιούν την αστυνομία και οχι την σδοε ..
funbreaker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εσυ πέσε για υπνο και να μην ασχολείσαι άστο ! πήγαινε ζήτησε του συγνώμη αύριο που δεν σου έκοψε απόδειξη κ λήγει το θέμα εκεί .. ΥΓ προς όλους τους άλλους -οχι εσένα- καλό είναι να ξέρουν οτι το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν πληρώνουν την μήνυση και οτι ειδοποιούν την αστυνομία και οχι την σδοε .. Εγώ πάω να πάρω τα ναρκωτικά μου και να κοιμηθώ γιατί τέτοιος που είμαι, τέτοιος κόσμος μου αξίζει... 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πριν ήθελα να γράψω οτι αμφιβάλλω αν ισχύει αυτό που λέει ο Mau Maus οτι δεν πληρώνεις για την μήνυση. Μετά έσβησα το μήνυμα, αλλά μόλις τώρα άκουσα ακροατή που βγήκε σε εκπομπή του realfm και ανέφερε οτι σε ένα μπαρ δεν του έδιναν απόδειξη και μετά του έδωσαν ψεύτικη από άλλη συναλλαγή, τηλεφώνησαν στην αστυνομία από το μπαρ και οι αστυνομικοί όταν ήρθαν τον ρώτησαν αν ήθελε να κάνει μήνυση αλλά έπρεπε να δώσει τα 100 ευρώ και τελικά δεν έκανε. Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται με αυτό το 100αρι στην μήνυση, Ακούω οτι σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει και για άλλες οχι, οι αστυνομικοί επίσης δεν ξέρουν τι παίζει και λένε τα δικά τους. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2016 από Βασίλης_29
DDevil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εσυ γιατι δεν του ζητησες αποδειξη? μπορει να το ξέχασε. Υπάρχει τρόπος καταγγελίας για μη έκδοση απόδειξης από επαγγελματία? Είναι 2η συνεχόμενη φορά που μου το κάνει. Στην ερώτηση γιατί δεν ζήτησα η απάντηση είναι πως το ξέχασα γιατί εκείνη την ώρα είχα στο μυαλό μου σοβαρά πράματα για την δουλειά που μου έκανε (γιατρός είναι) και το θυμήθηκα όταν έφυγα. Επίσης στην ίδια ερώτηση απαντώ και πως σε κάποιον με αυτή την τακτική (γιατί απ ότι φαίνεται είναι τακτική) δεν πρέπει να του το θυμίζουν οι πελάτες κάθε φορά να κόψει απόδειξη και όποτε του το θυμίζουν να το κάνει. Είναι υποχρέωση του επαγγελματία να το θυμηθεί, όχι του πελάτη να το θυμίζει σε αυτούς που υποτίθεται πως το ξεχνάνε. Δεν θέλω όμως να βγούμε offtopic και θέλω απλά να μάθω αν μπορώ να κάνω κάποια επώνυμη καταγγελία με σχετικά εύκολο τρόπο. Κατσε σου ειπε πχ 70 ευρω με αποδειξη ή 50 χωρις και δεκτηκες το 2ο? μηπως έγινε ετσι? Αντι να πάρεις το σδοε τηλ μπορεις να τον πάρεις τον ιδιο και να του πεις ξέρεις δεν μου έκοψες αποδειξη και την χρειάζομαι για την εφορια. Γιατι δεν κανεις αυτο να τελειωνεις? Και μπορει να γινει η δουλεια σου και δεν θα τον δώσεις στο σδοε.
the other one Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εμένα πάντως μου ακούγεται λίγο αστείο να παιρνεις τηλέφωνο την αστυνομία για να πεις "ελάτε να το μπουζουριάσετε δε μου έκοψε απόδειξη". Άλλο το αν είναι παράνομο ή όχι φυσικά. Φίλε Mau-Maus που σε βλέπω σίγουρο εσύ έχεις κάνει ποτέ κάτι σχετικά; ειλικρινά ρωτάω απλά δε το έχω ακούσει ποτέ για αυτό. 2
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Επειδή σου φαίνεται αστείο φιλε φτασαμε στον πάτο! μην το πάρεις προσωπικά εννοώ αυτό το απίστευτο που συνέβαινε - και συμβαίνει- στην Ελλάδα με την μη εκδοσή αποδείξεων ! -- πέρυσιι πήρα τηλ ενα κατάστημα που συνεργάζεται με την νοβα κα μου έστειλε τεχνικο να φτιάξει ενα καλώδιο που ειχε χαλάσει στο πιάτο ! έρχεται ο μάστορας το φτιάχνει σε 5 λεπτα του λεω τι χρωστάω ? μου λεει 50 !! του τα δινω και κανει να φύγει ! του λεω είμαστε ενταξει κύριε ? μου λεει ναι ολα μια χαρα ! του λεω σίγουρα ειναι ολα εντάξει ? μου λεει ναι ! οκ του λεω να πάτε στο καλό κύριε ! με το που φεύγει (50 ευρώ μαύρα) παίρνω τηλ το μαγαζι που μου τον έστειλε και του λεω έρχομαι με περιπολικό να σε παρω μεσα , στο έκλεισα το μαγαζάκι απατεώνα την έκατσες ! η συνέχεια ήταν να με παρακαλάει , μονο που δεν εβαλε τα κλάματα , τελικα πηγα απο εκει κ επεσε στα ποδια μου να του την χαρίσω , μου γύρναγε τα λεφτά πισω κτλ κτλ θα το ξαναπώ , επειδή σας φαίνονται ολα τοσο αστεία φτάσαμε εως εδω .. . υγ Με ρωτάς αν ειμαι σίγουρος , δεν θα έγραφα ποτέ κατι που δεν ισχύει , κρίμα που δεν ξέρετε τα δικαιώματα σας .. '' Ακόμα, επισημαίνεται ότι από την 1η Ιουνίου 2010 η μη έκδοση ή η ανακριβής έκδοση παραστατικών στοιχείων πώλησης ή διακίνησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών συνιστά ποινικό αδίκημα και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο μηνών. και για να σας το κάνω λιανά , πέρα απο τις ποινές, σδοε κτλ το αδίκημα ειναι ποινικό , τιμωρείτε με φυλάκιση, απο το αυτάκι τους απατεώνες και στην αστυνομία λοιπόν .. 5
the other one Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Απ' ό,τι καταλαβαίνω λοιπόν κι εσύ σε εκείνη την περίπτωση δεν το κυνήγησες στα αλήθεια απλά έριξες φοβέρα για να λυθεί μεταξύ σας, κάνω λάθος; Αυτό που θέλω να πω λοιπόν είναι πως πέρα από το τι περνά αυτόφωρο και τι όχι, τι προβλέπεται κλπ δύσκολα κάποιος θα έμπαινε στη διαδικασία να καλέσει αστυνομία και να μπλέξει σε φασαρίες για κάτι τέτοιο. Και είναι λογικό, άλλο να πέσει μια ανώνυμη καταγγελία στο ΣΔΟΕ, κι άλλο να μπεις στη διαδικασία, όποια κι αν είναι αυτή ( να δώσεις κατάθεση, να παρουσιάσεις στοιχεία, να πας εν τέλει σε δίκη κλπ δε ξέρω τι απ' όλα ισχύει τη λογική αναφέρω ), για να τιμωρήσεις τον άλλον. Όπως και στο άλλο που λένε αν δε πάρεις απόδειξη έχεις το δικαίωμα να μη πληρώσεις ( δε ξέρω αν ισχύει ακόμα ) κάθεται κανείς να το κάνει αυτό; όχι φυσικά κανείς δε θέλει να αποκτήσει προηγούμενα απ' το πουθενά
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα εμένα επεσε κυριολεκτικά στα πόδια μου , πήγα απο το μαγαζι του εαν ελεγε την παραμικρή κουβέντα θα έφερνα την αστυνομία, δεν θα σκεφτόμουν πως θα το αποδείξω στο δικαστήριο και ολα αυτα τα άκυρα που ακούγονται εδω ! στο φινάλε ας ξέρουμε ολοι τα δικαιώματα μας μην μας και ας κάνει ο καθένας οτι αγαπάει .. 1
Stef_25 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ρώτησες όμως τον ts αν έχει την οικονομική δυνατότητα για δικηγόρους δίκες κτλ για να μπει σε μιά τέτοια (χρονοβόρα) διαδικασία. Οκ, Συμφωνώ ότι τα λαμογια πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει οι οικονομικές συνθήκες για τον περισσότερο πληθυσμό της χώρας μας,δν είναι όλα τόσο εύκολα να γίνουν. ( Μην παρεξηγηθεί ο Ts, δν γνωρίζω την οικονομική του ευχέρεια, γενικά Μίλησα εγώ)
Mau-Maus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Αν διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά τα μηνύματα μου θα διαπιστώσεις οτι εξηγώ πως σε αυτές τις περιπτώσεις η μήνυση είναι δωρεάν, δεν πληρώνεις τίποτα , ούτε δικηγόρος χρειάζεται .. παμε αλλη μια και τελευταια φορα.. για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα δεν πληρώνουμε παράβολο! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Σου έδωσε κάποια συνταγή; Αποδεικνύεται ότι πήγα γιατί μου έδωσε συνταγή. Ναι. Την πατησε....Ξαδερφος μου γιατρος δεν μου πηρε λεφτα αλλα επειδη εκοψε συνταγη εκοψε και αποδειξη 5 ευρω εστω και αν δεν τα πηρε . Αλλη φορα που γιατρος μου εκανε καρδιογραφημα και δεν εκοψε αποδειξη επειδη μου την εδωσε με την εν γενει συμπεριφορα του και τον πηρα τηλεφωνο για την αποδειξη με παρακαλαγε να παω να μου κοψει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα