Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα πήγαινα σε μπαρ μόνος, όχι. Το βρίσκω, πώς να το πω, ανούσιο. Όχι ότι μου λέει κάτι το μπαρ, γενικά. 

Κι εκτός αυτού, είναι και κομματάκι ασύμβατο να γράφεις από τη μια, "για την πάρτη μου και δε με νοιάζει" κι από την άλλη "δεν κοιτάζω κανέναν ακριβώς για να μην το εκλάβει ότι ψάχνω παρέα". Βάλε και παρωπίδες, άμα είναι έτσι, να το σιγουρέψεις.

Πώς να το πω, δεν μου φαίνεται ούτε πολύ "σκασιλάρα μου ρε, δεν έχω ανάγκη κανέναν", ούτε ιδιαίτερα διασκεδαστικό αυτό που περιγράφεις. Προσπαθώ να φανταστώ, δηλαδή, πώς τη βγάζεις μια βραδιά, πώς χαλαρώνεις, παλεύοντας να αποφύγεις να κοιτάξεις άνθρωπο.

Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά.

Υ.Γ. Με ρέγουλα τα μπινελίκια, σ' ιλ βου πλε.

δεν κοιτάζω επίμονα

όσοι με ξέρουν μπορούν να καταλάβουν

όσοι δε με ξέρουν το πιο πιθανό είναι να φανταστουν κάτι διαφορετικό

Είναι πάντως απίστευτο πόσο περίεργο μπορεί να σας φαίνεται όταν δεν ειναι καθόλου μα καθόλου.

Πάει ένας άνθρωπος στο μπαρ μόνος του... κλάι μάι!

Φυσικά και με τη στάση και τη γλώσα του σώματός μου είμαι συμαζεμένη για να μη στείλω λάθος μηνύματα

Δε θα φορεσω κάτι προκλητικό δηλαδή

ούτε θα παίζω με τα μαλλιά μου και θα γλείφω τα χείλια μου

Πώς να το πω, δεν μου φαίνεται ούτε πολύ "σκασιλάρα μου ρε, δεν έχω ανάγκη κανέναν", ούτε ιδιαίτερα διασκεδαστικό αυτό που περιγράφεις. Προσπαθώ να φανταστώ, δηλαδή, πώς τη βγάζεις μια βραδιά, πώς χαλαρώνεις, παλεύοντας να αποφύγεις να κοιτάξεις άνθρωπο.

δεν παλεύω, απλά το βλέμμα μου ειναι φευγαλέο και αδιάφορο.

Αν είχα βλέμμα απεγνωσμένο σίγουρα θα μου τα πρήζαν. Κανείς δεν έρχεται να μου μιλησει και μόνο όταν θελω εγώ μιλάω σε κάποιον.

Δημοσ.

Ο lonely cowboy απο το αντιστοιχο περσυνο thread που ειναι ρε παιδια;

@Stavi βγαινεις να πιεις να μεθυσεις και πινεις κρασι; no no no

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο κοντινό που εχω κάνει να πάω μόνος σε μπαρ ,είναι να πιω μια-δύο μπύρες μαζί με τα σουβλάκια που πήρα από το γυραδικο της γειτονιάς.

Πλέον ούτε με παρέα πάω γιατί κάνω αποχή από το αλκοόλ

Δημοσ.

α επίσης πάω και σινεμά μόνη μου. Στο άττικο συγκεκριμένα που εκεί πανε ουτως ή άλλως πολλοι μόνοι τους

και γενικά νομίζω οτι μπορώ να παω οπουδήποτε  μόνη μου

κανείς δε δίνει δεκάρα, ούτε ασχολειται κανείς

Το πιο κοντινό που εχω κάνει να πάω μόνος σε μπαρ ,είναι να πιω μια-δύο μπύρες μαζί με τα σουβλάκια που πήρα από το γυραδικο της γειτονιάς.

Πλέον ούτε με παρέα πάω γιατί κάνω αποχή από το αλκοόλ

ίσως φοβάστε, όλοι εσείς που δεν τολμάτε να πάτε μόνοι, για την εικονα που θα δώσετε...

?

θέμα συνήθειας είναι πάντως..

όταν μετακινείσαι συχνα και αλλάζεις συνεχώς τόπο διαμονής μαθαίνεις να κάνεις γρήγορα περιστασιακές παρέες, να κάνεις πράγματα μόνος σου αλλα ακόμα και να  μιλάς με ευκολία σε αγνώστους

• Like 2
Δημοσ.

επίσης χτες μίλησα τελικά με κάποιον, ο οποίος αν και στην αρχή είχε παρέα, μετά η παρέα του έφυγε και εμεινε μόνος. Καθόταν ακριβώς δίπλα μου κι έτσι του μίλησα.

Του ειπα "η παρέα σου έφυγε;"

Ναι' μου λέει

"μπορούμε να μιλήσουμε αν θες" του ειπα

Αρχισε να μου λέει για το Βιετνάμ που είχε πάει και ότι είναι ένας υέροχος προορισμός, οι άνθρωποι καλοι και οι γυναικες πολύ όμορφες

Και την τριτη που είχα πάει παλι σε ένα μπαρ, μετά απο αρκετή ώρα που είχα αράξει μόνη, βαρέθηκα και ήθελα να μιλησω σε κάποιον. Ήρθε μια κοπέλα και κάθισε μόνη της διπλα μου

της λέω "ήρθες μόνης σου"

"οχι μου λέει περιμένω παρέα. Κι εσύ περιμένεις παρέα;"

"οχι" της λέω "εγώ ήρθα μόνη, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι ήρθε κι άλλη μόνης της"

ε μέχρι να έρθει η παρέα της μιλήσαμε... μου έλεγε ότι είναι ηθοποιός και ότι μενει στο Αμερική και την επομένη θα πήγαινε Πολωνια να γυρίσει ένα δοκυμαντερ για τους εβραίους

Stavi αθηνα εισαι πλεον;

είμαι μέχρι να μην είμαι κι εδώ...

Επίσης Snoob αυτό που έγραψες "δεν παίζει να είσαι σε φάση δε με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, σκασίλα μου"

όντως δεν παίζει και ξέρεις γιατί; γιατί ο κόσμος δε λέει τίποτα

Υ.Γ Προϋπόθεση για να περάσεις καλά είναι να σου αρέσει η μουσική. Αυτή είναι μια ολόκληρη παρέα από μόνης

όπως επίσης και το λίγο αλκοολ που θα σε ζαλίσει ευχάριστα

τόσο όσο να σε κάνει να βυθιστείς στις σκέψεις σου

δεν ξέρω πόσοι απο εσάς έχετε μείνει σε youth hostel αλλά είναι μια υπέροχη εμπειρία.

Κάθε μέρα γνωρίζεις και άλλα άτομα από όλο τον κόσμο.

Εγω μένω σε δωμάτιο αποκλειστικά με γυναίκες και οι περισσότερες ταξιδεύουν σε όλο σχεδόν τον κόσμο με μοναδική παρέα το back pack τους..

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν εχεις παρεα να γελασεις,κοτσομπολεψεις τι να κανεις στο μπαρ.Οταν βλεπεις μερικους να καθονται στην μπαρα μονοι τους να κοιτανε το ποτο και τα φυστικια,συν οτι φαινεται γελοιο σου δινει και την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα με αυτα τα ατομα.

• Like 1
Δημοσ.

ίσως φοβάστε, όλοι εσείς που δεν τολμάτε να πάτε μόνοι, για την εικονα που θα δώσετε...

?

θέμα συνήθειας είναι πάντως..

όταν μετακινείσαι συχνα και αλλάζεις συνεχώς τόπο διαμονής μαθαίνεις να κάνεις γρήγορα περιστασιακές παρέες, να κάνεις πράγματα μόνος σου αλλα ακόμα και να  μιλάς με ευκολία σε αγνώστους

Στην επαρχία οπου ζω, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Εγώ όμως δεν θέλω να ξέρουν ποιος είμαι και τι κάνω . Εχουμε πολλούς κουτσομπολιδες που ψάχνουν αφορμές για να ξεχάσουν την μιζέρια τους.

Επισης, το αλκοόλ το έχω κόψει . Προσπαθώ να κάνω μια ισορροπημένη δίαιτα επειδή για χρόνια τρεφομουν με σαβουρες. Δεν νοιωθω πλέον να μου λείπει το αλκοόλ (και οι άλλες σαβουρες μαζί )

Δημοσ.

Εμένα με φοβίζει και η ιδέα του ποτού μόνος μου στο σπίτι.

Οχι οτι δεν πινω αν βρεθω με παρέα. Το αντίθετο.

Ισως να με είχε χαλάσει εκείνο το μεθύσι (μόνος μου) το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις παρεα να γελασεις,κοτσομπολεψεις τι να κανεις στο μπαρ.Οταν βλεπεις μερικους να καθονται στην μπαρα μονοι τους να κοιτανε το ποτο και τα φυστικια,συν οτι φαινεται γελοιο σου δινει και την αισθηση οτι κατι δεν παει καλα με αυτα τα ατομα.

αχαχαχαχα

παίζει

γιατί όταν τελικά ανοιγω το στόμα μου και μιλάω... είτε στην μπαρ γούμαν, είτε στον μπατ τεντερ, είτε σε κάποιον δίπλα μου

έχω την αίσθηση ότι ξαφνιάζονται και κάποιοι ίσως με κοιτάζουν με την άκρη του ματιου τους... σα να σκέφτονται "δηλαδή μιλάει σαν κανονικός άνθρωπος;"

Λατρεύω Μαύρο Γάτο

εκεί είχα πάει την τρίτη

Το να πας μονος σου σε μπαρ ειναι οπως το δειχνουν στις αμερικανικες ταινιες;

ναι είναι

γενικά όταν ξέρεις να κάνεις πράγματα μόνος σου και τα τολμάς εξελίσσονται σε πολύ ενδιαφέρουσες περιπέτειες

άσε που πάντα γνωρίζεις άτομα στην πορεία

Στην επαρχία οπου ζω, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Εγώ όμως δεν θέλω να ξέρουν ποιος είμαι και τι κάνω . Εχουμε πολλούς κουτσομπολιδες που ψάχνουν αφορμές για να ξεχάσουν την μιζέρια τους.

Επισης, το αλκοόλ το έχω κόψει . Προσπαθώ να κάνω μια ισορροπημένη δίαιτα επειδή για χρόνια τρεφομουν με σαβουρες. Δεν νοιωθω πλέον να μου λείπει το αλκοόλ (και οι άλλες σαβουρες μαζί )

ούτε κι εγώ θα πήγαινα κάπου που να με ξέρουν..

αν δε σε ξέρουν πραγματικά είσαι σαν αόρατος

ακόμα κι αν σκεφτουν κάτι όπως αυτό που έγραψα πιο πάνω, την άλλη στιγμή που δε θα είσαι μπροστά τους θα το έχουν ξεχάσει

Εντάξει βλέπω ότι τους κάνει λιγο εντύπωση αλλά ως εκεί, πραγματικά δεν υπάρχει κάτι το τόσο αξιοπερίεργο.

Απλά νομίζω οτι κάποιοι δεν μπορούν να το κάνουν γιατί θα νιώθαν πολύ άβολα,.. αλλά αυτό έχει να κάνει με αυτούς τους ιδιους και όχι με αυτό που πραγματικά συμβαίνει

Δημοσ.

'Εξω βγαίνεις κυρίως για 3 λόγους.

Δημόσιες σχέσεις γενικότερα(+καμάκι ειδικότερα),για να χορέψεις,και για να πιεις.

Αν είσαι καλός στα δύο πρώτα και έχεις και τον αέρα που χρειάζεται δε βλέπω γιατί να μη μπορείς να βγεις μόνος σου.Άλλωστε γρήγορα θα βρεις παρέα.

Τώρα αν είναι να βγεις μόνο για να κοιτάς για μένα δεν έχει διαφορά αν θα είσαι μόνος σου ή με παρέα.Χάσιμο χρόνου είναι και στις δύο περιπτώσεις.Και το ίδιο άβολα θα ένοιωθα αν ήμουν με άλλους 2-3 nerds ,ή ήμουν μόνος μου.

Βέβαια αν κάποιος βγαίνει μόνο για να πιει και μάλιστα πολύ ,τότε πιστεύω δεν κάνει καμια διαφορά.Άμα πιεις πολύ δε σε νοιάζει τίποτα.Απλά είναι καλύτερα να έχεις κάποιον να σε προσέχει μην πάθεις τίποτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...