Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλανια τοσο δυνατη που θα περασει ο ηχος απο τον εξαερισμο στον απο πανω και απο κατω οροφο και θα ειναι θεμα συζητησης των γοιτονων για τουλαχιστον δυο μερες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάω WC για χοντρό όταν χέζομαι κυριολεκτικά,στο παρά 1΄ δλδ. και ξεμπερδεύω σε 5-10'.

Μου φαίνεται αδιανόητος ο εξοπλισμός με περιοδικά,λαπτοπ,κινητά,ηχεία κλπ.

Πολλές φορές κατουράω καθιστός.Ενώ χέζω δηλ. μου 'ρχεται να κατουρήσω,στρέφω το τσουτσούνι προς τα μέσα και χέζω και κατουράω ταυτόχρονα!

• Like 2
Δημοσ.

Πιστευω η ολη τελετουργια της κένωσης απο την φυση της ειναι τοσο ιδιαιτερη και λεπτη που απο σεβασμο και διακριτικοτητα πρεπει να μην αναφερεται χυδαια, αλλα με τακτ ή και καθολου.

• Like 2
Δημοσ.

στο παρά 1΄ δλδ. και ξεμπερδεύω σε 5-10'.

Μου φαίνεται αδιανόητος ο εξοπλισμός με περιοδικά,λαπτοπ,κινητά,ηχεία κλπ.

Πολλές φορές κατουράω καθιστός.Ενώ χέζω δηλ. μου 'ρχεται να κατουρήσω,στρέφω το τσουτσούνι προς τα μέσα και χέζω και κατουράω ταυτόχρονα!

Εγω αράζω στη χέστρα για κανα 30λεπτο(αν χρειαστεί να περιμένω τόσο συνήθως παίρνει κανα 5-10 λεπτά για να μ έρθει) πάντα κάθε πρωί πριν φύγω απ το σπίτι γιατι δεν μ αρέσει να πηγαίνω για χέσιμο σε άλλες εκτός σπιτιού οπότε περιμένω να μου έρθει. Η επόμενη φορά που θα μου έρθει θα είναι μετά τις 9 το βράδυ οπότε ποτέ δεν μου έτυχε και δεν θα μου τύχει να είμαι έξω και να ψάχνω τουαλέτα.

αργείς πάντως , αν πας στο παρα 1 και κάνεις 5-10 λεπτά σου παίρνει πολύ ώρα

εμένα όταν μου έρθει σε 1 λεπτό είμαι οκ.

Εγώ πάω WC για χοντρό όταν χέζομαι κυριολεκτικά,στο παρά 1΄ δλδ. και ξεμπερδεύω σε 5-10'.

ναι αλλα έτσι κινδυνεύεις αν έχεις κόσμο σπίτι να ρίξεις τέτοια κανονιά που να νομίζουν πως άρχισε ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος 

αυτό το χδούβμπρούφφφφ (ναι 2 τονισμοί) που ακούγεται και νιώθεις οτι κάτι μεγάλο έφυγε απο μέσα σου

και μετά κοιτάς τη χέστρα μπας κ γέννησες και δεν το κατάλαβες

και ας είσαι άντρας

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τον καψερό τον mod όμως που κάθεται να πιει τον καφέ του και να φάει το τοστάκι του, δεν τον υπολογίζει κανείς πρωί πρωί...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...