Rpanagos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Εχω φτιαξει μια βαση στο mysql και μερικες σελιδες php με μερικες εικονες.Ολα αυτα τα εχω αποθηκευσει σε φακελους στην διαδρομη xampp/htdocsΑλλα δεν μπορω να τα συνδεσω μεταξυ τους στο dreamweaver ωστε να δω αν δουλευουν αυτα που εχω φτιαξει.Πως να τα συνδεσω?Προσπαθω απο το dreamweaver πανω στο μενου που λεει site new site.. αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη! 1)Τους φακελους που τους εβαλα στο htdocs εκανα καλα?Η ειναι λαθος?Μπορει καποιος να βοηθησει?
leonidas_fs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ναι τα αρχεία καλά έκανες και τα έβαλες εκει. θα μπορούσες κάλλιστα να τα βάλεις και στο var/www/html. Τις php σελίδες μπορείς να τις ανοίξεις είτε με το Dreamweaver είτε -και καλύτερα- με Notepad++. Για να συνδέσεις τις php σελίδες σου με την MySQL μπορεις να χρτησιμοποιήσεις των παρακάτω κώδικα. <?php $servername = "localhost";$username = "username";$password = "password";// Create connection$conn = new mysqli($servername, $username, $password);// Check connectionif ($conn->connect_error) { die("Connection failed: " . $conn->connect_error);} echo "Connected successfully";?>
Rpanagos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Αυτον τον κωδικα να τον βαλω πανω πανω σε καθε σελιδα php?Τι αλλο πρεπει να κανω ?Τι πρεπει να εχω ανοιχτο?
leonidas_fs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Οχι αυτο τον κώδικα θα πρεπει να τον βάλεις στην σελίδα που θα κάνει login ο χρήστης. Βασικά εξήγησε λίγο τι ακριβώς θέλεις να κάνεις γιατι είναι λίγο μπερδεμένα ετσι όπως τα λες..Η MySQL που κολλάει με τις φωτογραφίες και την php σελίδα;
Rpanagos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Θα ειναι μια βαση δεδομενων η σελιδα οπου θα κανουμε υποτιθεμενο Log in απο εγεγραμμενους χρηστες που τους εχουμε στην mysql
Rpanagos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει τροπος αλλα δεν θυμαμαι πως.../ Με το manage sites του dreamweaver....Αλλα δεν ξερω πως
leonidas_fs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δες αυτό, θα σε βοηθήσει: http://www.phpeasystep.com/phptu/6.html
Rpanagos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Το εχω δει αυτο το Link. Εγω θελω να κανω συνδεση την db με τον drΕχω φτιαξει σελιδες phpconnectusersκαι για τον admin της βασηςdelete useredit usernew useruploadedusersΑπλα δεν μπορω να δω τον κωδικα στο dr γιατι πρεπει να κανω την συνδεση μεταξυ τους!
Rpanagos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Φίλε @Leonidas_fs είχες δίκιο. Όντως έτσι λειτούργησε όπως μου είπες στο πρώτο ποστ!!!
sundance_kid Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το connection μπορεις να το βάλεις σε ένα αρχείο που θα το κάνεις include κάθε φορά που χρειάζεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα