Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τη ξέρω τη Στερεωτική αλλά δυστυχώς δεν είναι στην Αθήνα!

Χρωματοπωλείο της γειτονιάς,αλλιώς κάποια μεγάλη αλυσίδα.Με το κιλό.

Έχω πάει σε μεγάλη αλυσίδα αλλά δεν βρήκα αυτό που ήθελα! Για την ακρίβεια, θέλω βύσμα Φ14mm, με σπείρωμα, μήκους 15cm., με πλαστικό ούπατ. Αυτό γιατί θα το βάλω σε τούβλο και φοβάμαι πως μόνο το πλαστικό ούπατ δεν θα το θρυματίσει!

Δημοσ.

Το πλυντήριο θέλω να κρεμάσω (20 κιλά είναι) και έχει τέτοια αλλά είναι μεταλλικό το βύσμα και επειδή το τοίχος είναι μονό τούβλο φοβάμαι μην το θρυμματίσει.

Δημοσ.

Το πλυντήριο θέλω να κρεμάσω (20 κιλά είναι) και έχει τέτοια αλλά είναι μεταλλικό το βύσμα και επειδή το τοίχος είναι μονό τούβλο φοβάμαι μην το θρυμματίσει.

20 κιλά έτσι, μαζί με τα ρούχα και το νερό ακόμα πιο βαρύ! Κοίτα να το στερεώσεις καλά, ψιλοεπικίνδυνο ακούγεται!

• Like 1
Δημοσ.

20 κιλά έτσι, μαζί με τα ρούχα και το νερό ακόμα πιο βαρύ! Κοίτα να το στερεώσεις καλά, ψιλοεπικίνδυνο ακούγεται!

Όχι λάθος, είναι 16.5 κιλά, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο! Τώρα με το επικίνδυνο που λες με άγχωσες!

Δημοσ.

Όχι λάθος, είναι 16.5 κιλά, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο! Τώρα με το επικίνδυνο που λες με άγχωσες!

Δεν υπάρχει τρόπος να πατάει κάπου; Θέλεις να το κρεμάσεις γιατί χρειάζεσαι τον χώρο από κάτω;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει τρόπος να πατάει κάπου; Θέλεις να το κρεμάσεις γιατί χρειάζεσαι τον χώρο από κάτω;

Θέλει να το κρεμάσει γιατί δε γίνεται να πατάει.

Δεν παρακολουθείς τα thread του zoranb;

Καλά είπες zoranb για 20 κιλά. 16.5 είναι, αλλά με ρούχα και νερό πάει στα 20

Το θέμα δεν είναι τόσο το βάρος, αλλά οι δονήσεις

• Like 3
Δημοσ.

Θέλει να το κρεμάσει γιατί δε γίνεται να πατάει.

Δεν παρακολουθείς τα thread του zoranb;

Καλά είπες zoranb για 20 κιλά. 16.5 είναι, αλλά με ρούχα και νερό πάει στα 20

Το θέμα δεν είναι τόσο το βάρος, αλλά οι δονήσεις

Συνήθως τα παρακολουθώ, αλλά εδώ κάτι είχα χάσει! :) Μιλάμε για εκείνο το μικρό designάτο πλυντήριο; Και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί να πατάει κάπου.

Δημοσ.

Εντάξει μπορεί, απλώς επειδή πρόκειται για επίτοιχο λέω πως δεν χρειάζεται. Τώρα βέβαια που με τρομάξατε, ίσως το βάλω να πατάει κάπου, ίσως του κάνω και ακόμα 2 τρύπες με βύσματα, πέραν των 4 που ήδη έχει!

Δημοσ.

φτιαξε ενα τυπου ξυλινο ντουλαπι με κοντρα πλακε θαλασσης για να το βαλεις μεσα!βιδωσε το πολλες φορες στο τοιχο ωστε να μην εχεις προβλημα με τιποτα!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...