Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το feeling όμως όταν με δυσκολία, κάνεις κάτι έστω μικρό αλλά το καταφέρνεις και νιώθεις ικανοποίηση μετά!!

Btw αισθάνομαι ότι είναι Κυριακή πάντως.

ναι γιατί τις υπόλοιπες μέρες τα θέματα είναι διαφορετικά.... yea right

Απλά συνήθως τα σκ, ανοιγαν θεματα περί σχέσεων και γκομενιλίκια και τα σχετικά, πολλά τα οποία τα είχα ανοίξει κι εγώ βεβαιως βεβαίως

Something that i'm not proud about by the way

• Like 1
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι γιατί τις υπόλοιπες μέρες τα θέματα είναι διαφορετικά.... yea right

Απλά συνήθως τα σκ, ανοιγαν θεματα περί σχέσεων και γκομενιλίκια και τα σχετικά, πολλά τα οποία τα είχα ανοίξει κι εγώ βεβαιως βεβαίως

Something that i'm not proud about by the way

Α ρε Σταβι!

Δημοσ.

Αν δεν έχεις με κάποιον να χαρεις την επιτυχία σου, απλα δεν τη χαίρεσαι

Προβλήματα που έχετε εσείς οι μη αντικοινωνικοί άνθρωποι.  :P

Δεν ξέρω αν περήφανος είναι η σωστή λέξη αλλά τελευταία φορά ένιωσα την επιβεβαίωση του a job well done όταν συνειδητοποίησα πως έχω κερδίσει το σεβασμό της ομάδας στη δουλειά -- όταν ανοίγω το στόμα μου, ανοίγουν τ' αυτιά τους. You can't fake that.

• Like 2
Δημοσ.

δε θεωρώ τον εαυτό  μου αφύσικο και αρρωστημένο

ίσα ίσα, τον θεωρώ εντελως οκ

το ότι δεν υπάρχει η φυσιολογική αντίδραση και  αυτόματη "έκκριση" του συγκεκριμένου συναισθήματος θεωρώ ότι περιέχει ένα βαθμό αφύσικης συμπεριφοράς λειτουργίας του εγκεφάλου.

Αλλά δεν είναι και τίποτα σοβαρό..

δεν νομίζω να πεθανε δηλαδή κανείς απ'αυτό : P

Επίσης ναι, είμαι πολύ αυστηρή με τον εγκέφαλό μου. Θα πρέπει να respond όπως έχει προγραμματιστεί από default και το αίσθημα της περηφάνιας είναι κατά την άποψη μου μια καθ'ολα φυσιολογικη αντίδραση έπειτα από ένα επίτευγμα.

Θυμάσαι από ότι βλέπω και βιολογία-ανατομία να κάτι που σε καθιστά υπερήφανη. :P  :P

Δημοσ.

Θυμάσαι από ότι βλέπω και βιολογία-ανατομία να κάτι που σε καθιστά υπερήφανη. :P  :P

δε νομίζω οτι με έχεις νοήσει

συμβαίνουν πολλά πράγματα στη ζωη μου για τα οποια θα μπορούσα να είμαι περήφανη γι'αυτό είναι ακομα πιο σπαστικό το οτι δε συμβαίνει ενώ θα μπορούσε να νιώθω like a boss.

Δημοσ.

Εχω κατι που με κανει περηφανο αλλα δεν ειναι μικρο :P

Έγραψες :D :D :D :D

Δημοσ.

δε νομίζω οτι με έχεις νοήσει

συμβαίνουν πολλά πράγματα στη ζωη μου για τα οποια θα μπορούσα να είμαι περήφανη γι'αυτό είναι ακομα πιο σπαστικό το οτι δε συμβαίνει ενώ θα μπορούσε να νιώθω like a boss.

Aν και νομίζω τα συναισθήματα δεν εκκρίνονται μόνο οι ουσίες και προιόντα . Τα  συναισθήματα είναι με την μετααφορά των νευρικών ώσεων . Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κανένας βιολόγος επειδή δεν το θυμάμαι ακριβώς ή μπορεί να μην το έχω καταλάβει καλά

• Like 1
Δημοσ.

Η μεγαλύτερη υπερηφάνεια στην καθημερινότητα μου είναι να διακρίνω καλά στοιχεία στα παιδιά μου όπως αγάπη σεβασμός ευαισθησία καθώς και κάθε έπαινος που παίρνουν από τους δασκάλους τους. 

Υπερηφάνεια που μπορώ να συντηρώ την οικογένεια μου χωρίς να χρειάζεται η γυναίκα μου να δουλεύει και να μπορεί να ασχολείται αποκλειστικά με τα παιδιά. Επίσης υπερηφάνεια που ακόμα επιχειρώ και επιβιώνω στην Ελλάδα χωρίς να χρωστάω παρά τον κάθε π@π@ρα υπουργό και το επιτελείο του που δεν έχουν δουλέψει μέρα στη ζωή τους. 

Τώρα στις εντελώς προσωπικές μου απολαύσεις μεγάλη χαρά παίρνω κάθε φορά που βρίσκω κάποιο ανταλλακτικό για κάποιο από τα κλασσικά μου οχήματα και ακόμα μεγαλύτερη όταν βρίσκω κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο για να προστεθεί στη συλλογή. 

• Like 2
Δημοσ.

Η μεγαλύτερη υπερηφάνεια στην καθημερινότητα μου είναι να διακρίνω καλά στοιχεία στα παιδιά μου όπως αγάπη σεβασμός ευαισθησία καθώς και κάθε έπαινος που παίρνουν από τους δασκάλους τους. 

Υπερηφάνεια που μπορώ να συντηρώ την οικογένεια μου χωρίς να χρειάζεται η γυναίκα μου να δουλεύει και να μπορεί να ασχολείται αποκλειστικά με τα παιδιά. Επίσης υπερηφάνεια που ακόμα επιχειρώ και επιβιώνω στην Ελλάδα χωρίς να χρωστάω παρά τον κάθε π@π@ρα υπουργό και το επιτελείο του που δεν έχουν δουλέψει μέρα στη ζωή τους. 

Τώρα στις εντελώς προσωπικές μου απολαύσεις μεγάλη χαρά παίρνω κάθε φορά που βρίσκω κάποιο ανταλλακτικό για κάποιο από τα κλασσικά μου οχήματα και ακόμα μεγαλύτερη όταν βρίσκω κάποιο καινούργιο αυτοκίνητο για να προστεθεί στη συλλογή. 

Cant beat that....

• Like 2
Δημοσ.

Σπανια να αισθανθω περηφανια για κατι. Μπορει να ειναι κατι στιγμιαιο και μετα το ξεχναω. Σημερα π.χ. μου η personal tutor μου οτι εγραψα ενα απ'τα καλυτερα creative writing essays του τριμηνου. Χαρηκα για λιγα δευτερολεπτα, τωρα δεν με νοιαζει.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω αυτό που νιώθω τις περισσότερες φορές όταν καταφέρνω κάτι, είναι ευχαρίστηση και όχι περηφάνεια

Δημοσ.

Πιστεύω αυτό που νιώθω τις περισσότερες φορές όταν καταφέρνω κάτι, είναι ευχαρίστηση και όχι περηφάνεια

Κι εγω αυτο πιστευω.

• Like 1
Δημοσ.

Σπανια να αισθανθω περηφανια για κατι. Μπορει να ειναι κατι στιγμιαιο και μετα το ξεχναω. Σημερα π.χ. μου η personal tutor μου οτι εγραψα ενα απ'τα καλυτερα creative writing essays του τριμηνου. Χαρηκα για λιγα δευτερολεπτα, τωρα δεν με νοιαζει.

να ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει

είναι πάντως ένας πολύ καλός λόγος να αισθανθείς περήφανη γιατί έγραψες ένα απο τα καλύτερα creative writing essays

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...