Radiatedsoul Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 μεχρι και σημερα δεν υπαρχει στην αγορα windows κινητο με 2gb ram...... 1020, 930 εχουν 2Gb ram, και ισως ειναι και αλλα μοντελα που δεν γνωριζω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 1020, 930 εχουν 2Gb ram, και ισως ειναι και αλλα μοντελα που δεν γνωριζω και το 1520..
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 1020, 930 εχουν 2Gb ram, και ισως ειναι και αλλα μοντελα που δεν γνωριζω Μιλαω για αυτη την στιγμη οτι δεν υπαρχουν κινητα με 2gb ram οχι αν ειχαν βγει ποτε
TRILOBYTER Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καμμια διαφορα με το 640 εχει? Ιδια χαρακτηριστικα μου φαινονται. Το 640 το ειχα παρει το καλοκαιρι, μπορω να πω οτι με εχει βγαλει ασπροπροσωπο Επειδη διαβασα για τη ΡΑΜ πιο πισω ας πω και εγω δυο λογια. Στο 640 η κυρια χρηση που κανω ειναι viber, μαζι με αυτο εχω παντα ανοιχτο το φορουμ εδω, και κανα 2-3 αλλα φορουμς, επισης εχω 1 καρτελα που παιζει ταινια η σειρα (μια σειρα 42 λεπτων τρωει 7% της μπαταριας οταν τελειωσει), μαζι με ολα αυτα εχω ανοιχτο tubecast οπου εχω κανει preload καποαι τραγουδια και τα παιζω οταν κουραζομαι απο τις σειρες/ταινιες, η μερικες φορες απλα ακουω κατι χωρις preload, οπως και να εχει το tubecast ειναι παντα ανοιχτο και απλα κανω switch ειτε στη καρτελα με τη ταινια/σειρα ειτε στο tubecast, ps: η σειρα δεν χανεται αν κανεις switch, παραμενει οπου σταματησα και συνεχιζει μολις το θελω. Μερικες φορες φορτωνω και κανενα skype, με αυτη τη χρηση δεν κολλαει ποτε. Επισης να πω οτι εχω και το office ανοιχτο γιατι το χρειαζομαι στη δουλεια οταν ειμαι εξω. 1gb ραμ με ολα αυτα ανοιχτα εμενα μια χαρα μου φαινεται. Αν ειχα αντροιντ και το ειχα παρει 132 ευρω δε νομιζω να τραβαγε τοσο. 1
dimosthenis1984 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Βασικα το παραπανω το εγραψα καθως μεχρι και σημερα δεν υπαρχει στην αγορα windows κινητο με 2gb ram......Δηλαδη ή 1gb μοντελα θα αγορασεις ή θα τα σκασεις χοντρα για τα καινουργια 950 και 950xl των 3gb. LUMIA 930.....
panagio11p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 αμα ηταν 2gb με 16gb rom ομως θα ηταν τέλεια..... Μα τι στο καλό θα έχει αυτό το κινητό για BIOS και χρειάζεται 16GB ROM?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα