souz Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα! Σε λιγους μηνες θα οαρω οτυχιο...φιλόλογος!! Ξερετε ποτε θα πρεπει να λαταθεσω τα χαρτια για αναπληρωτες? τον σεπτεμβριο ή μπορω και μολις εχω το πτυχιο στα χερια μ?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα! Σε λιγους μηνες θα οαρω οτυχιο...φιλόλογος!! Ξερετε ποτε θα πρεπει να λαταθεσω τα χαρτια για αναπληρωτες? τον σεπτεμβριο ή μπορω και μολις εχω το πτυχιο στα χερια μ? ...και είσαι και φιλόλογος, παναθεμασε(που έλεγε και η γιαγιά μου) Τι να πει ο κακόμοιρος ο υδραυλικός(ας με συγχωρέσουν οι φίλοι υδραυλικοί) που κάνει ένα λαθάκι και τον στήνουν στον τοίχο 1
φραμπάλα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει, δεν έκανε ορθογραφικά. Τα σύμφωνα έκανε λάθος.Τα χαρτιά τα κάνεις τον Ιούλιο.Αλλά σαν φιλόλογος δεν έχεις πιθανότητες.
φραμπάλα Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Άκυρο.Και όλη την Ελλάδα αν δηλώσεις αν είστε 25.000 και δουλεύουν κάθε χρόνο 1000-1500 καταλαβαίνεις.. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει το pde.gr και οι ομάδες αναπληρωτών στο facebook, ρώτα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα