Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς δηλαδή ?  :)

Εννοεί να πας σε φτηνότερη μητρική, σε κλειδωμένο επεξεργαστή και σίγουρα όχι σε υδρόψυξη.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πειράζει μια φορά θα τα δώσω. Ελπίζω να κρατήσει για κάμποσα χρόνια. Σε 3 χρονάκια παίρνω άλλη μια r9 390 που θα έχει 150 Ευρώ και θα είμαι μπόμπας :) Βέβαια θα μου φτάνουν τα 750 Watt ?

Στο extreme power calculator που του βάζω χωρίς crossfire recommend 495W και με crossfire 735 !!!!!!!

Από ψύχτρα δηλαδή ποιά θα προτείνατε ας πούμε ότι κάποια στιγμή θα του κάνω και overclocking ?

Επίσης από mouse & keyboard wireless τι θα προτείνατε ?

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια οτι θα παει σε 1440p οθονη με αυτην την καρτα δεν το βλεπει κανεις;Φιλε για ποια παιχνιδια ενδιαφερεσαι;

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια οτι θα παει σε 1440p οθονη με αυτην την καρτα δεν το βλεπει κανεις;Φιλε για ποια παιχνιδια ενδιαφερεσαι;

τι το κακό έχει η 390; γιατί όλοι για αυτή του λένε του φίλου.

Δημοσ.

ας ριξει και τα φιλτρα η συνολικη εμπειρια σε 1440p θα τον αποζημιωσει.μελοντικα κανει cf η αναβαθμιζει πουλωντας την 390

Δημοσ.

Επειδη φτιαχνω πολυ πανομοιοτυπο build με το δικο σου αυτο τον καιρο μπορεις να κοιταξεις αντι για την U2515H την P2416D της Dell που βρισκεται περιπου στα 100 ευρω κατω και να χωρεσεις με μεγαλυτερη ανεση την R9 390.

Δημοσ.

Επειδη φτιαχνω πολυ πανομοιοτυπο build με το δικο σου αυτο τον καιρο μπορεις να κοιταξεις αντι για την U2515H την P2416D της Dell που βρισκεται περιπου στα 100 ευρω κατω και να χωρεσεις με μεγαλυτερη ανεση την R9 390.

Έχω ερωτεθεί την 25" κι επειδή θα δουλέψω και Hackintosh την θέλω ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ :)

Από Visionstudio.gr : Το τροφοδοτικό απαραίτητο αν σκέφτεσαι crossfire 390 .

Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Με 16% μου βγαίνει 1400 οπότε έχω άλλο ένα 100αρικο για καλύτερα κομμάτια.

Δημοσ.

Από Visionstudio.gr : WkosVvw.pngΤο τροφοδοτικό απαραίτητο αν σκέφτεσαι crossfire 390 .

Επειδή κοιτούσα και εγώ αυτό το κουτί η corsair δίνει μέγιστο ύψος ψήκτρας 157εκ και η themis είναι στα 158εκ

Δημοσ.

Ψιλοκαταλήγω εδώ τι λέτε ? (Την παντόφλα δεν τη γλυτώνω  :-D )

Case   Corsair Carbide Series SPEC-03 Black

Motherboard  Asus Z170-A

CPU   Intel Core i5-6600K 3.50GHz 6MB

Ψύκτρα   CoolerMaster Hyper 212 Evo

RAM   KingstonHyperX Fury 16GB DDR4-2666MHz 

GPU Sapphire Radeon R9 390 8GB Nitro

Monitor  Dell Ultrasharp U2515H 25" Monitor

Speaker  Dell AC511

Mouse/Keyboard   Logitech MK710

Η ψύκτρα είναι ΟΚ για oc (τελικά θα κάνω  :-D ) ή πρέπει αναγκαστικά να πάω σε υδρόψυξη ? Αν ναι πια προτείνετε ?

Επίσης το tower δίνει 2 fans και έχει χώρο για άλλους 5 (3x120mm και 2x140mm) !!! Πρέπει να πάρω και τους 5 ?

Πάει το motherboard εξαντλήθηκε λέει   :mad: .

Τώρα πάμε για άλλο....Asus Z170 Pro Gaming   (25 Ευρώ πάνω !!!!)

Δημοσ.

Για hackintosh να πας σε gigabyte μητρική.

Τροφοδοτικό seasonic η xfx.

Υδρόψυξη δεν θες στον 6600κ και με μια ψύκτρα μαξ 50€ τον ανεβάζεις αρκετά.

Εγώ θα του έκανα delidded να τον καθάριζα απο την τσίχλα που βάζουν, με liquid metal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...