Tekmaster Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Χαιρετώ το φόρουμ! Θέλω πολύ να αγοράσω ένα ρολόι αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω, επίσης το budget είναι μικρό στα 100€ μαξ αλλά πιστεύω ότι κάτι θα υπάρχει και για μένα! Βρίσκομαι στο εξωτερικό οπότε αν γίνεται κάποιο να είναι απο international κατάστημα καλώς αλλιώς θα ψάξω στα μαγαζιά εδώ για το μοντέλο που θα προτείνετε. Θέλω να ομολογήσω ότι λατρεύω τα μπρασελέ ρολόγια αλλά είμαι 18-19 χρονών και δεν ξέρω αν θα μου πάνε ή φαίνονται πολύ υπερβολικά.Θα προτιμούσα κάτι σε μπρασελέ. Επίσης μου αρέσουν κυρίως τα αναλογικά ρολόγια αλλά προτάσεις είναι δεκτές για όλους τους τύπους. Ευχαρίστω των προτέρων!
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το θέμα! http://www.insomnia.gr/topic/275459-ρολόι-χειρός-τί-φοράτεποιο-θα-θέλατε/page-1
Tekmaster Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Το έχω διαβάσει το thread αλλά δεν με βοήθησε. Κάποιοι όντως γράφουν για κάποια ρολόγια και γνώμες αλλά οι περισσότεροι κάνουν επίδειξη. Θέλω κάτι πιο εμπειρικό και στοχευμένο.
sahanaki4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Θα απεφευγα ρολογια μοδατης μαρκας. Σε ρολοι quartz υπαρχουν απειρες επιλογες. Προσωπικα, μονο μηχανικο ρολοι θα αγοραζα(υποκειμενικο γουστο), αν εδινα απο 100 μεχρι 300 ευρω. Γυρω στα 100 ευρω το orient mako, κλασσικο ρολοι Γυρω στα 150 ευρω orient mako xl , μεγαλυτερη διαμετρος. Απο 200 ευρω θα πηγαινα σε καποια seiko που σαν μαρκα συμπαθω, εχει μεγαλυτερη ποικιλια. Αρα, συμφωνα με αυτα που λες, απο μηχανικο ρολοι, το orient mako, θα προτεινα. 1
sahanaki4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Πριν εναμιση χρονο το ειχα παρει απο orientuhren de γερμανικη σελιδα με μενου και στα ελληνικα βλεπω σημερα ομως η τιμη πηγε στα υψη απο 110 ευρω συνολικο κοστος περσι το βλεπω τωρα 150 συνολικο κοστος οποτε, να μην σε παρω στο λαιμο μου για την τιμη 100 ευρω που σου εγραψα ισως καποιος αλλος εχει προτασεις γυρω στα 100 ευρω
zio10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δες τα casio edifice, τα βρίσκω πολύ όμορφα και υπάρχει μεγάλη ποικιλία γύρω στα 100€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα