Glikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Προσωπική μου γνώμη, η περηφάνεια πρέπει να υπάρχει/ δικαιολογειται οταν κάνουμε κάτι πολύ σοβαρό, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Πχ βλέπουμε το παιδί μας σε μια πολύ σημαντική του στιγμή, ή ξέρω γω αποκτήσαμε μια δουλειά που αγωνιστήκαμε πολύ για να την πάρουμε. Και όχι σε μικροπράγματα. Φυσικά μιλάω γενικά και βάζω και τον εαυτό μου στο ίδιο τσουβάλι.
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάλι νομίζω ότι νιώθω περηφάνια μέχρι συγκίνησης με πολύ απλά και μάλλον ανούσια πράγματα. Για λίγο βέβαια αλλά το παθαίνω πολύ συχνά. 4
stavi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάλι νομίζω ότι νιώθω περηφάνια μέχρι συγκίνησης με πολύ απλά και μάλλον ανούσια πράγματα. Για λίγο βέβαια αλλά το παθαίνω πολύ συχνά. έτσι πρέπει γενικά όσο καλύτερα να νιωθεις οσο πιο συχνά όσο πιο εύκολα τοσο πιο υγιής είσαι 1
totem_lost Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γενικά δεν νιώθω περήφανη για κάτι συγκεκριμένο, αλλά νιώθω χαρούμενη που δεν μου έχουν μείνει απωθημένα. Δηλαδή πράγματα που ήθελα να κάνω και για τους χ,ψ λόγους δεν τα προσπάθησα! 1
anwnymh29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Εχω νιωσει στην δουλεια μου περηφανη..μονο εκει.
Laurelien Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 να ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει είναι πάντως ένας πολύ καλός λόγος να αισθανθείς περήφανη γιατί έγραψες ένα απο τα καλύτερα creative writing essays Thanks αλλα πραγματικα πιστευω ειναι στον ανθρωπο. Χθες ειχα ενα σεμιναριο και ειπα κατι που μετα συνειδητοποιησα οτι ακουστηκε σαν να περηφανευομουν κι αισθανθηκα ασχημα.
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Έχω μια τάση να ψιλόπνίγομαι με καθημερινές υποχρεώσεις. Πράγμα το οποίο έχει βέβαια και τα θετικά του - πχ μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση όταν ξεμπερδέψω με κάτι, έστω και μικρό. Πχ.προχθές έπρεπε να πάρω τηλ. ένα τεχνίτη για κάποια επισκευή που πρέπει να γίνει στο διαμέρισμα μου. Δύσκολο γιατί έπρεπε κατ'αρχήν να τον βρω, να του εξηγήσω (σε ξενη γλωσσα) ακριβώς τι συμβαίνει και να διαπραγματευτω για να έρθει γρήγορα. Όταν ξεμπέρδεψα ένιωσα μεγάλη ανακούφιση. Το ίδιο και όταν φεύγουν άλλες υποχρεωσεις πχ. να παρω κάποια βεβαιωση απο δημοσια υπηρεσία, να κλείσω ένα ταξιδι που σχεδιαζω ή να ψωνίσω κάποιο ρούχο που έψαχνα καιρό. Εσείς έχετε τέτοια μικροπραγματα που σας ευχαριστούν; Ειμαι περήφανος για την οικογένεια μου (δεν ειμαι παντρεμενος) εννοω την μάνα και τον πατέρα μου. Στα πιο μικρά και καθημερινά πράγματα τωρα : Μετα απο μια επιτυχημένη σεξουαλική συνεύρεση νιωθω περηφάνια και ικανοποίηση.
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γενικότερα εχω κάνει πολλές καλες πράξεις , δίνω χρήματα σε πολύ φτωχούς ανθρώπους, έχω δώσει πολύ καλό μπουφάν σε εναν άστεγο που είδα μια νύχτα που χιόνιζε, έκανε ψοφοκρυο κ εκείνος προχωρούσε ξυπόλυτος μόνο με ενα ξεσκισμένο παντελόνι κ ενα σκισμένο κοντομάνικο μπλουζάκι και δεν πίστευα στα μάτια μου σε αυτό που έβλεπα, γενικά προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη , όμως δεν νιωθω περήφανος γι αυτό, περήφανος νιώθω μόνο όταν γυρνάω σπίτι μου κάθε βράδυ και το που ακούν το αμάξι μου 2-3 αδεσποτακια γατάκια που ταΐζω εδώ και χρονιά έρχονται αμέσως να τριφτούν στα ποδιά μου και να μου δείξουν την ευγνωμοσύνη τους! και τι ζητάνε ? ένα χαδάκι στο κεφάλι κ λίγο ξηρά τροφή μόνο που εχω πάντα σπιτι μου .. σε όλους κρύβονται φοβούνται πολύ τον κόσμο, σε έμενα έρχονται σφαίρα περιμένουν πως κ πως να γυρίσω σπίτι και αυτό με κάνει περήφανο, ναι είμαι περήφανος που αγαπάω τόσο πολύ αυτές τις απροστάτευτες ψυχούλες .. 8
anwnymh29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γενικότερα εχω κάνει πολλές καλες πράξεις , δίνω χρήματα σε πολύ φτωχούς ανθρώπους, έχω δώσει πολύ καλό μπουφάν σε εναν άστεγο που είδα μια νύχτα που χιόνιζε, έκανε ψοφοκρυο κ εκείνος προχωρούσε ξυπόλυτος μόνο με ενα ξεσκισμένο παντελόνι κ ενα σκισμένο κοντομάνικο μπλουζάκι και δεν πίστευα στα μάτια μου σε αυτό που έβλεπα, γενικά προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη , όμως δεν νιωθω περήφανος γι αυτό, περήφανος νιώθω μόνο όταν γυρνάω σπίτι μου κάθε βράδυ και το που ακούν το αμάξι μου 2-3 αδεσποτακια γατάκια που ταΐζω εδώ και χρονιά έρχονται αμέσως να τριφτούν στα ποδιά μου και να μου δείξουν την ευγνωμοσύνη τους! και τι ζητάνε ? ένα χαδάκι στο κεφάλι κ λίγο ξηρά τροφή μόνο που εχω πάντα σπιτι μου .. σε όλους κρύβονται φοβούνται πολύ τον κόσμο, σε έμενα έρχονται σφαίρα περιμένουν πως κ πως να γυρίσω σπίτι και αυτό με κάνει περήφανο, ναι είμαι περήφανος που αγαπάω τόσο πολύ αυτές τις απροστάτευτες ψυχούλες .. Tις αγαθοεργιες οταν τις δηλωνεις παυουν να ειναι αγαθοεργιες..Φιλικα στο λεω! 2
DDevil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γενικότερα εχω κάνει πολλές καλες πράξεις , δίνω χρήματα σε πολύ φτωχούς ανθρώπους, έχω δώσει πολύ καλό μπουφάν σε εναν άστεγο που είδα μια νύχτα που χιόνιζε, έκανε ψοφοκρυο κ εκείνος προχωρούσε ξυπόλυτος μόνο με ενα ξεσκισμένο παντελόνι κ ενα σκισμένο κοντομάνικο μπλουζάκι και δεν πίστευα στα μάτια μου σε αυτό που έβλεπα, γενικά προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη , όμως δεν νιωθω περήφανος γι αυτό, περήφανος νιώθω μόνο όταν γυρνάω σπίτι μου κάθε βράδυ και το που ακούν το αμάξι μου 2-3 αδεσποτακια γατάκια που ταΐζω εδώ και χρονιά έρχονται αμέσως να τριφτούν στα ποδιά μου και να μου δείξουν την ευγνωμοσύνη τους! και τι ζητάνε ? ένα χαδάκι στο κεφάλι κ λίγο ξηρά τροφή μόνο που εχω πάντα σπιτι μου .. σε όλους κρύβονται φοβούνται πολύ τον κόσμο, σε έμενα έρχονται σφαίρα περιμένουν πως κ πως να γυρίσω σπίτι και αυτό με κάνει περήφανο, ναι είμαι περήφανος που αγαπάω τόσο πολύ αυτές τις απροστάτευτες ψυχούλες .. Και εγω σημερα στο σουπερ μαρκετ απεξω ειδα ενα κουτσο σκυλάκι να κοιτάζει τον κοσμο που έβγαινε ... πηρα μια σκυλοτροφη απο μέσα και το πήγα στην άκρη και του έβαλα να φάει. Κακομοιρα αδέσποτα. Μια ζωη του κλώτσου και του μπάτσου εξω στο δρομο.... 4
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 @ανωνυμη Εγω πιστευω καλο ειναι να τις λενε να παραδειγματιζομαστε κ οι αλλοι ,οταν ξερεις πως ο αλλος δεν το κανει για να δειχτει τοτε ειναι αποδεκτο να το λεει(Γνωμη μοΥ) Και εγω σημερα στο σουπερ μαρκετ απεξω ειδα ενα κουτσο σκυλάκι να κοιτάζει τον κοσμο που έβγαινε ... πηρα μια σκυλοτροφη απο μέσα και το πήγα στην άκρη και του έβαλα να φάει. Κακομοιρα αδέσποτα. Μια ζωη του κλώτσου και του μπάτσου εξω στο δρομο.... Ετσι κανω κ εγω φιλε,σχεδον παντα εχω τροφη στο αμαξι γιατι οπου κ να παω θα βρω αδεσποτο Ειδικα στην πολη μου γινεται χαμος 6
anwnymh29 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 @ανωνυμη Εγω πιστευω καλο ειναι να τις λενε να παραδειγματιζομαστε κ οι αλλοι ,οταν ξερεις πως ο αλλος δεν το κανει για να δειχτει τοτε ειναι αποδεκτο να το λεει(Γνωμη μοΥ) Ετσι κανω κ εγω φιλε,σχεδον παντα εχω τροφη στο αμαξι γιατι οπου κ να παω θα βρω αδεσποτο Ειδικα στην πολη μου γινεται χαμος Εμενα δεν μου αρεσει..κανε το καλο και ριξ'το στο γυαλο!Εννοειται οτι ειναι προς τιμην σου να κανεις το καλο και το ομορφο στην ζωη σου. 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Και εγω σημερα στο σουπερ μαρκετ απεξω ειδα ενα κουτσο σκυλάκι να κοιτάζει τον κοσμο που έβγαινε ... πηρα μια σκυλοτροφη απο μέσα και το πήγα στην άκρη και του έβαλα να φάει. Κακομοιρα αδέσποτα. Μια ζωη του κλώτσου και του μπάτσου εξω στο δρομο.... αα εγώ επειδή το παθαίνω πολλές φορές αυτο εχω πλέον πάντα στο πορτμπαγκάζ σκυλοτροφες ! προχθές αργα ειχα παει για φαι στο τσιαο στην Συγγρού και ηταν απ έξω ενας μαύρος σκυλαρος τεράστιος πεινούσε ο κακομοίρης του έδωσα μια μεγάλη σκυλοτροφη και την κατασπάραξε σε μισο λεπτό, καπάκι τσίμπησε και δεύτερη ! ~~~~ ανώνυμη δεν διαφωνώ απλα εδώ είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων , τι να δηλώσω, σιγά , το θέμα είναι να είσαι διακριτικός κ ταπεινός εκεί που το κάνεις το καλό .. .. 4
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Tις αγαθοεργιες οταν τις δηλωνεις παυουν να ειναι αγαθοεργιες..Φιλικα στο λεω! Θα διαφωνήσω λίγο...η πράξη έγινε, δεν σβήνει. Επίσης, ο Maus ούτε κανένα όφελος έχει να το πει σε ένα ανώνυμο φόρουμ, ούτε καμιά φορολογική ελάφρυνση ή κάτι τέτοιο. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να γίνεται για επίδειξη (αν και πάλι η πράξη δεν σβήνεται, για όποιον λόγο κι αν το κάνει κάποιος). Σε αυτή την περίπτωση όμως πιο πιθανό είναι να παρακινήσει και κάποιον ακόμα να κάνει το ίδιο! (Συνήθως συμφωνούμε σήμερα δεν ξέρω τι έγινε ) 4
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Φιλε maus συμφωνω αλλα ακομα κ αν καποιος κανει αγαθοεργιες η φιλανθρωπιες εχοντας καποιο σκοπο κ οχι επειδη ειναι πονοψυχος (πχ για φοροαπαλλαγες η για να το παιξει καποιος η για ψηφους αν το κανει καποιο κομμα) εμενα δεν με χαλαει,αρκει που το κανει κ καποιος θα φαει η θα φορεσει ενα ρουχο ΜΕ προλαβες ρε μπαγασα ζιο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα