Lomar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Όχι δεν έχει ταϊσει τόσο κόσμο το app store από μόνο του και κανένα άλλο app store. Δεν υπάρχει κανένας μικρός developer που πραγματικά να ζει από τα έσοδα των εφαρμογών του για χρόνια χωρίς άλλη δουλειά. Οι στατιστικές και οι μετρήσεις το δείχνουν εξάλλου, πως ένα ποσοστό εφαρμογών μεγαλύτερο του 90% δεν έχει αποφέρει ούτε 1000$ στον προγραμματιστή. Οι μοναδικοί που βγάζουν λεφτά είναι οι μεγάλες εταιρείες, που ήδη είχαν κεφάλαια εκατομμυρίων, ανθρώπινο δυναμικό δεκάδων εργαζομένων και απλά πλέον γίναν μεγαλύτεροι. Επίσης τα app stores είναι βιώσιμη λύση όταν έχεις να επενδύσεις 100k με 1m $ που ενώ μια επένδυση για τη δημιουργία ενός καλού εμπορικού desktop app απαιτούσε συνήθως εκατομμύρια, πλέον στη mobile πλατφόρμα έχει πέσει αυτό το ταβάνι... Κανένας μεμονομένος δεν έχει βγάλει σοβαρά λεφτά. Τώρα αν πρέπει να μετρήσουμε μέσα και τον έναν στα αρκετά εκατομμύρια που έβγαλε ένα flappy birds και έπιασε... δεν έχει καμία σχέση με το αχανές σύνολο... δε μιλούσα για όλους, αλλά για όσους έκαναν κάτι αξιοπρεπές, χωρίς τις εξαιρέσεις του flappy birdy. και ξεκολλήστε επιτέλους με την καραμελίτσα πως τα apps είναι μόνο τα games και οι σαχλαμαρίτσες στην Ελλάδα πχ ενα μεγάλο κομμάτι των εγχώριων erp/crm έχουν client έκδοση για android/ios, εκεί 1-2 προγραμματιστές ανά app έβγαλαν κάτι παραπάνω. Επίσης αδερφέ βγάζεις απέξω τους freelancers που φτιάχνουν apps για πελάτες. Δεν περιμενουν όλοι οι μικροί προγραμματιστές να ανακαλύψουν το ifrape ή το flappy birdy τους για να γράψουν apps, αναλαμβάνουν δουλειές για πελάτες που δεν ξέρουν απο xcode, objective-c ή swift. 1
pcuser Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Να σου πω τη δική μου ιστορια: Ναι, εμένα το App Store μου άλλαξε τη ζωή. Δεν άλλαξε τη ζωή σου το App Store. Το μυαλό που έχεις και εξυπνάδα σου την άλλαξε.!!! Κι αν δεν υπήρχε το App Store πάλι θα τα κατάφερνες! 2
OLDjunior Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλά πολύ πολύ πιο δύσκολα. Το App Store είναι ένα σημείο εκκίνησης . Αλλοιώς τα πράγματα είναι χαώδης. Κατα την άποψη μου
Lomar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πριν το 2007: "Προγραμματιστής θα γίνεις; Με κανένα site θα βγάλεις κανα χαρτζηλίκι" Μετά το 2007: "Προγραμματιστής; Έλα ρε αδερφέ να βγάλουμε καμιά σαχλαμάρα για κινητά να πιάσουμε την καλή!"
Chrisigia Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πολύ παράξενο που επιλέχθηκε η Ιταλία και συγκεκριμένα η Νάπολη.
Ta3ideftis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πολύ παράξενο που επιλέχθηκε η Ιταλία και συγκεκριμένα η Νάπολη. Μην ξεχνάς ότι ο ιταλικός νότος, ούτε οικονομία έχει, ούτε βιομηχανία έχει. Και η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετωπίζεται σωστά σε σχέση με το βορρά. Οπότε είναι μια 1ης τάξεως ευκαιρία να γίνει κάτι. Θέσεις εργασίας με ότι αυτό συνεπάγεται. Εμένα προσωπικά δε θα με χαλούσε να προγραμματίζω και να πίνω caffè napoletano!
atheatos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πολύ παράξενο που επιλέχθηκε η Ιταλία και συγκεκριμένα η Νάπολη. Καλα ας μην κυνηγουσε η Ιταλικη κυβερνηση την apple για φοροδιαφυγή και μετα θα βλεπαμε αν θα εφτιαχνε κέντρο... 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Γκρίνια γκρίνια γκρίνια όλη την ώρα εδώ μέσα Για να ακριβολογούμε... "HATERS HATERS HATERS" (Apple haters)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα