Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν ξεκλειδώνω κάποιο achievement στο Skyrim που το θεωρούσα ακατόρθωτο.

Παίζεις Skyrim ρε θηρίο; Και γαμώ τα παιχνίδια! Γενικά δεν τα πάω καλά με την υπερηφάνεια (μην την συγχέουμε με την αξιοπρέπεια και την ικανοποίηση) αλλά θα αισθανθώ κάτι που θα προσομοιάζει όταν καταφέρω να το ξαναπιάσω. Τρώει πολύ χρόνο το ρημάδι και δεν διαθέτω :(

• Like 1
Δημοσ.

Καμια σχεση. Αυτο βγαλτο απο το μυαλο σου γιατι δεν ειναι ο λογος.

Πας να βρεις δικαιολογιες για να γλιτωσεις απο την προσπαθεια (σαν κακομαθημενο). Το προβλημα ειναι των γονεων. Ειναι το οτι ποτε δεν σε αφηναν να κανεις κατι απο μονη σου. Στα ειχαν ολα ετοιμα, ξεκινωντας απο τα πιο απλα πραγματα, οπως, να βαλεις η ιδια τα παπουτσια σου, να δενεις τα κορδονια σου, να κουβαλας την τσαντα σου, κτλ κτλ.

Δεν ειναι προσωπικη επιθεση (αυτο θα ηταν χαζο). Απλα σου λεω τα πραγματα με το ονομα τους.

Ρε φίλε τι είναι αυτά που λες;

αφού δεν με ξέρεις;

ποιος σου ειπε οτι μου κουβαλούσαν τη τσάντα, μου έδεναν τα παπούτσια;

δε θα κάτσω να πω τα προσωπικά μου αλλά λες οτι να ναι

λες να διάβασαν αυτοί για τις πανελληνιες κι όλας; μήπως επίσης πέρασαν αυτοί σε διαγωνισμό και συνεντεύξεις για δουλειά., μήπως επισης να μου βρήκαν τη δουλεια που ειμαι τωρα ή τα διαμερίσματα που έχω αλλάξει κατά καιρούς;

μήπως μου βρηκαν και τους γκόμενους και τους φιλους που εχω;

μη λες μαλακιες κρινοντας απο τον εαυτό σου

γενικα δεν ειναι καλο συναισθημα-σημαινει οτι εισαι εγωιστης

καμία σχέση, είναι ένα πολύ καλο συναισθημα που σου θα πρεπε όλοι οι ανθρωποι να νιώθουν και μάλιστα όσο γίνεται συχνότερα

επίσης στεφαντ το ότι συγκρατήσε να μην το νιώσεις είναι πραγματικά μεγάλη μαλ....

το να νιώθει κάποιος καλά με τον εαυτό του εινι οτι πιο υγιές υπάρχει.

Άλλο νιώθω περηφανος και άλλο νιώθω ανώτερος απο τους άλλους

• Like 2
Δημοσ.

πραγματικά δε θέλω να πω  κάτι άσχημο για τους γονείς μου γιατί θεωρώ ότι ήταν εξαιρετικοί

θα πω όμως μόνο αυτό

δεν εμφανίστηκαν καν στην ορκομωσία μου, ούτε την πρώτη, ουτε τη δεύτερη φορά που ορκίστηκα.

Απο τα 300 άτομα που ορκιστήκαν ημουν η μοναδική εγώ κι ένα άλλο παίδι που δεν είχε τους γονείς της. Το άλλο παιδί οι γονείς του ζούσαν  σε απομακρυσμένο νησί.

Ένα μικρο παράδειγμα για  να καταλάβεις τι έννοω οτι δεν είχα επιβράβευση.. Αν δεν έχεις με κάποιον να χαρεις την επιτυχία σου, απλα δεν τη χαίρεσαι

• Like 3
Δημοσ.

πραγματικά δε θέλω να πω  κάτι άσχημο για τους γονείς μου γιατί θεωρώ ότι ήταν εξαιρετικοί

θα πω όμως μόνο αυτό

δεν εμφανίστηκαν καν στην ορκομωσία μου, ή την πρώτη ουτε τη δεύτερη φορά

Απο τα 300 άτομα που ορκιστήκαν ημουν η μοναδική εγώ κι ένα άλλο παίδι που δεν είχε τους γονείς της. Το άλλο παιδί οι γονείς τους ζούσαν  σε απομακρυσμένο νησί.

Ένα μικρο παράδειγμα για  να καταλάβεις τι έννοω οτι δεν είχα επιβράβευση.. Αν δεν έχεις με κάποιον να χαρεις την επιτυχία σου, απλα δεν τη χαίρεσαι

φιλη σε νιωθω, εμενα δεν ηρθαν καν στην αποφοιτηση λυκειου μου επειδη ομοφοβιες και "ντρεπονται" για εμενα.

αγοραζω ακριβα παπουτσια και ειμαι χειριστικος με γκομενους οποτε ισοσταθμιζεται κοσμικα η ενεργεια, θεωρω.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι αν εισαι σε μουντσετ α λα Κανυε Γουεστ

δεν ειμαι σίγουρη τι εννοείς

αλλά αν κατάλαβα καλά η ερώτηση του ΤS είναι αν αισθανόμαστε ψώνια

Δημοσ.

θα πω όμως μόνο αυτό

δεν εμφανίστηκαν καν στην ορκομωσία μου, ούτε την πρώτη, ουτε τη δεύτερη φορά που ορκίστηκα.

Απο τα 300 άτομα που ορκιστήκαν ημουν η μοναδική εγώ κι ένα άλλο παίδι που δεν είχε τους γονείς της. Το άλλο παιδί οι γονείς του ζούσαν  σε απομακρυσμένο νησί.

Αμα δεν εχεις ηδη καποιον να μοιραστεις την ευτυχια σου, τοτε βρισκεις καποιον. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειμαι σίγουρη τι εννοείς

αλλά αν κατάλαβα καλά η ερώτηση του ΤS είναι αν αισθανόμαστε ψώνια

δεν εχω καταλαβει ποτε τι σημαινει ψωνιο, οποτε υποθετω πως οριζεται ως αυτο που ειμαι αλλα με αρνητικη χροια (?)

Αμα δεν εχεις ηδη καποιον να μοιραστεις την ευτυχια σου, τοτε βρισκεις καποιον. 

δε χρειαζεται, μπορεις να τη μοιραστεις με τον εαυτο σου και να σου δωσεις παρασημα μονη σου, δε χρειαζεσαι επικυρωση αλλων για κατι που ουτως η αλλως ειναι προσωπικη επιτυχια. θεωρω.

Δημοσ.

δε χρειαζεται, μπορεις να τη μοιραστεις με τον εαυτο σου και να σου δωσεις παρασημα μονη σου, δε χρειαζεσαι επικυρωση αλλων για κατι που ουτως η αλλως ειναι προσωπικη επιτυχια. θεωρω.

Γιατι να το βλεπεις σαν να ειναι θεμα επικυρωσης;

Το να εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου δεν σημαινει οτι φοβασαι να εισαι μονος, αλλα οτι εισαι πιο ευτυχισμένος οταν εισαι μαζι του. 

Δημοσ.

φιλη σε νιωθω, εμενα δεν ηρθαν καν στην αποφοιτηση λυκειου μου επειδη ομοφοβιες και "ντρεπονται" για εμενα.

αγοραζω ακριβα παπουτσια και ειμαι χειριστικος με γκομενους οποτε ισοσταθμιζεται κοσμικα η ενεργεια, θεωρω.

:(

Λυπάμαι που το ακούω....

επίσης συγκινήθηκα όταν έγραψες οτι θα θέλεις να πάρεις ψυγείο στη μητέρα σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...