Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν το κρεμασεις και το βαλεις τιποτα χιλιες συν στροφες βλεπω να παιρνεις αγκαλια τα ουπατ .

Πολυ επικίνδυνο για μενα ολο αυτο που σκεφτηκες

Δημοσ.

Ποιο ειναι το πλυντηριο και πως βιδωνει στον τοιχο; Τα 14αρια τα εχει αυτο, ή απλα τα σκεφτηκες εσυ (ως μεγαλα για εξτρα ασφαλεια) ;

Δημοσ.

Ναι, αλλά στο βίντεο δείχνει ότι είχε και Κορεάτη εγκαταστάτη.

Δεν είχε μέσα;

Παίζεις με το πόνο μου αλλά χαλάλι! :D

Δημοσ.

δεν παει πουθενα βαλτω οπως ειπες και με 1000 στροφες να πλενει/στιβει δεν θα κουνηθει αν σφιξεις σωστα τις βιδες/παξιμαδια

Δημοσ.

δεν παει πουθενα βαλτω οπως ειπες και με 1000 στροφες να πλενει/στιβει δεν θα κουνηθει αν σφιξεις σωστα τις βιδες/παξιμαδια

Πως είσαι τόσο σίγουρος φίλε;

Δημοσ.

πως να παει?δεν εχει απλες βιδες εσυν οτι δεν ειναι ενα παξιμαδι οπως βλεπουμε στο βιντεο ειναι ροδελες μετα σφιγγει το πρωτο παξιμαδι μετα αρχιζει να βιδωνει το δευτερο παξιμαδι και πριν φτασει στο τελειωμα βαζει υγρο τεφλον που δεν ξελασκαρει τοσο ευκολα και μετα βιδωνει το τελευταιο παξιμαδι μεχρι τελους ετσι ωστε οταν κρυρωσει το τεφλον στα δευτερολεπτα δηλαδη να κολλησει το παξιμαδι!!τωρα οπως βλεπεις δεν ειναι ενα απλο ουπα αλλα ειναι μεταλλικο και πολυ μεγαλο!!αυτο λεγεται εκτονουμενο αγκυριο οχι ουπα!!http://www.kafkas.gr/proionta/ylika-syndesis-stirixis/ylika-stirixis/oupa/metallika/

Δημοσ.

Το πρόβλημά μου είναι το ότι ο τοίχος μου είναι μονός, από τούβλο 6άρι. Η μια πλευρά που θα κρεμαστεί το πλυντήριο, είναι σοβαντισμένη ενώ η πίσω πλευρά είναι επίση σοβαντισμένη και καλυμένη κόλλα και πλακάκι μπάνιου. Για καλό και για κακό φοβούμενος μήπως θρυματίσει το τούβλο από το αγκύριο, έχω εφοδιαστεί και με ρυτήνη 2 συστατικών. Μέχρι εδώ πως το βλέπετε το πράγμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...