Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γειά χαρά, έψαχνα γενικώς αν υπάρχουν σελίδες/groups στα οποία μαζεύονται άτομα για δραστηριότητες (π.χ. σαν το meetup που χρησιμοποιείται ευρέως εξωτερικό). Έχετε ακούσει κάτι? Προσωπικά ψάχνω για παρέα για σκι αυτό το καιρό, αλλά γενικώς έχει τύχει να θέλω να πάω ορειβασία, ποδήλατο, κλπ. και να μη μπορεί/ενδιαφέρεται κάποιος φίλος.
keravnos21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εχει κατι παλαβούς κάθε βραδυ στο συνταγμα που κανουν και καλα γυμναστικη μεσα στον καθαρο αερα όπως καταλαβαίνεις.
thanasisdoul Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 και εγω ψαχνω κατι τετοιο να οργανωθουμε απο insomnia
Kostasspil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Γειά χαρά, έψαχνα γενικώς αν υπάρχουν σελίδες/groups στα οποία μαζεύονται άτομα για δραστηριότητες (π.χ. σαν το meetup που χρησιμοποιείται ευρέως εξωτερικό). Έχετε ακούσει κάτι? Προσωπικά ψάχνω για παρέα για σκι αυτό το καιρό, αλλά γενικώς έχει τύχει να θέλω να πάω ορειβασία, ποδήλατο, κλπ. και να μη μπορεί/ενδιαφέρεται κάποιος φίλος. Γιατι δεν γραφεσαι σε καποιον συλλογο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα