Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,είμαι νέος στην ομάδα και ζητώ συγνώμη αν δημιουργώ topic σε λάθος section. Θέλω να αγοράσω το Letv le 1 x500 απο εξωτερικό προφανώς.Θα είναι η πρώτη μου παραγγελία κινητού απο εξωτερικό γιαυτό και ζητάω την βοήθεια σας. Ποιο site είναι αξιόπιστο έτσι ώστε να παραλάβω το κινητό στα χέρια μου χωρίς προβλήματα και χωρίς να χάσω τα λεφτά μου; Κάποιες γνώμες για το κινητό απο ήδη κατόχους θα ήταν καλές :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

στο vickmall περναει και paypal με ελληνικη καρτα  :whistle:

μην με ρωτας πως ειναι δυνατον, απλα γινεται... αγορασα 3 κινητα απο τις αρχες του μηνα...

γενικα εχει το ονομα οτι ειναι καλο μαγαζι, γιαυτο το πληρωνεις και πιο ακριβα... τωρα αν θα κανει τον κινεζο οταν θα γινει η στραβη ... who knows? μακρυα απο εμας

Δημοσ.

Αυτα τα κινητα που πηρες σου εχουν ερθει κανονικα χωρις κανενα προβλημα? και ποσες μερες πηρε για να ερθουν?

Δημοσ.

Ναι εχω αγορασει 4 κινητα απο εκει.

Αψογο στην εξυπηρετηση.

Και δεν ειναι πιο ακριβο.

Ισως σε καποια κινητα,αλλα απο οτι λενε εκει και το καλυτερο after sales,οποτε προκειμενου να μου κανει τον κινεζο,ο κινεζος,προτιμω να δωσω 10Ε παραπανω.

Δημοσ.

Ναι εχω αγορασει 4 κινητα απο εκει.

Αψογο στην εξυπηρετηση.

Και δεν ειναι πιο ακριβο.

Ισως σε καποια κινητα,αλλα απο οτι λενε εκει και το καλυτερο after sales,οποτε προκειμενου να μου κανει τον κινεζο,ο κινεζος,προτιμω να δωσω 10Ε παραπανω.

Είχες κάποιο πρόβλημα σε κανένα απο τα κινητά που αγορασες απο εκει; Απο εργοστασιακής άποψης ρωτάω..και τι διαθέτει μέσα στην κούτα και στην τιμή; Επίσης πόσες μέρες σου έκανε περίπου να έρθει; πολλές ερωτήσεις,ξέρω 

:rolleyes:

Δημοσ.

Το πρωτο το περιμενω σε 1-2 μερες συμφωνα με το tracking number... πρπ 15 μερες

Τα αλλα δυο ευελπιστω μεσα στην επομενη εβδομαδα, συνολο 2 xiaomi redmi note 3 και 1 redmi note 2

Απο το να τα αγοραζα απο καποιο αλλο καταστημα μου βγηκε αρκετα πιο ακριβα βαση καποιων προσφορων και κουπονιων , στο συνολο πρπ κανα 90αρι ευρω αλλα πιστευω οτι σε βαθος χρονου δεν θα τα κλαιω

Δημοσ.

Το πρωτο το περιμενω σε 1-2 μερες συμφωνα με το tracking number... πρπ 15 μερες

Τα αλλα δυο ευελπιστω μεσα στην επομενη εβδομαδα, συνολο 2 xiaomi redmi note 3 και 1 redmi note 2

Απο το να τα αγοραζα απο καποιο αλλο καταστημα μου βγηκε αρκετα πιο ακριβα βαση καποιων προσφορων και κουπονιων , στο συνολο πρπ κανα 90αρι ευρω αλλα πιστευω οτι σε βαθος χρονου δεν θα τα κλαιω

Σαν τιμή το Letv x600 και το x500 είναι συγκριτικά καλή με άλλα site. Απλά θέλω να δω απο θέμα αξιοπιστίας.Άρα και τα 3 κινητά σου γύρω στις 15 εργάσιμες ε;

Δημοσ.

Τα πρωτα 2 μου εκαναν 9 μερες.

Το δευτερο λογω χριστουγεννων,σχεδον μηνα.

Το 4ο το περιμενω τωρα.

Στο κουτι εχουν τα δωρα που δινουν και εαν ζητησεις κατι εξτρα.

Δημοσ.

Τα πρωτα 2 μου εκαναν 9 μερες.

Το δευτερο λογω χριστουγεννων,σχεδον μηνα.

Το 4ο το περιμενω τωρα.

Στο κουτι εχουν τα δωρα που δινουν και εαν ζητησεις κατι εξτρα.

9 μερες ε; μια χαρά..και το 4ο ποσες μερες το περιμενεις τωρα;

Το πρωτο, τα αλλα δεν ξερω, θα δειξει... υπολογιζε 15 με 25 μερες παντα με sgpost ή nlpost για να χαιρεσαι οταν ερχονται νωριτερα

τι ειναι το sgpost και το nlpost?

Δημοσ.

Κανε και κανα google φιλε μου

Αν στα πουμε ολα δεν εχει αξια... πλακα κανω , ταχυδρομια ειναι.

Άρα μπορώ να τα επιλέξω εγώ ε; και τι εννοεις να χαίρομαι οταν ερχονται νωρίτερα? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...