Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Πάντως λίγα ρούχα μένουν διαχρονικά. Αν και σχετικό κάτι φορές.
Papakaliati Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Πάντως λίγα ρούχα μένουν διαχρονικά. Αν και σχετικό κάτι φορές. Διαφωνω καθετα. Για την ακριβεια θεωρω πολυ δυσκολο ενας αντρας να παρει ρουχο που δεν ειναι διαχρονικο, εκτος αμα ειναι 20 something καγκουρας. Οτι αγοραζεις, απο δερμαντινο μπουφαν, τζιν, πουκαμισο και δεν ξερω και τι αλλο δεν βγαινει εκτος μοδας. Αμα δωσεις λεφτα για ενα καλο μπουφαν, σε 5 χρονια θα ειναι ακομη relevant. 1
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Διαφωνω καθετα. Για την ακριβεια θεωρω πολυ δυσκολο ενας αντρας να παρει ρουχο που δεν ειναι διαχρονικο, εκτος αμα ειναι 20 something καγκουρας. Εξαρτάται το ρουχο και τα γούστα. Γιαυτο ειπα ειναι και σχετικό Διαφωνω καθετα. Για την ακριβεια θεωρω πολυ δυσκολο ενας αντρας να παρει ρουχο που δεν ειναι διαχρονικο, εκτος αμα ειναι 20 something καγκουρας. Οτι αγοραζεις, απο δερμαντινο μπουφαν, τζιν, πουκαμισο και δεν ξερω και τι αλλο δεν βγαινει εκτος μοδας. Αμα δωσεις λεφτα για ενα καλο μπουφαν, σε 5 χρονια θα ειναι ακομη relevant. Σε 5 χρονια ναι. Σε βάθος χρόνου ανάλογα. Και εξαρτάται τι μπουφάν πχ και πουκάμισο.
Papakaliati Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εξαρτάται το ρουχο και τα γούστα. Γιαυτο ειπα ειναι και σχετικό Σε 5 χρονια ναι. Σε βάθος χρόνου ανάλογα. Και εξαρτάται τι μπουφάν πχ και πουκάμισο. Δεν εξαρταται ουτε απο τι μπουφαν ουτε απο τι πουκαμισο. Αμα μου μιλας για πουκαμισο με χτυπητο χρωμα, ενα κολεγιακο μπουφαν, ε ναι δεν θα σου μεινει. Αλλα αυτο το ηξερες απο την πρωτη στιγμη οταν τα αγοραζεις. Και ειναι στην περιοδο των 20 κατι που ανεφερα. Ολα τα ρουχα μου που αγορασα μετα τα 25 μου ανετα τα φοραω τωρα 7 χρονια μετα πχ.
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δεν εξαρταται ουτε απο τι μπουφαν ουτε απο τι πουκαμισο. Αμα μου μιλας για πουκαμισο με χτυπητο χρωμα, ενα κολεγιακο μπουφαν, ε ναι δεν θα σου μεινει. Αλλα αυτο το ηξερες απο την πρωτη στιγμη οταν τα αγοραζεις. Και ειναι στην περιοδο των 20 κατι που ανεφερα. Οπότε? Λίγα είναι διαχρονικά. Και δεν εννοώ μόνο 5 χρόνια. Και το χτυπητό πουκάμισο δεν έχει ηλικία αποκλειστικά 20 κάτι. Στο ξαναλέω ανάλογα τα γούστα και το ρουχο.
Papakaliati Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Οπότε? Λίγα είναι διαχρονικά. Και δεν εννοώ μόνο 5 χρόνια. Και το χτυπητό πουκάμισο δεν έχει ηλικία αποκλειστικά 20 κάτι. Στο ξαναλέω ανάλογα τα γούστα και το ρουχο. Και εγω σου λεω οτι οταν παιρνεις πχ το χτυπητο πουκαμισο ξερεις οτι δεν θα το φορας στα 40 σου ας πουμε ( που αμα σου αρεσει μια χαρα το φορας δηλαδη, τυχαιο παραδειγμα γιατι πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω κατι που θα φορουσα τωρα και δεν θα φορουσα σε 10 χρονια). Αρα δεν ηλπιζες σε καμια φαση να ειναι διαχρονικο και απογοητευτικες μετα.
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Και εγω σου λεω οτι οταν παιρνεις πχ το χτυπητο πουκαμισο ξερεις οτι δεν θα το φορας στα 40 σου ας πουμε ( που αμα σου αρεσει μια χαρα το φορας δηλαδη, τυχαιο παραδειγμα γιατι πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω κατι που θα φορουσα τωρα και δεν θα φορουσα σε 10 χρονια). Αρα δεν ηλπιζες σε καμια φαση να ειναι διαχρονικο και απογοητευτικες μετα. Ειναι και θέμα πολλές φορές τι θεωρεί ο καθένας διαχρονικό και τι όχι. Διότι στην τελική η μόδα ένας κύκλος ειναι και μάρκετινγκ. Ενα jacket πχ δερμάτινο το θεωρώ διαχρονικό. Ενα jacket όμως απο αυτα που φοράνε κάτι γεροι για να πάνε για κλάδεμα στα χωράφια οχι.
Papakaliati Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Γιατι θα φορουσες ποτε αυτα που φορανε οι γεροι και πανε για κλαδεμα στο χωραφι; Η μηπως το διαχρονικο για σενα ειναι το να φορας στα 80 σου και στα 20 σου τα ιδια ρουχα;
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Γιατι θα φορουσες ποτε αυτα που φορανε οι γεροι και πανε για κλαδεμα στο χωραφι; Η μηπως το διαχρονικο για σενα ειναι το να φορας στα 80 σου και στα 20 σου τα ιδια ρουχα; Αν τύχει να παω στο χωράφι για δουλειές θα φορέσω παλιόρουχα. Οπότε ναι,εκεί. Και στο ξαναλέω διαχρονικό είναι και θέμα αντίληψης. Τα jeans που ανέφερες δεν ειναι όλα. Πχ καμπάνες ή σούπερ skinny. Δεν νομίζω να ακούγομαι παράλογος. Κάθε ρουχο σχεδόν έχει διάφορες "versions". Όπως το παραπάνω που ανέφερα. Jacket το ίδιο. Παπούτσια κλπ. Δεν είναι όλα διαχρονικά
Papakaliati Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Και οι καμπανες, και τα superskinny, ητανε μοδες, και ποτε ιδιαιτερα στους αντρες, μονο στις γυναικες. Δεν μπορω να σκεφτω ουτε ενα φιλο μου που να φορουσε skinny jeans, εκτος αμα ητανε μεταλλο, που να μπορεσω να σκεφτω πεφτει στην κατηγορια 20 something φοιτητης που εχω ηδη αναφερει σαν εξαιρεση για ορισμενα ρουχα.
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Και οι καμπανες, και τα superskinny, ητανε μοδες, και ποτε ιδιαιτερα στους αντρες, μονο στις γυναικες. Δεν μπορω να σκεφτω ουτε ενα φιλο μου που να φορουσε skinny jeans, εκτος αμα ητανε μεταλλο, που να μπορεσω να σκεφτω πεφτει στην κατηγορια 20 something φοιτητης που εχω ηδη αναφερει σαν εξαιρεση για ορισμενα ρουχα. Και άνδρες τα φόραγαν αμε. Το τι έκαναν οι δικοί σου φίλοι ειναι μεμονωμένο περιστατικό. Αλλά διαχρονικά δεν ειναι. Οπότε το λήγουμε γιατί βγήκαμε οφ
vrwmiaris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι τους ειδικούς της μόδας.τα owl clothes είναι μάρκα σοβαρή;ή να προτιμήσω takeshy kurosawa; αυτά τα super dry ου τα βρίσκουμε να τα ρίξω ένα βλέφαρο;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι τους ειδικούς της μόδας.τα owl clothes είναι μάρκα σοβαρή;ή να προτιμήσω takeshy kurosawa; αυτά τα super dry ου τα βρίσκουμε να τα ρίξω ένα βλέφαρο; superdry εχω δει στο mall στο μαρούσι αν εισαι αθήνα edit: σορρυ, τωρα ειδα οτι εισαι θεσσαλονικη
stavi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 εγώ έλεγα θα πάρω κινητό όταν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις... έχω ένα κινητό το οποιο δεν μπαίνει στο ιντερνετ, απλά σε κανα facebook με το ζόρι και έχει κάμερα 3' νομίζω το αγόρασα πριν ενάμιση χρόνο 60 ευρώ τώρα θα αγόραζα ένα με 140 ευρώ, που δεν είναι και κανά φοβερό ποσό, αλλά και πάλι με απασχολούσε αν θα έπρεπε να το ψωνίσω. Προσπαθούσα να καταλάβω πόσο απαραιτητο μου είναι. Γενικά σιχαίνομαι τα ψώνια, πέρα ότι αδυνατούν να μου προσφέρουν οποιαδήποτε μορφή χαρας και απόλαυσης. με κάνουν να αισθάνομαι ακόμα χειρότερα γιατί νιώθω σαν καταναλωτικό ζώο. Don't get me wrong though, ψωνίζω θεωρώ αρκέτα... συνήθως όταν μου αρέσει κάποιος και θέλω να τον εντυπωσιάσω με κολακευτικά ρούχα, αλλά τότε μιλάει το κάτω κεφάλι οπότε θεωρώ οτι δε σκέφτομαι λογικά. Δεν ήξερα λοιπόν τι να κάνω με την αγορά του κινητού, αν θα πρέπει να αγοράσω ένα καινουργιο με καλή κάμερα και το οποίο να μου δίνει πρόσβαση στο ιντερνετ. 140 ευρώ ήταν το μινιμουμ που θα μπορούσα να δώσω για ένα σχετικά ικανοποιητικό κινητο και το μάξιμουμ για μένα, για να μην αισθάνομαι αύριο μεθαύριο τυψεις ότι δεν εχω αποταμιεύσεις κι όμως πάω κι αγοράζω πανάκριβα κινητά. Τελικά γίνεται το εξης κορυφαίο, λες και ο "Θεός", είπε "ε μας έπρηξες, να παρεις να μην παρεις, να πάρεις να μην παρεις. Θα σου δείξω τωρα εγώ αν το θες ή οχι" Στα καλά του καθουμένο μια μέρα, το κινητό μου χαλάει... δεν αποθήκευε φωτογραφίες, δεν αποθήκευε μηνυματα ούτε και τις κλήσεις που μου κάναν και δε λειτουργούσε και το ξυπνητήρι. Σκέφτομαι λοιπόν: "ορίστε... έχω πλέον μια καλή δικαιολογία για να ψωνίσω κινητό χωρίς να νιώθω τύψεις ότι ψωνίζω κάτι που στην ουσία δε χρειάζομαι"... Ακόμα κι έτσι ομως, δεν ενιωθα καλά και κατα βάθος ευχόμουν να μην είχε χαλάσει και να μη χρειαζόταν να πάρω καινούργιο... ήξερα πλέον με καθαρότητα τι ακριβώς ένιωθα γι'αυτήν την αγορά... Πήγα παρόλαυτα στον Κωτσόβολο για να το αγοράσω... αφού το άλλο ήταν χαλασμένο. Ήταν Σαββάτο και οι εκπτώσεις μου ειπε ο πωλητής ότι ξεκινούν τη Δευτέρα. Λέω οκ θα έρθω τη Δευτερα μήπως κι έχουν ρίξει κι άλλο την τιμή. Το βραδυ εκείνο πάω να μπω στο whatapp και μου λέει οτι η ημερομηνία του κινητού ειναι λάθος ορισμένη και δεν μπορεί το πρόγραμμα να λειτουργήσει.... Αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι όταν ειχε αλλάξει ο χρόνος το κινητό για κάποιο λογο είχε παραμείνει στο 2015 με αποτέλεσμα να αποθηκεύει τα πάντα πριν απο κάθε τι άλλο και να μην μπορώ να τα βρω, οι φωτογραφίες, οι κλήσεις.... Άρα, όπως καταλαβαίνετε, αποφάσισα να μην αγοράσω κινητό, ούτε σ'αυτές τις εκπτώσεις... κι ας υπάρχουν στιγμές που θα ευχόμουν να είχα πρόσβαση στο ίντερνετ ή μια καλή κάμερα να βγαλω κάτι που μου αρέσει... Ίσως στις επόμενες.. πότε είναι; : P Xbox One, ζαχάρωνα ένα bundle στο Media Markt που έδινε και 12 μήνες gold αλλά απο 369€ που το είχε με το που ξεκίνησαν οι εκπτώσεις πήγε στα 399€. φίλε δεν κατάλαβα τιποτα απο αυτά που θέλεις να αγοράσεις μια μικρό hint εχω μονο για το xbox Playstation δεν ειναι; Μπορεί να με μισήσετε αλλά πρέπει να αποκαλύψω την αλήθεια. Amazon θρυλικό customer care FTW: Περιμένεις να έρθει περίοδος αγορών (από black friday μέχρι πρωτοχρονιά πχ) που έχει όλη μέρα κάθε μέρα προσφορές. Χτυπάς ανελέητα οτιδήποτε φαίνεται ενδιαφέρον (με Prime την άλλη μέρα είναι σπίτι σου). Το δοκιμάζεις με την ησυχία σου (αγορές από 1/11 μέχ όταν λέμε Prime τι εννοούμε; δεν έχω καταλάβει ακόμα καλά 1
Iris_89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 φίλε δεν κατάλαβα τιποτα απο αυτά που θέλεις να αγοράσεις μια μικρό hint εχω μονο για το xbox Playstation δεν ειναι; όταν λέμε Prime τι εννοούμε; δεν έχω καταλάβει ακόμα καλά To Xbox ΔΕΝ είναι playstation. Άλλη κονσόλα. Gold είναι η 12μηνη συνδρομή απ ότι θυμάμαι που κοστίζει κάμποσο. Amazon Prime. Συνδρομή του Amazon που μέσα σε όλα τ' άλλα, οτι παραγγέλνεις έρχεται την επόμενη μέρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα