Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα..θα ηθελα να συνδεσω το λογαριασμο μου της τραπεζας με την paypal..οταν παω να βαλω το iban μου βγαζει το εξης μηνυμα..You cannot add a bank at this time. υπαρχει αλλος τροπος να γινει?γιατι δεν το δεχεται?επισης στην προσπαθεια να κανω συνδεση με την καρτα μου στο paypal μπλοκαρα την καρτα μου απο απροσεξια και δεν μου την δεχεται παλι..οποιος μπορει παρακαλω να βοηθησει!.

Δημοσ.

Ας αρχίσουμε από τα βασικά!

Κάτι που λέγεταιcapital controls το έχεις ακούσει εεε?

Το ότι εχουν εφαρμοστεί στην Ελλάδα από το καλοκαίρι φαντάζομαι το πήρες χαμπαρι?

Πως περιμενει ς λοιπόν να επιτραπει ή σύνδεση του λογαριασμού σου με το paypal?

Δημοσ.

λοιπον τα χουμε πει θα τα ξαναπουμε.υπαρχει ολοκληρο topic βεβαια αλλα θα στα πω περιληπτικα.πας στο paypal κατω στο contact,μετα message center και τους στελνεις μηνυμα λεγοντας τους οτι δεν μπορεις να συνδεσεις τον τραπεζικο σου λογαριασμο κτλ.. λογικα θα σε παρουν μεσα σε 2-3 μερες τηλεφωνο και θα στον περασουν αυτοι επιτοπου.οσο για το πως θα ξεμπλοκαρεις την καρτα δεν ξερω.εξηγησε τους και θα στην ξεμπλοκαρουν αυτοι.

Δημοσ.

αν δεν βρεις ακρη πες μου.

τους εστειλα email και μου απαντησα αυτο

Thanks for your email. To help you as quickly as possible, were sending you some information about bank accounts:

A. How do I add my bank account? 

B. How do I re-add my bank account? 

C. How often can I add my bank account to a PayPal account? 

D. How do I remove a bank from my PayPal account?

This email is an automated response, designed to try and answer your questions as quickly as possible. If you'd like more information, simply reply to this email with as many details about your situation as possible. Your query will be prioritised and we will get back to you as soon as we can.

και στην συνεχεια μου δεινει απαντησεις στα ερωτηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...