doctorkostis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Τί είχε τελικά; Πιστευω οτι εχει νοσημα του συνδετικου ιστου (η δικη μου εκτιμηση ειναι συστηματικη σκληρυνση ή αλλιως σκληροδερμα) με πνευμονικη συμμετοχη με ινωση του πνευμονα. Η διαγνωση που κυκλοφορουσε ως τωρα ειναι "'αλλη δευτεροπαθης διαμεση πνευμονοπαθεια" δηλαδη μια γενικοτητα. 1
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αληθεια δεν δοκιμασες ποτε τσιγαρο τζιο;;; Όχι ποτέ. 1
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Και εσύ 'πιστεύεις' ... μάλιστα , καλά κόλλυβα !! ---- Για κάποιους γιατρούς δεν είμαι καθόλου περήφανος, πέθανε κοντινό μου πρόσωπο από λάθος διάγνωση ολόκληρου ιδιωτικού νοσοκομείου (κολοσσού) στην Ελλάδα! η υπόθεση είναι στα δικαστήρια άλλα πέρα απο τις χοντρές αμοιβές των δικηγόρων δεν βλέπω να βγαίνει τίποτε άλλο .. θα δούμε.
GreekMonkey Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά και οι γιατροί άνθρωποι σαν όλους τους άλλους είναι. Όπως σε κάθε επάγγελμα υπάρχει ο άσχετος/άχρηστος έτσι υπάρχει και στους γιατρούς. Το ίδιο κακό μπορεί να πάθεις και με έναν στόκο μηχανικό που δεν έκανε σωστά την δουλειά του στο αμάξι σου με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να γκρεμοτσακιστείς. Επίσης, όπως και σε κάθε επάγγελμα/επιστήμη, δεν υπάρχει το τέλειο. Όλα αποτέλεσμα πειραματισμών και έρευνας είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα