Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς να πας να μείνεις όπου θέλεις σε χώρα της ΕΕ, καλύτερα σε χώρα Σέγκεν. Μόλις βρεις με το καλό δουλειά πας στη δική τους διεύθυνση αλλοδαπών και βγάζεις αμέσως άδεια παραμονής υπηκόου ΕΕ με τη σύμβαση εργασίας. Φυσικά θα πρέπει να βγάλεις και ΑΦΜ και αντίστοιχα ΑΜΚΑ αν και σε κάποιες χώρες υπάρχεις ένας αριθμός για όλα, και φυσικά χωρίς την απίστευτη γραφειοκρατία που έχουμε εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

ισχύει μόνο για υπήκοους εκτός ΕΕ

Μπορείς να πας να μείνεις όπου θέλεις σε χώρα της ΕΕ, καλύτερα σε χώρα Σέγκεν. Μόλις βρεις με το καλό δουλειά πας στη δική τους διεύθυνση αλλοδαπών και βγάζεις αμέσως άδεια παραμονής υπηκόου ΕΕ με τη σύμβαση εργασίας. Φυσικά θα πρέπει να βγάλεις και ΑΦΜ και αντίστοιχα ΑΜΚΑ αν και σε κάποιες χώρες υπάρχεις ένας αριθμός για όλα, και φυσικά χωρίς την απίστευτη γραφειοκρατία που έχουμε εδώ.

Ευχαριστώ.

Ήξερα ότι βίζα για ΕΕ δεν θες αλλά δεν ήμουν σίγουρος περί βίζα εργασίας. Δουλειά έχω βρει σε νεοσύστατη εταιρία φίλου κι σύντομα (εκτός απροόπτων) θα έχω  "χειροπιαστό" το συμβόλαιο. 

Το βασικό μου θέμα λοιπόν ήταν η έλλειψη πτυχίου  (μιας κι σε πολλές περιπτώσεις, η βίζα εργασίας απαιτεί πτυχίο) αλλά αφού δεν θα έχω θέμα με βίζα εργασίας αμφιβάλλω αν θα μου πουν τίποτα περί αυτού. :)

Αν έχετε να προτείνετε (τι να προσέξω/τι παίζει κτλπ) τίποτα άλλο κι έχετε την διάθεση (εξ'άλλου δεν σας αναγκάζει κι κανείς) στείλτε μου πμ ωστέ να μην χαλάσουμε το thread (αν κι offtopic). :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οκ παιδια,sry  για την καθυστερηση,καταλαβα τι παιζει, ty all για τις απαντησεις.

Έχεις καμιά συγκεκριμένη χώρα στο μυαλό σου?

ολλανδια,

Δημοσ.

Άμα έχεις ένα πτυχίο που είναι στα ελληνικά,πρέπει στην χώρα που θα πάω να το κάνω μετάφραση? Για χώρα μέσα στην Ε.Ε λέω. .

Δημοσ.

Άμα έχεις ένα πτυχίο που είναι στα ελληνικά,πρέπει στην χώρα που θα πάω να το κάνω μετάφραση? Για χώρα μέσα στην Ε.Ε λέω. .

Ναι

• Like 1
Δημοσ.

Ts έχω έναν γνωστό Ολλανδία. Θες να του στείλω κανα email να τον ρωτήσω περαιτέρω info? Μιας που ζει εκεί θα ξέρει τι παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...