Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως ενα απο τα καλυτερα tutorials που σε παει απο το 0 σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο full stack (φτιαχνεις πληρη εφαρμογη, και το front end και το back end) ειναι αυτο: 

https://www.udemy.com/the-web-developer-bootcamp/

προλαβε το τωρα που εχει 27 €. Ο τυπος εχει διδαξει σε απειρους μαθητες και στο udemy αλλα και σε ανεξαρτητα bootcamps με τεραστια επιτυχια, φαινεται αλλωστε και απο τα reviews. Μην το κατεβασεις απο torrent (αν και δε νομιζω να υπαρχει, απο τα λιγα που δεν υπαρχουν), προσθετει συνεχεια νεα μαθηματα.

280 μου λεει!!!!

Κάνε εγγραφή, χρησιμοποιήσε το κουπόνι LETSGO2016 και η τελική τιμή κατεβαίνει στα 17 ευρω. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα ισχύει το κουπόνι αλλά 280 ειναι πολλά και λογικά θα βγαίνουν τακτικά αλλα κουπονια

Δημοσ.

Και μετα εισαι κομπλε αμα παρακολουθησεις αυτο? το θεμα μου εινα η γλωσσα...δεν ξερω αν μοορω να το καταλανβω και να τα εμπεδωσω

Κομπλε δεν θα εισαι ποτε, πρεπει παντα να διαβαζεις και να μαθαινεις νεα πραγματα, αλλα και το πως θα γραφεις καλυτερο κωδικα. Ακομα και οι πιο εμπειροι προγραμματιστες δεν εχουν ταβανι.

Ενα προβλημα μπορει να εχει 10 λυσεις, αυτο που πρεπει να προσπαθησεις να μαθεις ειναι ποια λυση ειναι η πιο αποδοτικη και φυσικα πιο ευκολη στο ματι, οταν χρειαστει να διαβασεις το κωδικα που ειχες γραψει π.χ. πριν απο 1 μηνα.

Οταν διαβαζεις ποτε μη λες «α, ενταξει, θα το θυμαμαι αυτο». Πρεπει παντα να γραφεις το κωδικα που σου δειχνουν στα μαθηματα, κι ας σου φαινεται ευκολος και κατανοητος.  Δεν υπαρχει περιπτωση να θυμασαι κατι αν δεν το εχεις επαναλαβει μονος σου, αρκετες φορες. 

Γενικα ο προγραμματισμος σε οποιαδηποτε γλωσσα ειναι σαν ενα ατελειωτο κυνηγι, ποτε δεν πρεπει να εισαι ευχαριστημενος και πληρης με αυτα που γραφεις και μαθαινεις αλλα πρεπει να αναζητας συνεχως νεα πραγματα και μεθοδους.

Για τη γλωσσα τωρα, η μονη βοηθεια που εχεις ειναι τα μαθηματα με υποτιτλους, φυσικα υπαρχει το χαρτι και καλαμαρι και το google translate για τα δυσκολα σημεια. Δεν ειναι κακο να κρατας σημειωσεις σε χαρτι παραλληλα με τα μαθηματα.

Σωστος ο @isay!

Δημοσ.

καταλαβα! απλα επειδη δεν ξε΄ρω τιποτα από τη δημιουργια σελιδών κλπ για αυτο ελεγα να παρακολουθησω καποιο σεμινάριο με πιστοποιημενο μετά χαρτί...

Δημοσ.

καταλαβα! απλα επειδη δεν ξε΄ρω τιποτα από τη δημιουργια σελιδών κλπ για αυτο ελεγα να παρακολουθησω καποιο σεμινάριο με πιστοποιημενο μετά χαρτί...

Ολοι καπου ξεκινανε, μη σε φοβιζει που δεν εχεις γνωσεις, αμα εχεις ορεξη και χρονο μπορεις να μαθεις οτι θες, με τον ρυθμο που εσυ θες, και σου ξαναλεω, οτι χαρτι και να εχεις δεν εχει σημασια, φτιαξε προτζεκτ για φιλους και για σενα στην αρχη για να τα βαλεις στο portfolio σου, οσο πιο πολυπλοκα γινεται, οχι απλα templates.

Μου εχει τυχει να προσλαβω ατομο με πιστοποιηση και εγω σαν αυτοδιδακτος να ξερω περισσοτερα απο αυτον. Σε 3 μερες αναγκαστηκα να βρω αλλο ατομο ο οποιος ειναι ξεφτερι στη JavaScript και «επιασε» με τη μια τα framework που του ζητουσα οπως mongodb, expressjs, angularjs, nodejs (MEAN stack) και πλεον δουλευει πανω σε αυτα. 

Δημοσ.

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! Κάνοντας δικά σου πρότζεκτ θα το αποδείξεις, δεν χρειάζονται τα χαρτιά κανείς δεν θα σε εμπιστευτεί με τα χαρτιά....

τι να σου πω.. εγω παντως μεχρι τωρα πτυχια βλεω να ζητανε παντου, οπου χρειαστηκε να δωσω βιογραφικο πτυχια ζητουσαν αναγνωρισμενα. τωρα αν θελει κανεις να κανει κατι μονος του, αλλο αυτο.

Δημοσ.

τι να σου πω.. εγω παντως μεχρι τωρα πτυχια βλεω να ζητανε παντου, οπου χρειαστηκε να δωσω βιογραφικο πτυχια ζητουσαν αναγνωρισμενα. τωρα αν θελει κανεις να κανει κατι μονος του, αλλο αυτο.

Και να ζητάνε πτυχία αν τους αποδείξεις ότι έχεις γνώσεις θα σε πάρουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...