techmaniac09 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να ανανεώσω ως μέλος του Apple Development , αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να πληρώσω μέσω πιστωτικής κάρτας το οποίο οφείλεται στον έλεγχο των κεφαλαίων στην Ελλάδα.Θέλω να χρησιμοποιήσω μια Mastercard χρεωστική κάρτα απο την Εθνική Τράπεζα. Μπορώ να πληρώσω; Παρακαλώ ενημερώστε με αν γνωρίζετε σχετικά.
conkal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 και ναι και οχι γενικα μπορεις να πληρωσεις , ομως επειδη Capital Controls εχουν και οι ελληνικες τραπεζες με αυτες του εξωτερικου, πιθανως να πρεπει να δοκιμασεις αρκετες φορες σε βαθος 2-3 ημερων μεχρι να δεχτουν την πληρωμη σου. Ουσιαστικα οι ελληνικες τραπεζες εχουν ενα ποσο της ταξης των δεκαδων χιλιαδων ευρω ανα τραπεζα ανα ημερα( αν μου τα ειπαν σωστα.) αν συμπληρωθει το ποσο σου ριχνουν ακυρο και ξαναδοκιμαζεις την επομενη.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εν ολίγοις μπαίνεις στις 12 τη νύχτα να κάνεις την πληρωμή ώστε να μην προλάβει να εξαντληθεί το όριο της τράπεζας.
makfil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Από όσα θυμάμαι, οι συνδρομές για το εξωτερικό εξαιρούνται από τα CC.
techmaniac09 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Έλαβα το παρακάτω email: Thank you for your order. Here's a summary of your order request, which will be processed within 2 business days. We'll notify you when your items are ready.Order Details:Apple Developer ProgramUS$ 99Best regards,Apple Developer Relations
techmaniac09 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα που κοίταξα πάλι στο λογαριασμό μου στην τράπεζα μέσω e-banking δεν μου έδεινε καμια κίνηση για την κάρτα μου!? Επίσης προσπάθησα να ξανακάνω την παραγγελία και δεν τη δέχετε δεύτερη φορά (λέει "duplicate order")!!! Τι γίνεται?
rateLess Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα που κοίταξα πάλι στο λογαριασμό μου στην τράπεζα μέσω e-banking δεν μου έδεινε καμια κίνηση για την κάρτα μου!? Επίσης προσπάθησα να ξανακάνω την παραγγελία και δεν τη δέχετε δεύτερη φορά (λέει "duplicate order")!!! Τι γίνεται? Μπορεί να πάρει μέχρι και λίγες μέρες για να εμφανιστεί η κίνηση. Εξάλλου, στο προηγούμενό σου post γράφει ότι η συναλλαγή "will be processed within 2 business days".
ariston09 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τίποτα και σήμερα καμία ενημέρωση!! Δεν φαίνεται τίποτα και στο e-banking της Εθνικής που κοίταξα, καμία κίνηση στην κάρτα μου!!! Μπένοντες δε στο site της Apple Developer Program μου γράφει με κόκκινα γράμματα : Apple Developer Program Continue Enrollment Enrollment Pending
ariston09 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Τελικά μίλησα με Ιρλανδία στο τηλέφωνο +35312480047 και με ενημέρωσαν ότι μπορεί να διαρκέσει ως και 7 ημέρες. Θα έχω ενημέρωση από εβδομάδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα