Προς το περιεχόμενο

Διάγραμμα φανερώνει σχεδιαστικά στοιχεία του LG G5


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 21 Φεβρουαρίου αναμένεται να δούμε από κοντά την παρουσίαση του G5, με την LG να έχει ήδη ανακοινώσει ήδη τη διεξαγωγή παρουσίασης τη συγκεκριμένη ημέρα στην Βαρκελώνη, με ένα διάγραμμα που διέρρευσε πρόσφατα να φανερώνει το σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρειας.

Με σημαντικότερη αλλαγή την υιοθέτηση της μεταλλικής κατασκευής όπως έχουν κάνει ήδη οι περισσότεροι κορυφαίοι κατασκευαστές του χώρου, η LG ενσωματώνει ακόμα στο πίσω μέρος αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Για το σκοπό αυτό, τα πλήκτρα αυξομείωσης ήχου έχουν μεταφερθεί στην αριστερή πλαινή πλευρά της συσκευής ενώ πάνω από τον αναγνώστη υπάρχει η κύρια κάμερα του G5 (πιθανότατα στα 20MP) με την παρουσία Laser Autofocus.

 

Οι διαστάσεις της συσκευής υπολογίζονται στα 149.4 x 73.9 x 8.2 χιλιοστά, με την οθόνη να παραμένει στις 5.5 ίντσες και με ανάλυση 1440 x 2560. Όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το διάγραμμα, τα περιθώρια αριστερά και δεξιά της οθόνης είναι ελάχιστα ενώ η πίσω πλευρά είναι ελαφρώς κυρτή.

 

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G5, οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγι για υιοθέητηση του Snapdragon 820 με 3GB μνήμη, USB Type-C θύρα αλλά και αποσπώμενη μπαταρία η οποία θα αφαιρείται από το κάτω μέρος.

 

Link.png Site: Android Authority

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με βάση προηγούμενη «διαρροή» που μοιάζει να είναι φωτογραφία και όχι σκίτσο ή προϊόν photoshop, τα πλήκτρα έντασης παραμένουν στην πίσω πλευρά, όπως και το πλήκτρο ενεργοποίησης (ανάμεσα τους), στο οποίο ενσωματώνεται πλέον ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Όχι βέβαια ότι αποκλείεται τελικώς να αφαιρέσει τα παραπάνω πλήκτρα από το πίσω μέρος του κινητού, όμως μια τέτοια κίνηση δε φαίνεται και πολύ λογική, γιατί α) (σχεδόν ) όλοι όσοι έχουν χρησιμοποιήσει κινητό της LG με αυτή τη διάταξη πλήκτρων, έστω και για μερικές μέρες, τα έχουν βρει ιδιαίτερα βολικά και β) αποτελούν πλέον σχεδιαστική ταυτότητα για την LG.

 

Η LG βέβαια μας έχει αποδείξει ότι δε διστάζει να πραγματοποιεί «ριζικές» αλλαγές τόσο ως προς χρήση των διαφόρων υλικών όσο και ως προς το design, αλλά δε νομίζω τελικά να επαληθευθεί (τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι) το παραπάνω διάγραμμα.

 

Αν τα περιθώρια είναι όντως αυτά τότε έχει το μεγαλύτερο screen to body ratio ever

Αν η οθόνη είναι και πάλι 5.46", όπως είναι στα G3 και G4, η αναλογία οθόνης-συσκευής θα είναι 74,4%, δηλαδή ~1% μικρότερο από το G3 (75,3%). Αν αποφασίσει να βάλει οθόνη 5,5" (όχι 5,46"), η αναλογία θα είναι 75.5%, οριακά δηλαδή καλύτερα από το G3. Με λίγα λόγια, ακόμη και το δεύτερο να συμβεί (που δεν είναι και τόσο πιθανό), δε μιλάμε για καμία επανάσταση στο θέμα της αναλογίας οθόνης-συσκευής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να είναι πιο μαζεμένο στο πλάτος (που είναι και το πιο σημαντικό, δηλαδή), αλλά είναι πιο ψηλό (από το G3)

 

*Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση πάντα που ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες για το μέγεθος του G5 και της οθόνης του. Μέχρι να βγει όμως επίσημη ανκοίνωση ή "επίσημη" διαρροή, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω προσωπικα δεν τα χρησιμοποιω σχεδον ποτε τα κουμπια του g3 μου.. κλειδωνω και ξεκλειδωνω με double tap, και παρα μονο αν θελω να το βαλω στο αθορυβο παταω τα πισω κουμπια. 

οποτε κατ εμε, οπου και να ναι αδιαφορο μου φαινεται..καλυτερη μπαταρια να εχει 4000 mah και θα το τιμησω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που ειναι τα volume και power buttons? Στα πλαγια και πανω? :shock:  Μεγαλο λαθος!

το power button ειναι ο αισθητηρας αποτυπωματος ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρα τι πτωση να αναμενουμε στην τιμη του g4?

Δεν υπάρχει το τηλέφωνο ηδη με τη παρούσα τιμή που έχει. Υπολογίζω να πάει κανα 350αρι και ισως λιγο πιο κάτω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...