CtrlFreak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για στρώμα με ελατήρια, το HOVAG συγκεκριμένα και θέλω γνώμες. Στο μέγεθός του δεν υπάρχει κάτι πιο ακριβό και το budget φτάνει μέχρι εκεί περίπου. Για πείτε.
haris013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 εγώ το έχω. αρκετά καλό για τα λεφτά του.Το μόνο πρόβλημα είναι οτι το πήρα απο λάθος μαλακό και είναι απίστευτα μαλακό σε βαθμό που βουλιάζω σχεδόν παρόλα αυτά έχει καλή ποιότητα και κοιμάμαι ξεκούραστα.
CtrlFreak Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Στο site το έχουν είτε σε σκληρό είτε σε μέτριο.
haris013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Στο site το έχουν είτε σε σκληρό είτε σε μέτριο. καλό αυτό. το μέτριο το πήρε ο αδερφός μου. Καλύτερο το βρήκα απο το μαλακο. απο εκεί και πέρα είναι τι προτιμάς εσύ, εγώ πχ θα πήγαινα στο σκληρό. Καλύτερα να πας ικεα να τα δεις. Το στρώμα πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις πριν αγοράσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα