Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δεν κανονισατε να βγειτε με τα παιδια απο Αθηνα;;;Βλεπω πως ακομα να καταφερουν να κανονισουνε μερα κ σημειο 

Γιατί ήθελε να βγει μόνη της :)

Δημοσ.

Αν νιωθεις ανετα οκ...εγω δεν νιωθω ανετα! Αν ημουν αντρας παντως τυφλα να εχουν οι γκομενες,εγω τα ποτα μου θα τα επινα me and myself!

Με ακόμα έναν που γουστάρεις τα ίδια πράγματα είναι η ιδανική έξοδος πιστεύω!

Δημοσ.

Με ακόμα έναν που γουστάρεις τα ίδια πράγματα είναι η ιδανική έξοδος πιστεύω!

Εννοειται...απλα προσωπικα μου αρεσει η μοναχικη εξοδος..σε αλλους μπορει να φαινεται κακομοιρια!Εμενα μου αρεσει..γουσταρω πολυ και αν ημουν αντρας ετσι θα εβγαινα διχως να υπαρχουν παρεξηγησεις! :P

Δημοσ.

Δε βλεπω να σχολιαζει κανεις."

Εγω δεν βλεπω να απαντας στις ερωτησεις μελων που εγραψαν στο θεμα "σου". Αν και ειχε ξανανοιξει στο παρελθον και αλλο θεμα παρομοιο.

Αλλα και στη συναντηση με το ζορι μου απαντουσες τωρα που το σκεφτομαι.. Και καθομασταν και διπλα. Μαλλον θα νομιζες οτι σου τη πεφτω η απλως με εκοψες απ την αρχη για enemy..

Ας ειναι.. Τα πιτογυρα στον Αχιλλεα/βεργινα μετα, κερασμενα - δεν ξεχνω ..

• Like 1
Δημοσ.

Το καλοκαίρι το τόλμησα και βγηκα μονος μερικες  φορες ,κάποιοι απο την παρεα δουλευουν το πρωι και αλλοι ειναι παντρεμένοι (και τρώνε παντόφλα ) οποτε ενα βράδυ που η βαρεμάρα χτύπησε κόκκινο λεω δεν παει στο διάολο θα βγω μονος!

Μια χαρα ηταν, κρίμα που δεν το τολμούσα και παλιοτερα θα ειχα γλιτώσει πολλα βράδια βαρεμάρας!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι πολύ pussy για να πάω σε μπαρ μόνος μου, αλλά καμιά φορά που κανονίζαμε σε ένα μπαρ που γούσταρα πολύ από μουσική και περιβάλλον, έσκαγα μύτη μισή ώρα πριν και καθόμουν μόνος. Φανταζόμουν τα κοριτσόπουλα να σκέφτονται "Κοίτα τούτος εκεί αυτοπεποίθηση, κάθεται μόνος μου", "ποιος να 'ναι τούτος ο μυστηριώδης άνδρας". Βέβαια απέφευγα να τσεκάρω αν με κοιτάει καμία, γιατί θα απογοητευόμουν. Έχω ζήσει στα άκρα τελικά. :P

• Like 3
Δημοσ.

@ red λυπαμαι που σε εκανα να νιώσεις ετσι στη συναντηση. Δεν ειχα τετοια προθεση. Ημουν απλα αρρωστη. Σε καμια περιπτωση δε σκεφτηκα οτι μου την επεφτες που γιατι δεν ειδα πουθενα κατι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν πινω καθολου αλκοολ οποτε δεν παω σε μπαρ... Σπανια να παω καπου μονη μου. Γενικα περναω πολλες ωρες μονη μου ισως και μερες οποτε οταν βγαινω θελω να κοινωνικοποιουμαι για να μην γινω μουροχαβλη.

ξερεις το να αισθανεσαι οτι δεν ασχολειται κανεις μαζι σου ειναι ενα απιστευτο απίστευτο αίσθημα ελευθερίας.

Και να ασχολειται klein αναγκη δεν εχεις κανεναν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...