Graffalo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα στην κοινότητα του insomnia. Έχω το εξής θέμα. Έχω 2 σπίτια και 2 συνδέσεις internet. Μια forthnet και μια ΟΤΕ. Όταν μπαίνω από τις fothnet το content του netflix είναι πραγματικά περιορισμένο σε αντίθεση με όταν μπαίνω από το σπίτι με την adsl ΟΤΕ που χωρίς υπερβολές δεν τελειώνουν οι επιλογές σε σειρές και ταινίες. Έχει ιδέα κανεις τι μπορεί να παίζει ?
Georzin0 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 με τα δυκτια παιζει κατι το netflx εχει κατι σαν geology block και στην ελλαδα μπλοκαρει παρα πολες ταινιες κτλ.. αλλα ο οτε κατι εχει κανει δε θυμαμε ακριβως να σου πω αλλα το δυκτιο δεν ειναι σαν της forthnet π.χ αλλο να μπεις απο αγγλια και αλλο αμερικη στην αμερικη και αν δεν εχει ταινιες .. εγω μπαινω απο εκει μεσω vpn αλλα το κακο ειναι οτι στο apple tv δεν μπορω να αλαξω και να βαλω vpn δεν εχω ακριβως apple tv λεγετε roku αλλα το εχω παρει απο λονδινο και το ειπα τωρα apple επιδει στην ελλαδα δεν πολυκυκλοφορη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα