zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν εχεις παρέα για γηπεδο και αν εισαι βαζελος ριξε κανα τηλ να παμε μαζι Μακριά από μας! 3
vrwmiaris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 @σταβι με θύμισες την ματσουκα στο κλιπ του μαργαριτη, που θα πας καρδία μου
splashboogie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ως άνθρωπος που αραζει- αραζε- συχνά μόνος του μπάρα να προσθέσω αν μπορώ κάτι. Τεράστιο ρόλο παιζει η περιοχή αλλά και το ίδιο το μαγαζί. Προφανώς όταν βγαίνεις έξω ΚΑΤΙ ψαχνεις απλά όχι καταναγκη φλερτ. Π.χ. τώρα που δεν ψάχνω τίποτα έχω ωραιότατο jameson από Βασιλόπουλος σπίτι και είμαι άρχοντας. Όμως ναι είναι ωραίο να την ζήσεις μόνος για να ακούς και να βλέπεις- είναι μεγάλο σχολείο imo. Στην Αθήνα θεωρώ είναι εύκολο να μην σε ενοχλήσει κανείς (χανεσε εύκολα) αλλά παίζει ρόλο και το μαγαζί. Άμα αραζεις Μπάτμαν μες τους ρουχλες ( θαμώνας είμαι μην παρεξηθω) δεν είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί δεν ήπιε ήσυχος ποτό.
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εγώ και στο σπίτι πάντως υπερβολικά σπάνια θα κάτσω να πιω ποτό μόνος μου. (Maus πλάκα έκανα ε, ευχαριστώ για την πρόταση κι ας μην ταιριάζουμε! ) 1
splashboogie Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εγώ και στο σπίτι πάντως υπερβολικά σπάνια θα κάτσω να πιω ποτό μόνος μου. (Maus πλάκα έκανα ε, ευχαριστώ για την πρόταση κι ας μην ταιριάζουμε! ) Αυτό που μου αρέσει με το σπίτι είναι ότι πάντα θα σταματήσω στο 1 διπλό ουίσκι. Έξω ποτέ.. 1
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχει τύχει να πάω μόνος μου σε μπαρ, ούτε το κόβω να πηγαίνω ποτέ, δεν βρίσκω το νόημα Γήπεδο και συναυλίες μόνος, ουκ ολίγες φορές 1
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παω άνετα μονος για μπάνιο, οχι μόνο μου αρέσει , την καταβρίσκω το επιδιώκω να είμαι μόνος στην παράλια να διαβάζω τις εφημεριδαρες μου χωρίς να με ενοχλεί κανείς ! Αντιθέτως σε μπαρ μόνος δεν την παλεύω θες να μιλήσεις να πεις καμιά μαλακία ρε παιδί μου να περάσει η ωρα , μια φορά το έκανα πριν πολλά χρόνια και ένιωσα σαν την καλαμιά στον κάμπο (παίζει να ήμουν ο μοναδικός χωρίς παρέα σε ολόκληρο το μαγαζί) σε φάση σαν να με κοιτάζουν όλοι γύρω μου! στο 5λεπτο την έκανα .. 2
bluesattack Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Aυτο ειναι το σωστο bar Ουτε παρεα χρειαζεσαι , ουτε τιποτα 1
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Aυτο ειναι το σωστο bar Ουτε παρεα χρειαζεσαι , ουτε τιποτα Ειδικο μπαράκι για εργενηδες !!! Οι κοπελες τι προγραμματα κανουν ξέρουμε? Εχω ετοιμο ενα 50αρικο να το φυτιλιάσω!!! Ειμαι απαραδεκτος τωρα τελευταια ... ολο για καμακι λεω οτι θα βγω και ολο δεν κρατιεμαι και το ριχνω στα τζανκ φουντ
redhotstef Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Τι σήμαινει COYOTE στα αγγλικά;; Έχω συναντήσει και σε ενα τραγούδι αυτή τη λέξη αλλά δεν κατάλαβαινω την μεταφορική έννοια της. Coyote στη μετάφραση σημαίνει ενα είδος λύκου, το συναντάμε και στα κινούμενα σχέδια. Μεταφορικά τι σημαίνει όμως;;
ScorpioX777 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εχω ετοιμο ενα 50αρικο να το φυτιλιάσω!!! 50αρικο :lol: .Με 50αρικο πας πισω πισω και για να δεις μπουτι πρεπει να εχεις το αλμα του Γκαλη.
bedazzled Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Οχι , γιατι για να βγαινουν μονοι τους κατι παραξενο θα εχουν Είναι αυτό που έλεγα ότι πρέπει να συνοδεύονται από γυναίκες (aka preselection)... 1
SlickNick Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά μόνο με παρέα πηγαίνω σε μπαράκια αλλιώς δε βρίσκω και το λόγο να πάω. Δεν πίνω, δεν καπνίζω και η μουσική που παίζουν μου είναι συνήθως αδιάφορη. Επίσης το μοναχικό καμάκι είναι ο χειρότερος τρόπος να γνωρίζεις γκόμενες μακράν, εκτός αν είσαι πάρα πολύ εμφανίσιμος. Μόνος μου προτιμώ να πάω καμιά βόλτα η για ψώνια. 3
DDevil Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 50αρικο :lol: .Με 50αρικο πας πισω πισω και για να δεις μπουτι πρεπει να εχεις το αλμα του Γκαλη. Στο συγκεκριμενο μπάρ? δηλαδη? με 50 ευρω τι κανεις?
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Είναι αυτό που έλεγα ότι πρέπει να συνοδεύονται από γυναίκες (aka preselection)... Βέβαια και το να πάει μια γυναίκα μόνη της σε μπαρ στους περισσότερους δημιουργεί την εντύπωση ότι ψάχνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις