dimitra_m3 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα,τα ξαναβρηκα με την πρωην μου.Το θεμα ειναι πως μετα που την παραιτησα αφεθηκε(λογικο) και πηρε πολλα κιλα αλλα οχι μονο πηρε πολλα κιλα,αλλα η καθημερινοτητα της αλλαξε εντελως.Συγκεκριμενα εχει υιοθετησει εναν λιγοτερο δραστηριο τροπο ζωης που περιλαμβανει κακη διατροφη,πολλες ωρες στο facebook,δακρυβεχτες ταινιες και γενικα μια σειρα απο αλλες αποκρουστικες συνηθειες που ερχονται σε πληρης αντιθεση με τον προηγουμενο τροπος ζωης(σαλατες και στιβο) .Εχω δοκιμασει στην κυριολεξια τα παντα.Απο το να μου κανει παρεα στο τρεξιμο μεχρι και πιο υπουλους μεθοδους οπως να γραφτει μαζι μου στο γυμναστηριο ωστε εγω να επωφεληθω απο την προσφορα των 2 ατομων.Οπως μπορειτε να φανταστειτε αρνηθηκε.Εχω φτασει σε απογνωση,απο την μια ειμαι ετοιμος να την παραιτησω ξανα και απο την αλλη σκεφτομαι πως φερω ευθυνη για την κατασταση της και πως κατω απο αυτον τον βουρκο λιπους κρυβεται ενα πλασμα που αγαπησα. χώρισε την και φτιάξτα μαζί μου, τα κάνω όλα και συμφέρω
Lanike71 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Εγώ προτείνω να την ταίσεις κι άλλο, να πάρει άλλα 15 κιλά και μετά να την παρατήσεις λέγοντάς της "Μα πώς έγινες έτσι;" Αν πραγματικά γουστάρει η κοπέλα που τα ξαναβρήκατε, θα το χάσει μόνη της το βάρος, δε χρειάζεται πίεση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις