Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια !

Βλέποντας ότι σ' αυτό εδώ το subforum μπορούμε να δημοσιεύσουμε σχεδόν ο,τιδήποτε, πήρα το θάρρος να γράψω κι εγώ ό,τι μου ήρθε αυθόρμητα.

Στο λογαριασμό μου στον Ο.Τ.Ε. έχω τη γνωστή έκπτωση "Ειδικών Ομάδων Πελατών" επειδή τυχαίνει να είμαι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Για να συνεχίσει να ισχύει αυτή η έκπτωση, πρέπει μέσα στο πρώτο δίμηνο κάθε νέου έτους να προσκομίζω στον Ο.Τ.Ε ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ώστε να βεβαιώνονται ότι ακόμα δεν δημιούργησα δική μου οικογένεια.

Πήρα χθες τηλέφωνο στο 1502 για να ζητήσω την έκδοση του πιστοποιητικού αυτού, ώστε να μην είμαι αναγκασμένος να μεταβώ πάλι στα Κ.Ε.Π ή στον οικείο Δήμο.

Μου είπαν ότι το 1502 ναι μεν εκδίδει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αλλά μόνο εάν αυτό χρησιμοποιηθεί για μεταδημότευση. Πήρα τηλέφωνο στον Ο.Τ.Ε και μου είπαν ότι ο Ο.Τ.Ε θα δεχόταν το πιστοποιητικό μόνο αν έγραφε "για κάθε νόμιμη χρήση". Εσείς πώς τα βλέπετε όλ' αυτά ; Γιατί να υπάρχουν διαφορετικά πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης για διαφορετικές χρήσεις, αφού πιστοποιούν στην ουσία το ίδιο πράγμα ;

Επίσης στο 1502 μου είπαν ότι η φόρμα έκδοσης του πιστοποιητικού είναι ηλεκτρονική και ρωτάει σώνει και καλά, από ποια πόλη θα γίνει μεταδημότευση προς ποια. Έτσι ο υπάλληλος δεν μπορεί να γράψει στο πιστοποιητικό τη φράση "για κάθε νόμιμη χρήση".

Θα ήθελα τη γνώμη σας,

Ευχαριστώ,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Παράλογο μου φαίνεται...κάπως μπορεί να γίνεται αλλά να μην ξέρει ο υπάλληλος. Τα ΚΕΠ κάπου άκουσα έχουν απεργία, ψάξ'το πριν πας μην για να μη πας τζάμπα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...