zoranb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ντουλαπάτσι δηλαδή! Καλή ιδέα, έχω ήδη και την εμπειρία από το προηγούμενο οπότε, θα είναι παιχνιδάκι! 1
cococrops Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Ντουλαπάτσι δηλαδή! Καλή ιδέα, έχω ήδη και την εμπειρία από το προηγούμενο οπότε, θα είναι παιχνιδάκι! χαχαχαχα δεν το ηξερα αυτο το βιντεο!!στειλε φωτο αμα το φτιαξεις
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αν το κρεμασεις και το βαλεις τιποτα χιλιες συν στροφες βλεπω να παιρνεις αγκαλια τα ουπατ . Πολυ επικίνδυνο για μενα ολο αυτο που σκεφτηκες
cococrops Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 οπως ειπα εγω ειναι ασφαλες!αρκει να το στερεωσει καλα
cococrops Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 οπως και να τα πεις την δουλεια τους να κανουν και αστα να λεγονται οπως να ναι χαχαχαχαχα 1
pournaras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ποιο ειναι το πλυντηριο και πως βιδωνει στον τοιχο; Τα 14αρια τα εχει αυτο, ή απλα τα σκεφτηκες εσυ (ως μεγαλα για εξτρα ασφαλεια) ;
zoranb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Νάτο αυτό είναι και πως εγκαθίσταται στον τοίχο! Τα 14άρια ούπατ τα είχε, είναι τα δικά του. Εσύ ξέρεις από ούπατ και ρυτίνες;
saxos55 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ναι, αλλά στο βίντεο δείχνει ότι είχε και Κορεάτη εγκαταστάτη. Δεν είχε μέσα; 3
zoranb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ναι, αλλά στο βίντεο δείχνει ότι είχε και Κορεάτη εγκαταστάτη. Δεν είχε μέσα; Παίζεις με το πόνο μου αλλά χαλάλι!
cococrops Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 δεν παει πουθενα βαλτω οπως ειπες και με 1000 στροφες να πλενει/στιβει δεν θα κουνηθει αν σφιξεις σωστα τις βιδες/παξιμαδια
zoranb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 δεν παει πουθενα βαλτω οπως ειπες και με 1000 στροφες να πλενει/στιβει δεν θα κουνηθει αν σφιξεις σωστα τις βιδες/παξιμαδια Πως είσαι τόσο σίγουρος φίλε;
cococrops Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 πως να παει?δεν εχει απλες βιδες εσυν οτι δεν ειναι ενα παξιμαδι οπως βλεπουμε στο βιντεο ειναι ροδελες μετα σφιγγει το πρωτο παξιμαδι μετα αρχιζει να βιδωνει το δευτερο παξιμαδι και πριν φτασει στο τελειωμα βαζει υγρο τεφλον που δεν ξελασκαρει τοσο ευκολα και μετα βιδωνει το τελευταιο παξιμαδι μεχρι τελους ετσι ωστε οταν κρυρωσει το τεφλον στα δευτερολεπτα δηλαδη να κολλησει το παξιμαδι!!τωρα οπως βλεπεις δεν ειναι ενα απλο ουπα αλλα ειναι μεταλλικο και πολυ μεγαλο!!αυτο λεγεται εκτονουμενο αγκυριο οχι ουπα!!http://www.kafkas.gr/proionta/ylika-syndesis-stirixis/ylika-stirixis/oupa/metallika/
zoranb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το πρόβλημά μου είναι το ότι ο τοίχος μου είναι μονός, από τούβλο 6άρι. Η μια πλευρά που θα κρεμαστεί το πλυντήριο, είναι σοβαντισμένη ενώ η πίσω πλευρά είναι επίση σοβαντισμένη και καλυμένη κόλλα και πλακάκι μπάνιου. Για καλό και για κακό φοβούμενος μήπως θρυματίσει το τούβλο από το αγκύριο, έχω εφοδιαστεί και με ρυτήνη 2 συστατικών. Μέχρι εδώ πως το βλέπετε το πράγμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα