Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dispute για να παρεις refund = dispund ;  :devil:

Ψιλά γράμματα... Αφού κατάλαβες...

Που πάμε για να ανοίξουμε dispute?Γιατι περιμένω και εγώ να έρθει κάτι για να ξέρω πως γίνεται...

Δημοσ.

ε ναι περασαν 20+ μερες ανοιξε case στο ebay σκολουθωντας τα βηματα

Εντάξει ευχαριστώ,άνοιξα case.Και τώρα τί γίνεται ?

Δημοσ.

θελει καποιες μερες λιγες για να λυσει το θεμα το ebay. Μπορει και 1-2 μερες μονο ειχε κανει σε εμενα αν κ το προιον εφτασε 2 μερες μετα κ εκλεισα το case :)

Δημοσ.

θελει καποιες μερες λιγες για να λυσει το θεμα το ebay. Μπορει και 1-2 μερες μονο ειχε κανει σε εμενα αν κ το προιον εφτασε 2 μερες μετα κ εκλεισα το case :)

Όλα λύθηκαν.Άνοιξα case σήμερα το πρωί και πριν λίγο πήρα τα λεφτά μου πίσω κανονικά.

Τί feedback να αφήσω ?

Δημοσ.

Εγω σε αντιστοιχο θεμα ειχα αφησει θετικο αφου ουσιαστικα ητανε ως μη γενομενη η αγορα με επιστροφη χρηματων αλλα κ επειδη ειχε ηδη αφησει ο πωλητης ασχετως αν δεν εγινε καμια αγορα ουσιαστικα.

Δημοσ.

Γεια σας. Εχω ενα παρομοιο θεμα. Αγορασα απο ενα πωλητη μια οθονη και ενα digitazer για ενα κινητο στις 09 ιανουαριου. Στις 3 φεβρουαριου το παρελαβα. Οπως τα τοποθετησα διαπιστωσα οτι η οθονη δεν δουλευε και δεν εχω βρει ακρη γτ.(ισως μουφα, ελαττωματικη ή οτι αλλο).Μεσα απο μυνηματα στο ebay ειπε πως θα μου στειλει νεα μετα το φεστιβαλ του στις 12 φεβ. Αν μου ερθει στα ιδια χαλια ή και να μην ερθει καθολου και αφου θα εχουν περασει οι 60 μερες που δεν θα μπορω να ανοιξω θεμα στο ebay, τι κανω;; Καθομαι και κλαιω τα λεφτα μου και τον χρονο;;Εκει υπαρχει καποια λυση;; ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...