Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Είμαι 23 χρονών 1,96 υψος και καπου 83-84 κιλα, και το ΄΄πρόβλημα΄΄ που έχω μια ζωή είναι ότι είμαι πολύ αδύνατος!Όσο και να τρώω ότι είδος διατροφής και να κάνω τίποτα εκεί αδύνατος!Γι αυτο και σκέφτομαι να ξεκινήσω γυμναστική και ταυτοχρονα με το φαί να παίρνω και κάποιο συμπλήρωμα καθαρής πρωτείνης!Σαν γυμναστική σκέφτομαι το κολυμβητήριο γιατί γυμναστήριο ξεκίνησα και παλιότερα αλλα το βαρέθηκα πολύ γρήγορα! Τι λέτε θα κάνω δουλειά η όχι? Ποια πρωτείνη μου προτείνετε και κάθε πότε να παίρνω? (δεν έχω πάρει ποτέ μου τίποτα αντίστοιχο και δεν ξέρω!) Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή καλοδεχούμενη πάντα! 

Δημοσ.

Αμα βαρεθηκες το γυμναστηριο θα βαρεθεις και την πισινα..μαγικες συνταγες δεν υπαρχουν,θελει χρονο και κοπο το κορμι πατριωτη!

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς gym μην περιμένεις να πάρεις όγκο της προκοπής. Ριχτο στην (σωστή) μάσα σου προτείνω και άσε τις σκόνες. Τα συμπληρώματα από μόνα τους δεν κάνουν θαύματα

• Like 1
Δημοσ.

η πρωτεΐνη είναι αυτό που λέει η λέξη της , πρωτεΐνη σε σκόνη. Προέρχεται απο γάλα , αυγά κλπ ανάλογα με το είδος της 
Δεν θα σε τουμπανιάσει , δεν θα βάλεις κιλά δεν δεν δεν
φάε ένα κομμάτι κρέας παραπάνω και θα έχεις διπλάσιο αποτέλεσμα , δηλαδή τίποτα χ 2 μιας και νομίζεις πως τρως αρκετά και δεν βάζεις βάρος.
Κράτα τα λεφτά σου , μη τα πετάς :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...