stefant24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Η αλήθεια είναι φίλε! Όντως ξέρω κι εγώ και αρκετοί ακόμα ότι ο λογαριασμός είναι οικογενειακός, ήθελα να το γράψω αλλά το αμέλησα. Για το άλλο που λες καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά γενικά ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά και ειδικότερα σε αυτό το θέμα δεν είδα να προσβάλει κάποιον. Απλά ίσως κάποια πράγματα του φάνηκαν περίεργα και ήταν λίγο πιο εκδηλωτικός! Τέλος το οφ τόπικ κι από μένα! Aχα αυτό 1
Tsiou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Διάβασα 1-2 σελίδες, αλλά από γνωστό γιατρό που τον έχει ελέγξει πάμπολες φορές το ΣΔΟΕ, δεν φεύγει κανένας από το ιατρείο του χωρίς απόδειξη. Έστω και μηδενική. Δικαιολογείται η μηδενική απόδειξη σε συγγενείς, φίλους, επανεξέταση κλπ. Αλλά η απόδειξη στα χέρια του πελάτη και όχι στα σκουπίδια.
zio10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Διάβασα 1-2 σελίδες, αλλά από γνωστό γιατρό που τον έχει ελέγξει πάμπολες φορές το ΣΔΟΕ, δεν φεύγει κανένας από το ιατρείο του χωρίς απόδειξη. Έστω και μηδενική. Δικαιολογείται η μηδενική απόδειξη σε συγγενείς, φίλους, επανεξέταση κλπ. Αλλά η απόδειξη στα χέρια του πελάτη και όχι στα σκουπίδια. Ας ελέγξουν και κανέναν άλλον τότε, αφού αυτός το σιγουρέψανε ότι κόβει!
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Φιλε ριχνουν αρκετά μπαλάκια τέτοιες δημοσιες υπηρεσιες στην αστυνομια να ξέρεις με το προσχημα οτι ειναι ποινικο και πρεπει να επιληφθει η ασφαλεια μονο αμα τους πιέσουν να πάνε και το ΣΔΟΕ μαζι θα πάνε αλλιως @@. Δημοσιο γιου νοου. Εδω ο άλλος λεει υπεγραφε χαρτια χωρις να ξέρει τι λενε ... διευθυντης τωρα σε δημοσια υπηρεσια. Φαντασου για τι ειδους παρτάλια μιλαμε. Εδω δεν τον νοιάζει η υπογραφη που βάζει θα τον νοιάξει η δικη σου καταγγελια? Εδώ είχα πάει στο ΑΤ της περιοχής μου 2 φορές να κάνω δήλωση συμβάντος και με παρέπεμπαν να κάνω μήνυση οπου ο δε αξιωματικός υπηρεσίας έλεγε τηλεφωνικά οτι δεν χρειάζεται να πληρώσω κάτι και ο υπάλληλος του γραφείου που έπρεπε να υποβάλλω μήνυση επέμενε οτι έπρεπε να πληρωθεί το παράβολο. Μου έλεγε μάλιστα οτι το αν θα ζητηθεί παράβολο εξαρτάται από το αν το απαιτήσει ο εισαγγελέας, μετά με ρώτησε πριν πατήσει το τελικό οκ αν σκόπευα να μην πληρώσω το παράβολο σε περίπτωση που το ζητήσει ο εισαγγελέας του λέω πιθανότατα οχι και μου την είπε τότε και τελικά δεν υποβλήθηκε μήνυση. Στις μεν δηλώσεις συμβάντος από οτι έμαθα από γνωστό, σε αρκετά ΑΤ της Αθήνας δεν υπάρχει υπάλληλος μέσα στο ΑΤ για να γίνει η διεκπεραίωση αυτή και οι αστυνομικοί ή άλλοι είναι απασχολημένοι με άλλα θέματα σοβαρότερα και για αυτό αποφεύγουν να σου πουνε να κάνεις δήλωση και σου λένε κάνε μήνυση ή έλα αύριο μεθαύριο, μόνο αν είσαι δικηγόρος δεν θα στο πουνε αυτό, άντε να πάνε όλοι στο δι@ολο με το μπουρδέλο τους, και πλήρωνε φόρους κορόιδο Έλληνα.
xgol Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εμένα ειλικρινά αν μου τύχει ποτε κατι παρόμοιο (που δεν το νομιζω , δεν το χωράει το μυαλο μου οτι μπορεί να μου συμβεί) ξέρεις τι θα απαντήσω ? θα πω του γιατρού ''σας ευχαριστώ πολύ αλλα εχει το πορτοφόλι μου ο λογιστής μου , την επόμενη φορα που θα έρθω θα σας πληρώσω , ευχαριστώ πολυ καλή σας μέρα ' και θα φύγω !!! ε ρε δεν μας τυχαίνουν εμάς αυτά σε καναν οδοντίατρο που εινα κ ακριβοί κι ολας, μια 50αρα ενα σφράγισμα !!! Ιατρό πληρώνεις και δίνεις 50άρικο. Στην Ελλάδα βέβαια, αν πλήρωνες υδραυλικό, ηλεκτρολόγο κτλ, μάλλον θα σου φεύγαν περισσότερα. On topic: Απόδειξη παντού και πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα