Mankon7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 γεια σας παιδια . εχω ενα seagate barracuda 7200.12 εδω και αρκεταα χρονια μπορω να πω . και μεσα εχει τα παντα ολα απο αρχεια . και ξαφνικα σταματησε να τον αναγνωριζει ο υπολογιστης αλλα και το bios επισης ...απο την μια μερα στην αλλη ...καμια λυση ?? ( το θεμα ειναι να σωσω τα αρχεια , οχι τον σκληρο )
soteras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον σε πρωτη φαση αλλαξες θεση τον υπολογιστη η του εκανες κατι αποτομο ανοιξε το πλαινο και δες το καλωδιο ρευματος ειναι πανω Επισης αν βαλεις το χερι σου πανω νιωθεις τον δισκο να δουλευει
Mankon7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 ο δισκος δουλευει ,αλλα δεν το διαβαζει ουτε το bios πλεον . οχι δεν εκανα τιποτα αποτομο παντως . επισης το εχω αλλαξει σε ολες τις θυρες sata της μητρικης , εχω αλλαξει καλωδιο sata και ρευματος , αλλα τιποτα . το μονο που μενει ακομα νομιζω ειναι να τον δοκιμασω σε διαφορετικο pc ...αν δεν δουλευει ουτε τοτε , περαστικα μου μαλλον
άδικος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν τον αναγνωρίζουν οι υπολογιστές δεν υπάρχουν και πολλά να σου πούμε.... 1
BlueBlood7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν είναι πολύ σημαντικά τα αρχεία σου πρέπει να απευθυνθείς σε εταιρεία με εξειδικευμένη τεχνική και να προσπαθήσει να βρει τα αρχεία σου. θα κοστίσει όμως αρκετά.
άδικος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Χωρίς να ξέρω ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα, ως τελευταία εναλλακτική μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις την πλακέτα του. http://www.insomnia.gr/topic/353340-%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CF%86%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD/page-38 1
rafinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Για αρχή μπορείς να αλλάξεις το καλώδιο sata. Εν συνεχεία μπορείς να τον πάρεις και να τον δοκιμάσεις στο pc ενός φίλου σου. Αν δεν λειτουργήσει και εκεί, μπορεί να έχει χαλάσει ο data connector του δίσκου (αν και μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο να συνέβη κάτι τέτοιο).
άδικος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Για αρχή μπορείς να αλλάξεις το καλώδιο sata. Εν συνεχεία μπορείς να τον πάρεις και να τον δοκιμάσεις στο pc ενός φίλου σου. Αν δεν λειτουργήσει και εκεί, μπορεί να έχει χαλάσει ο data connector του δίσκου (αν και μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο να συνέβη κάτι τέτοιο). Αν διάβαζες τα λίγα ποστ του θα έβλεπες πως τα έκανε ήδη αυτά.
rafinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ο δισκος δουλευει ,αλλα δεν το διαβαζει ουτε το bios πλεον . οχι δεν εκανα τιποτα αποτομο παντως . επισης το εχω αλλαξει σε ολες τις θυρες sata της μητρικης , εχω αλλαξει καλωδιο sata και ρευματος , αλλα τιποτα . το μονο που μενει ακομα νομιζω ειναι να τον δοκιμασω σε διαφορετικο pc ...αν δεν δουλευει ουτε τοτε , περαστικα μου μαλλον Νομίζω ότι δεν έδωσε απάντηση για το αν το δοκίμασε σε διαφορετικό pc.
άδικος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν δεις πόσες μέρες πέρασαν από το προηγούμενο ποστ μέχρι το επόμενο που ζητά πάλι βοήθεια νομίζω είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως ούτε αυτή η λύση τον βοήθησε.
rafinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αν δεις πόσες μέρες πέρασαν από το προηγούμενο ποστ μέχρι το επόμενο που ζητά πάλι βοήθεια νομίζω είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως ούτε αυτή η λύση τον βοήθησε. Οκ σόρρυ... δεν κοίταξα καθόλου τις ημερομηνίες. Έχεις δίκιο!
άδικος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη. Εξάλλου και εγώ υπόθεση κάνω.
Mankon7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 η αληθεια ειναι πως το δοκιμασα σε αλλο pc και δεν εγινε δουλεια ??? αν κανω φορματ λετε να γινει τιποτα? γιατι ενα φεγγαρι ηθελα να εχω 2 λειτουργικα συστηματα σε ενα σκληρο δισκο ...το ειχα κανει ...και νομιζε τοτε επαθε κοκομπλοκο ο αλλος σκληρος και δεν τον διαβαζει ....λετε αμα κανω φορματ στον σκληρο με τα windows να στρωσει ο 2ος σκληρος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα