Bayern Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 dispute για να παρεις refund = dispund ; Ψιλά γράμματα... Αφού κατάλαβες... Που πάμε για να ανοίξουμε dispute?Γιατι περιμένω και εγώ να έρθει κάτι για να ξέρω πως γίνεται...
aces Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Οποτε ζητάω Refund. ε ναι περασαν 20+ μερες ανοιξε case στο ebay σκολουθωντας τα βηματα
blueangel3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 ε ναι περασαν 20+ μερες ανοιξε case στο ebay σκολουθωντας τα βηματα Εντάξει ευχαριστώ,άνοιξα case.Και τώρα τί γίνεται ?
aces Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 θελει καποιες μερες λιγες για να λυσει το θεμα το ebay. Μπορει και 1-2 μερες μονο ειχε κανει σε εμενα αν κ το προιον εφτασε 2 μερες μετα κ εκλεισα το case
blueangel3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 θελει καποιες μερες λιγες για να λυσει το θεμα το ebay. Μπορει και 1-2 μερες μονο ειχε κανει σε εμενα αν κ το προιον εφτασε 2 μερες μετα κ εκλεισα το case Όλα λύθηκαν.Άνοιξα case σήμερα το πρωί και πριν λίγο πήρα τα λεφτά μου πίσω κανονικά. Τί feedback να αφήσω ?
aces Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εγω σε αντιστοιχο θεμα ειχα αφησει θετικο αφου ουσιαστικα ητανε ως μη γενομενη η αγορα με επιστροφη χρηματων αλλα κ επειδη ειχε ηδη αφησει ο πωλητης ασχετως αν δεν εγινε καμια αγορα ουσιαστικα.
Panos_G2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας. Εχω ενα παρομοιο θεμα. Αγορασα απο ενα πωλητη μια οθονη και ενα digitazer για ενα κινητο στις 09 ιανουαριου. Στις 3 φεβρουαριου το παρελαβα. Οπως τα τοποθετησα διαπιστωσα οτι η οθονη δεν δουλευε και δεν εχω βρει ακρη γτ.(ισως μουφα, ελαττωματικη ή οτι αλλο).Μεσα απο μυνηματα στο ebay ειπε πως θα μου στειλει νεα μετα το φεστιβαλ του στις 12 φεβ. Αν μου ερθει στα ιδια χαλια ή και να μην ερθει καθολου και αφου θα εχουν περασει οι 60 μερες που δεν θα μπορω να ανοιξω θεμα στο ebay, τι κανω;; Καθομαι και κλαιω τα λεφτα μου και τον χρονο;;Εκει υπαρχει καποια λυση;; ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα