zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Γιατι δεν κανονισατε να βγειτε με τα παιδια απο Αθηνα;;;Βλεπω πως ακομα να καταφερουν να κανονισουνε μερα κ σημειο Γιατί ήθελε να βγει μόνη της
stavi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αλλα φαίνεται οτι ειμαι μια χαρά γιαυτο κ δεν ενοχλουν
zio10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αν νιωθεις ανετα οκ...εγω δεν νιωθω ανετα! Αν ημουν αντρας παντως τυφλα να εχουν οι γκομενες,εγω τα ποτα μου θα τα επινα me and myself! Με ακόμα έναν που γουστάρεις τα ίδια πράγματα είναι η ιδανική έξοδος πιστεύω!
stavi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Γιατί ήθελε να βγει μόνη της ναι κουραζομαι με αλλους, 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Γιατί ήθελε να βγει μόνη της Στην αρχη ειπε αρκετα με τις βαρετες παρεες,δεν νομιζω οι insomniacs Αθηναιοι να ειναι βαρετη παρεα
stavi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά περνας καλα εξω μόνος γιατι εχεις κανει κ κεφαλι
anwnymh29 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Με ακόμα έναν που γουστάρεις τα ίδια πράγματα είναι η ιδανική έξοδος πιστεύω! Εννοειται...απλα προσωπικα μου αρεσει η μοναχικη εξοδος..σε αλλους μπορει να φαινεται κακομοιρια!Εμενα μου αρεσει..γουσταρω πολυ και αν ημουν αντρας ετσι θα εβγαινα διχως να υπαρχουν παρεξηγησεις!
redhotstef Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δε βλεπω να σχολιαζει κανεις." Εγω δεν βλεπω να απαντας στις ερωτησεις μελων που εγραψαν στο θεμα "σου". Αν και ειχε ξανανοιξει στο παρελθον και αλλο θεμα παρομοιο. Αλλα και στη συναντηση με το ζορι μου απαντουσες τωρα που το σκεφτομαι.. Και καθομασταν και διπλα. Μαλλον θα νομιζες οτι σου τη πεφτω η απλως με εκοψες απ την αρχη για enemy.. Ας ειναι.. Τα πιτογυρα στον Αχιλλεα/βεργινα μετα, κερασμενα - δεν ξεχνω .. 1
Votritis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το καλοκαίρι το τόλμησα και βγηκα μονος μερικες φορες ,κάποιοι απο την παρεα δουλευουν το πρωι και αλλοι ειναι παντρεμένοι (και τρώνε παντόφλα ) οποτε ενα βράδυ που η βαρεμάρα χτύπησε κόκκινο λεω δεν παει στο διάολο θα βγω μονος! Μια χαρα ηταν, κρίμα που δεν το τολμούσα και παλιοτερα θα ειχα γλιτώσει πολλα βράδια βαρεμάρας! 1
Miracle Worker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εγώ είμαι πολύ pussy για να πάω σε μπαρ μόνος μου, αλλά καμιά φορά που κανονίζαμε σε ένα μπαρ που γούσταρα πολύ από μουσική και περιβάλλον, έσκαγα μύτη μισή ώρα πριν και καθόμουν μόνος. Φανταζόμουν τα κοριτσόπουλα να σκέφτονται "Κοίτα τούτος εκεί αυτοπεποίθηση, κάθεται μόνος μου", "ποιος να 'ναι τούτος ο μυστηριώδης άνδρας". Βέβαια απέφευγα να τσεκάρω αν με κοιτάει καμία, γιατί θα απογοητευόμουν. Έχω ζήσει στα άκρα τελικά. 3
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Σταβι;;;Θα επιασε κουβεντα με κανεναν 3
gavros10 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Το βρισκω τεραστια εμπειρια να πας μονος σε μπαρ. Εμενα μ' αρεσει και μια δυο φορες το μηνα πηγαινω
stavi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 @ red λυπαμαι που σε εκανα να νιώσεις ετσι στη συναντηση. Δεν ειχα τετοια προθεση. Ημουν απλα αρρωστη. Σε καμια περιπτωση δε σκεφτηκα οτι μου την επεφτες που γιατι δεν ειδα πουθενα κατι τετοιο. 1
Laurelien Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Εγω δεν πινω καθολου αλκοολ οποτε δεν παω σε μπαρ... Σπανια να παω καπου μονη μου. Γενικα περναω πολλες ωρες μονη μου ισως και μερες οποτε οταν βγαινω θελω να κοινωνικοποιουμαι για να μην γινω μουροχαβλη. ξερεις το να αισθανεσαι οτι δεν ασχολειται κανεις μαζι σου ειναι ενα απιστευτο απίστευτο αίσθημα ελευθερίας. Και να ασχολειται klein αναγκη δεν εχεις κανεναν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις