Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας ζητω αρχικα συγγνωμη αλλα δεν ηξερα που να κανω το thread αυτο. Τον περασμενο Οκτωμβριο ειχε γινει διαρρηξη στο σπιτι μου την ωρα που βρισκομουν στο εξωτερικο για δουλειες με αποτελεσμα να μου κλεψουν αντικειμενα αξιας (notebook, μικροπραγματα και το παλιο μου iPad!) Και χαρη σε αυτο το ipad μεσω δορυφορου εχω στα χερια μου την ακριβες διευθυνση της τοποθεσιας του αυτην την στιγμη. Υπαρχει ομως ενα μικρο προβλημα, βρισκεται σε αλλη χωρα. Μπορει να γινει τιποτα? Σκεφτομουν να ενημερωσω τις αρχες αλλα  τι μπορουν να κανουν γι αυτο? Μπορει να κανει κατι η Apple γι' αυτο το θεμα και να το παρει στα χερια της?

Δημοσ.

αντε και πήγες στην αστυνομια. το ότι βρίσκεται σε άλλη χώρα πως το ξεπερνας? θελώ να πω, η ελλας δίνει σήμα στην εκει αστυνομια και πάνε και τον συλλαμβάνουν?

Δημοσ.

Έχει κανένα νόημα να αναρωτιέσαι τι θα κάνει η αστυνομία και αν θα δώσει σήμα να τον συλλάβουν ή αν δεν ασχοληθεί καν? Το μόνο που πρέπει να είχες ήδη κάνει φίλε Lionel είναι να πας στην αστυνομία και να το πεις. Από εκεί και πέρα βλέπεις τι θα σου πουν και αν μπορούν να κάνουν κάτι ή αν πρέπει να κάνεις εσύ κάτι ή οτιδήποτε. Εδώ μέσα τώρα να ρωτάς και να σου λέμε ο καθένας τι νομίζει δεν κερδίζεις τίποτα παρά χάνεις πολύτιμο χρόνο.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορει να κανει κατι η Apple γι' αυτο το θεμα και να το παρει στα χερια της?

Αν έχεις συνδρομή Applecare νομίζω κάτι μπορεί να γίνει.Έχει μια υπηρεσία που την πληρώνεις γύρω στα 400 ευρώ νομίζω και λέγεται Apple Suicide Squad.Είναι ειδική ομάδα για να κάνει περισυλλογή του χαμένου σου προιόντος από κακόβουλα χέρια,έχουν και license to kill αν θυμάμαι καλά.Το μόνο που θέλουν από σένα είναι να τους δώσεις το στίγμα που έχεις και να κάνεις τον ανήξερο αν δείς κάτι σχετικό στις ειδήσεις την επόμενη μέρα.

Πέρα από την πλάκα,εγώ θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι,η τοποθεσία καταρχάς είναι πολύ γενική,δεν ταυτοποιεί κάποιον.

• Like 2
Δημοσ.

Εκανα το thread για να δω μηπως στο παρελθον ειχε καποιος παρομοιο προβλημα με το δικο μου. Δεν μου ειναι καθολου δυσκολο να επισκεφθω τις αρχες και ναι ηθελα να ακουσω γνωμες διαφορων γιατι που ξερουμε εσυ και εγω οτι αυτην την στιγμη που μιλαμε δεν καθεται καποιος απ τις αρχες και διαβαζει το μηνυμα αυτο και να θελει να προσθεσει κατι. Μιας που θα βρισκομαι το βραδυ στην περιοχη μου σκεφτηκα να βγαλω το κινητο μου και να ανοιξω ενα thread στο insomnia μηπως βρω κατι χρησιμο μεχρι εκεινη την ωρα.

Αν έχεις συνδρομή Applecare νομίζω κάτι μπορεί να γίνει.Έχει μια υπηρεσία που την πληρώνεις γύρω στα 400 ευρώ νομίζω και λέγεται Apple Suicide Squad.Είναι ειδική ομάδα για να κάνει περισυλλογή του χαμένου σου προιόντος από κακόβουλα χέρια,έχουν και license to kill αν θυμάμαι καλά.Το μόνο που θέλουν από σένα είναι να τους δώσεις το στίγμα που έχεις και να κάνεις τον ανήξερο αν δείς κάτι σχετικό στις ειδήσεις την επόμενη μέρα.

Πέρα από την πλάκα,εγώ θεωρώ ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι,η τοποθεσία καταρχάς είναι πολύ γενική,δεν ταυτοποιεί κάποιον.

Δεν ταυτοποει καποιον, αλλα ταυτοποει την συσκευη η οποια ανηκει σε μενα συμφωνα με τον σεριακο της αριθμο και πολλα αλλα (apple id και τα στοιχεια που εχω ορισει σε αυτην. Η καταγγελια που ειχα δηλωσει οταν ειχε γινει η διαρηξη, ανεφερα και την συγκεκριμενη συσκευη με ολες τις πληροφοριες που κατεχω γι αυτην).

Εχω την συγκεκριμενη διευθυνση ακριβως απ' εκει και περα δεν πιστευω να ειναι τοσο δυσκολο να βρεθει η συσκευη αν ειναι καποιος εκει περα.

Τυχαινει επισης να ζει εκει περα η αδελφη της γιαγιας μου, στην συγκεκριμενη χωρα και συγκεκριμενα στην πολη αυτη! οποτε θα το ψαξω τι μπορω να κανω μεσω αυτην. θα το αναφερω στις αρχες αν δω οτι δεν εχουν τις αρμοδιοτητες να κανουν κατι.

Δημοσ.

Ναι βρε φίλε ταυτοποιεί τη συσκευή,αλλά πως θα την βρούνε;Το στίγμα του gps έχει απόκλιση από λίγα έως αρκετά μέτρα και δεν προσδιορίζει ύψος.Αν είναι δηλαδή σε μια πολυόροφη εργατική πολυκατοικία στην Γεωργία που λες,τί θα κάνουν;Θα μπουκάρουν σε όλα τα διαμερίσματα και θα ψάχνουν;Δεν γίνονται αυτά που λες.

Δημοσ.

Ναι βρε φίλε ταυτοποιεί τη συσκευή,αλλά πως θα την βρούνε;Το στίγμα του gps έχει απόκλιση από λίγα έως αρκετά μέτρα και δεν προσδιορίζει ύψος.Αν είναι δηλαδή σε μια πολυόροφη εργατική πολυκατοικία στην Γεωργία που λες,τί θα κάνουν;Θα μπουκάρουν σε όλα τα διαμερίσματα και θα ψάχνουν;Δεν γίνονται αυτά που λες.

Υπαρχει η δυνατοτητα Play sound την οποια αμα πατησω απ εδω περα στο maximum θα αρχιζει να βαραει σειρηνα στο ipad. Βεβαια αυτο καπως πρεπει να γινει και με την δικια μου συμμετοχη σε αυτο... Eπειχηρησει με ειδικες δυναμεις θα στησουμε σε ολοκληρη την γειτονια :-D

Δημοσ.

Κανενα απολυτως νοημα δεν εχει να πας στην Αστυνομια, διοτι η ΕΛΑΣ δεν μπορει να κανει τιποτα σε μια χωρα(στον κατοικο εκεινης της χωρας) που ειναι εκτος Ε.Ε

Δημοσ.

Εκεινος που το εχει δεν σημαινει κατ'αναγκη πως ειναι ο Γεωργιανος κλέφτης που μπηκε σπιτι σου. Μπορει απλα να το αγορασε μεσω ebay ας πουμε. Να'χει αγορασει δηλαδη εν αγνοια του το κλοπιμαιο.

Ψαξε και τι γινετε σ'αυτο το ενδεχόμενο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...