blueangel3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Είχα παραγγείλει στις 16 Δεκεμβρίου 3 πραγματάκια (PowerBank,καλώδιο για το κινητό και μία χαζομάρα otg για να συνδέω κανένα usb) To PowerBank ήρθε ωραία και νωρίς..Ωστόσο τα άλλα δύο δεν έχουν έρθει ακόμη και έχει περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής.Συγκεκριμένα έχουν περάσει 6 μέρες για το καλώδιο και 1 μέρα για το otg. Τι μπορώ να κάνω τώρα ? Είναι φυσιολογικό ?
zio10 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Είχα παραγγείλει στις 16 Δεκεμβρίου 3 πραγματάκια (PowerBank,καλώδιο για το κινητό και μία χαζομάρα otg για να συνδέω κανένα usb) To PowerBank ήρθε ωραία και νωρίς..Ωστόσο τα άλλα δύο δεν έχουν έρθει ακόμη και έχει περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής.Συγκεκριμένα έχουν περάσει 6 μέρες για το καλώδιο και 1 μέρα για το otg. Τι μπορώ να κάνω τώρα ? Είναι φυσιολογικό ? Ναι φυσιολογικό είναι. Εκτιμώμενος χρόνος είναι δεν πέφτουν πάντα μέσα! Όχι μόνο στο ebay αλλά και στο amazon και σε άλλα καταστήματα. Ειδικά όταν είναι περίοδος γιορτών ακόμα πιο φυσιολογικό. 2
g0zekis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Είχα παραγγείλει στις 16 Δεκεμβρίου 3 πραγματάκια (PowerBank,καλώδιο για το κινητό και μία χαζομάρα otg για να συνδέω κανένα usb) To PowerBank ήρθε ωραία και νωρίς..Ωστόσο τα άλλα δύο δεν έχουν έρθει ακόμη και έχει περάσει ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής.Συγκεκριμένα έχουν περάσει 6 μέρες για το καλώδιο και 1 μέρα για το otg. Τι μπορώ να κάνω τώρα ? Είναι φυσιολογικό ? Φυσιολογικό ξε φυσιολογικό συμβαίνει. Στη θέση σου θα επικοινωνούσα με τον πωλητή για να του πω ότι δεν το έχω παραλάβει, και σε καμία περίπτωση αρνητικό feedback, επειδή τα ταχυδρομεία αργούν. Μίλα του και πες του ότι ακόμα δε σου έχω αφήσει feedback γιατί δεν το έχω παραλάβει.
blueangel3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέχρι πόσες μέρες επιπλέον να περιμένω ? καμιά εβδομάδα ?
aces Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 ναι περιπου τοσο περιμενα κ εστειλα μηνυμα αλλα μετα απο 2 μερες εφτασε (δηλ κανα 10 ημερο καθυστερηση συνολο) πιθανολογω λογω εορτων/αδειων περισσοτερο
blueangel3 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 ναι περιπου τοσο περιμενα κ εστειλα μηνυμα αλλα μετα απο 2 μερες εφτασε (δηλ κανα 10 ημερο καθυστερηση συνολο) πιθανολογω λογω εορτων/αδειων περισσοτερο έχω στείλει και εγώ και στους δυο και μου έχουν πει πάνω κατω τα ίδια,ότι λόγω εορτών,απόστασης κτλ.. έχει καθυστερήσει η παραγγελία και μου πρότειναν 10 μέρες ακόμη ...
eliac7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ναι, και εγώ περίμενα 5-6 πράγματα αλλά ακόμη να έρθουν. Έστειλα μηνύματα σε όλους τους sellers και μου είπαν ότι λόγω εορτών κλπ να τους δώσω κανα 10ημερο ακόμη.
enigma84 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω εμπειρία μεγάλη από το ebay αλλά δίνω διορία μέχρι τις 45μέρες που λέει το site. Αν δεν έχει έρθει την τελευταία μέρα ανοίγω θέμα και παράλληλα ενημερώνω τον πωλητή ώστε να μην χάσω τα λεφτά μου. Έχω παραγγείλει και αρκετές φορές τα πράγματα δεν ήρθαν ποτέ. Το κορυφαίο ήταν η θήκη του nexus που είχα πει στον πωλητή να ξαναστείλει μιας και την ήθελα. Τελικά την παρέλαβα μετά από 4 μήνες....
rounsmith Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εμένα ήρθε κάτι που παρήγγειλα πριν 5 μέρες και το είχε φύγει από κίνα 28/10/15.... Τραγικό. Τώρα έχει κολλήσει δέμα μου στην Ελλάδα από 6/1. Είδωμεν...
Bayern Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Που πατάω για να ανοίξουμε θεμα(dispund) στο ebay?
CyberCr33p Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πάντως που είχα παραγγείλει κάτι από Αμερική με USPS και μετά ΕΛΤΑ μου έκανε αντί για 2 βδομάδες 1 μήνα ακριβώς για να μου παραδωθεί. Ίσως να οφείλεται και σε εσένα η καθυστέρηση στα ΕΛΤΑ ή σε κάποιο τελωνείο.
blueangel3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά μεχρι και σήμερα εχουν περασει 20 μερες από την εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.Ο πωλητης μου ειχε πει αφού ειχε περασει 1 μερα και ειχαμε μιλήσει,οτι να περιμενω αλλες 10 μέρες...Τωρα που έχουμε φτασει στις 20 τί να κάνω ?
dendenden Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Σε παρόμοια περίπτωση με μπαταρία κινητού από ebay, ζήτησα refund. Αν έρθει του τα επιστρέφεις πίσω. Δεν ήρθε ποτέ η μπαταρία, στην περίπτωση μου.
testtesttest Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Που πατάω για να ανοίξουμε θεμα(dispund) στο ebay? dispute για να παρεις refund = dispund ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα