Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω δει είναι ότι όπου υπάρχουν συχνοί έλεγχοι και φόβος για πρόστιμο κόβουν. Όπου δεν υπάρχει έλεγχος κόβουν πολύ λιγότεροι.

Αυτό που λέω έχει σχέση με τη σκέψη του κόσμου.

Πριν έλεγαν οι περισσότεροι "Ναι οι αλήτες οι γιατροί, που φοροδιαφεύγουν μπλα μπλα".Τώρα όλοι καταφέρονται ενάντια στο κράτος και συνειδητοποιημένα δε ζητούν αποδείξεις.

Δε μιλάω για τον ελεγκτικό μηχανισμό.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό που λέω έχει σχέση με τη σκέψη του κόσμου.

Πριν έλεγαν οι περισσότεροι "Ναι οι αλήτες οι γιατροί, που φοροδιαφεύγουν μπλα μπλα".Τώρα όλοι καταφέρονται ενάντια στο κράτος και συνειδητοποιημένα δε ζητούν αποδείξεις.

Δε μιλάω για τον ελεγκτικό μηχανισμό.

Συμφωνώ, γι'αυτό είπα ότι είναι αρκετά μπλεγμένη η κατάσταση. Πολλοί έχουν απελπιστεί, δεν πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει κάτι και το θεωρούν περιττό και άσκοπο να ζητήσουν απόδειξη (ειδικά αν δεν περνάει και πουθενά). Πιο πολύ σαν τιμωρία στον επαγγελματία το βλέπουν να τη ζητήσουν!

Δημοσ.

Εντάξει δικαιολογία η μία, δικαιολογία και η άλλη. Συμβαίνει πάντως, αυτό θέλω να πω! :)

Βρε δικαιολογία η μια , του λες  φερε τώρα την απόδειξη και σου κόβει !

δικαιολογία και η άλλη , του ζητάς  και σου λέει δεν έχει να σου κόψει όμως γιατί τις εχει ο λογιστής!!!

είναι το ιδιο ? να του ζητήσεις κ να σου πει δεν έχω αποδείξεις ? δουλεύω το ιατρείο χωρις να κόβω ?   LOL

αυτο δεν υπάρχει !!

Δημοσ.

Ναι, και;

Μετά μιλάμε για άφραγκο κράτος.

Ο hexenlord ρώτησε πως μπορεί να πάρει πίσω τον ΦΠΑ από το ποσό που πλήρωσε στον οδοντίατρο και του απάντησα ότι στον οδοντίατρο ΔΕΝ πληρώνει ΦΠΑ. Οι οδοντίατροι δεν εισπράττουν και δεν αποδίδουν ΦΠΑ. Συνεπώς και δεν μπορεί να πάρει τον ΦΠΑ πίσω γιατί δεν τον πλήρωσε. Δεν είπα να μην πάρει απόδειξη.

• Like 1
Δημοσ.

δικαιολογία και η άλλη , του ζητάς  και σου λέει δεν έχει να σου κόψει όμως !!!

ειναι το ιδιο ? να του ζητήσεις κ να σου πει δεν εχω αποδείξεις ?  LOL

Εγώ παρόμοιο το βλέπω...θα σκέφτηκε ότι είναι πειστικό και το εφάρμοσε! :) Όπως καμιά φορά λένε ότι κάτι έχει γίνει με την ταμειακή.

Δημοσ.

δικαιολογία και η άλλη , του ζητάς  και σου λέει δεν έχει να σου κόψει όμως γιατί τις εχει ο λογιστής!!!

είναι το ιδιο ? να του ζητήσεις κ να σου πει δεν έχω αποδείξεις ? δουλεύω το ιατρείο χωρις να κόβω ?   LOL

αυτο δεν υπάρχει !!

Φίλε μου , φιλικά , να σου κάνω μια ερώτηση γιατί  έχεις αυτή την στάση ( ξέρω την απάντηση σου γιατί διάβαζα τα ποστ σου προηγουμένως , άρα ρητορική ερώτηση) . Ήρεμα , όμορφα και ανθρώπινα , δεν θέλουμε εδώ να κοροϊδεύουμε και να χλευάζουμε άμεσα είτε έμμεσα ανθρώπους που ζητάνε βοήθεια (ακόμη αν και αυτό για εσένα είναι ανούσιο , παν ηλίθιο). Σε άλλα ελληνικά φόρουμ θα σε έδιωχναν μόνο και μόνο για αυτό το επικριτικό σου ύφος. 

Φιλικά πάλι , δεν θέλω καβγάδες , ούτε είμαι ο διαιτητής , χωροφύλακας ούτε δικηγόρος αλλά ας προσέχουμε λίγο ε? ;)  

Δημοσ.

Φίλε μου , φιλικά , να σου κάνω μια ερώτηση γιατί  έχεις αυτή την στάση ( ξέρω την απάντηση σου γιατί διάβαζα τα ποστ σου προηγουμένως , άρα ρητορική ερώτηση) . Ήρεμα , όμορφα και ανθρώπινα , δεν θέλουμε εδώ να κοροϊδεύουμε και να χλευάζουμε άμεσα είτε έμμεσα ανθρώπους που ζητάνε βοήθεια (ακόμη αν και αυτό για εσένα είναι ανούσιο , παν ηλίθιο). Σε άλλα ελληνικά φόρουμ θα σε έδιωχναν μόνο και μόνο για αυτό το επικριτικό σου ύφος. 

Φιλικά πάλι , δεν θέλω καβγάδες , ούτε είμαι ο διαιτητής , χωροφύλακας ούτε δικηγόρος αλλά ας προσέχουμε λίγο ε? ;)  

Δεν θα σου απαντούσα γιατί εχω δει πως εισαι ανήλικο αλλα οκ ..

πες μου κατι .. πέρα απο το προσβλητικό , ειρωνικό, άκυρο , άσχετο μήνυμα που δέχτηκα και που παραθέτω παρακάτω πες μου πιο δικό μου μήνυμα ήταν ειρωνικό κ χλευαστικό? (εκτός απο την απάντηση μου σε αυτον)

Ενώ οι αφισοκολλητές που διορίζονται στο Δημόσιο δεν γλεντάνε τους υπόλοιπους!

ΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γελάσαμε πάλι σήμερα.

Να είσαι καλά!

οπότε στεφαν θα σου πω πολιτισμένα και ανθρώπινα χωρίς να μαλώνουμε  οτι  μάλλον εσένα θα έπρεπε να διώξουν  απο ολα τα φορουμ για τα οφ τοπικ μηνύματα που στέλνεις κ εδώ και παντού! ας προσέχουμε λίγο ε?  φιλικά παντα

Δημοσ.

Ακομα τσακωνεστε ρε παιδια? :-D το θεμα ειναι απλό ... καλο ειναι οπου μπορεις να τα βρεις προφορικά με τον άλλον να το κάνεις τωρα αν δεν τα βρισκεις απλα τον αλλαζεις πχ εναν γιατρο δεν ειναι κάτι βρισκεις κάποιον αλλο ειδικα αμα εισαι σε κεντρικη πολη με επιλογες. Κάθεστε τωρα και ασχολειστε ποιος δεν κοβει αποδειξη οι περισσοτεροι οταν ηταν να το κάνουν δεν το έκαναν τωρα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο γιατι δεν βγαινει ο ελ επαγγελματιας με ολους αυτους τους φορους παλια εβγαινε.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ τα παιδια για τις απαντησεις τους. Αν επαναληφθει θα το χειριστω αναλογως. Θα κρατησω ως τελικη λυση το "δεν πληρωνω" καθως σε τετοια περιπτωση κοβεται καθε ομφαλιος λωρος με το συγκεκριμενο ιατριο (obvsiouly).

Ελπιζω να μην με φερουν σε αυτην τη θεση. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξερεις ποτε στην Ελλαδα να δουλεψε η προλιψη ???

Δεν είναι θέμα "πρόληψης" αλλά συνθηκών που να ενθαρύνουν το να είσαι ΕΥ, εδώ και χρόνια όμως δεν παίζει να τρώει κάποιος άλλος τέτοια φορολόγηση...

Δημοσ.

Για να είμαστε δίκαιοι, το μηνύματα του Maus που ενημερώνει για το πως έχει η κατάσταση και τι δικαιώματα έχει κάποιος που του τυχαίνει αυτό το πράγμα (αφορά τους περισσότερους δηλαδή) είναι ίσως τα πιο χρήσιμα που γράφτηκαν, ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή όχι κάποιος με τη διαδικασία.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν θα σου απαντούσα γιατί εχω δει πως εισαι ανήλικο αλλα οκ ..

πες μου κατι .. πέρα απο το προσβλητικό , ειρωνικό, άκυρο , άσχετο μήνυμα που δέχτηκα και που παραθέτω παρακάτω  ,πες μου πιο δικό μου μήνυμα ήταν ειρωνικό κ χλευαστικό? (εκτός απο την απάντηση μου σε αυτον)

οπότε στεφαν θα σου πω πολιτισμένα και ανθρωπινα χωρίς να μαλώνουμε  οτι  μάλλον εσένα θα έπρεπε να διώξουν  απο ολα τα φορουμ για τα οφ τοπικ μήνυμα που στέλνεις κ εδω και παντου! ας προσέχουμε λίγο ε?  φιλικά παντα

Φίλε μου έχει απαντήσει σε αυτό το θέμα ο zio10 έτσι δεν είναι???? Ο zio10 ξέρει ότι τον λογαριασμό αυτόν τον διαχειρίζεται όχι μόνο ο γιος αλλά και ο πατέρας( ασχέτως τα στοιχεία που έχει παραθέσει ο γιος μου ) . Αν σου έγραφε ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΓΙΟΣ ΜΟΥ χωρίς να σε ξέρει και βέβαια λόγω του κύρους του θέματος θα σου έγραφε στο β πληθυντικό και όχι στον α' ενικό. Δευτέρον τι δουλειά θα είχε ο μικρός να γράψει εδώ για να κάνει χαβαλέ αφού , δεν είναι η ηλικία του για να κατευθύνει άλλους μεγαλύτερους του . Τέλος πάντων δεν κάνουμε καβγά . Όσον αφορά αυτά που είπα μάλλον κατάλαβες κάτι διαφορετικό από αυτό που προόριζα . Ήθελα να δώσω έμφαση στον ότι εδώ στο insomnia βοηθάμε και δεν κριτικάρουμε για το πως σκέφτεται ο άλλος ακόμη και αν δεν συμβαδίζει με εσένα. 

ΖΗΤΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑ ΠΟΛΥ OFFTOPIC

Για να είμαστε δίκαιοι, το μηνύματα του Maus που ενημερώνει για το πως έχει η κατάσταση και τι δικαιώματα έχει κάποιος που του τυχαίνει αυτό το πράγμα (αφορά τους περισσότερους δηλαδή) είναι ίσως τα πιο χρήσιμα που γράφτηκαν, ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή όχι κάποιος με τη διαδικασία.

Eγώ είπα ότι είναι λάθος , για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Είναι το πως εκφράζεται μέσα από την γραφή του ( υπάρχουν κάποια σημεία που μπορώ να σου παραθέσω και να καταλάβεις φίλε μου zio10 )

Δημοσ.

Εγω για να ειμαι δικαιος θα τον μαλωσω τον Mau-Maus .Γιατι τσατιζεσαι Mau-Maus ? Mπορει ο αλλος να γουσταρει να του κοβεται η συνταξη , να του ερχεται ασφαλιστικουμπα και φορολογικουμπα οσονουπω αρκει να μην ζητησει αποδειξη απο τον ''Μητσο'' και την '' κυρια Μαρια'' που τους ξερει χρονια και ειναι φιλαρακια.Τοσο , που γλεντανε με τα λεφτα του  :-D

• Like 4
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ ζιο , να σαι καλά !

Η αλήθεια είναι φίλε!

Φίλε μου έχει απαντήσει σε αυτό το θέμα ο zio10 έτσι δεν είναι???? Ο zio10 ξέρει ότι τον λογαριασμό αυτόν τον διαχειρίζεται όχι μόνο ο γιος αλλά και ο πατέρας( ασχέτως τα στοιχεία που έχει παραθέσει ο γιος μου ) . Αν σου έγραφε ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΓΙΟΣ ΜΟΥ χωρίς να σε ξέρει και βέβαια λόγω του κύρους του θέματος θα σου έγραφε στο β πληθυντικό και όχι στον α' ενικό. Δευτέρον τι δουλειά θα είχε ο μικρός να γράψει εδώ για να κάνει χαβαλέ αφού , δεν είναι η ηλικία του για να κατευθύνει άλλους μεγαλύτερους του . Τέλος πάντων δεν κάνουμε καβγά . Όσον αφορά αυτά που είπα μάλλον κατάλαβες κάτι διαφορετικό από αυτό που προόριζα . Ήθελα να δώσω έμφαση στον ότι εδώ στο insomnia βοηθάμε και δεν κριτικάρουμε για το πως σκέφτεται ο άλλος ακόμη και αν δεν συμβαδίζει με εσένα. 

ΖΗΤΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑ ΠΟΛΥ OFFTOPIC

Eγώ είπα ότι είναι λάθος , για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Είναι το πως εκφράζεται μέσα από την γραφή του ( υπάρχουν κάποια σημεία που μπορώ να σου παραθέσω και να καταλάβεις φίλε μου zio10 )

Όντως ξέρω κι εγώ και αρκετοί ακόμα ότι ο λογαριασμός είναι οικογενειακός, ήθελα να το γράψω αλλά το αμέλησα.

Για το άλλο που λες καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά γενικά ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά και ειδικότερα σε αυτό το θέμα δεν είδα να προσβάλει κάποιον. Απλά ίσως κάποια πράγματα του φάνηκαν περίεργα και ήταν λίγο πιο εκδηλωτικός! :)

Τέλος το οφ τόπικ κι από μένα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...