Miracle Worker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 εγώ κατάλαβα τι θα κάνεις εκεί γιατί μιλάω γερμανικά οι άλλοι κατάλαβαν με τα Nijmegen και τα vrijwilliger που έγραψες; απορώ Το Nijmegen φυσικά. Όλοι έχουμε πάει... ...Ταμείο 1
totem_lost Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 800 all incl καλά είναι αν θέλεις όλο το διαμέρισμα δικό σου.
sepsekasan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι ψάχνω για κάποιο μικρό διαμέρισμά/studio μόνος μου. Η τυπισσα με τα 600ε δε μου απαντησε. Και το επόμενο ειναι στα 800κατι ευρω... Θα κοιτάξω και στο fb. Αλλες ιδέες; Επίσης: παλιότερα είχα κάνει αρκετά μαθήματα για τη γλώσσα. Εδω δυστυχώς μου βγαίνει γυρω στα 50ε η ώρα οπότε δε συμφέρει. Αν συνεχισω τα μαθήματα έξω δε θα μου βγει πολύ πιο φτηνά; Ναι, ναι! Είδες, πρώτο πράγμα που κοιτάζω η ασφάλεια υγείας! δες κ κανενα student hotel αν σε βολεψει αλλιως μολις πας εκει ψαξε στα σουπερμαρκετ για αγγελιες. Δωματιο βρισκεις κ φθηνοτερο αλλα το registration ειναι μεγαλο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα