Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να πας μονος σου σε μπαρ ειναι οπως το δειχνουν στις αμερικανικες ταινιες;

Οχι, γιατι σπανια συναντας τετοια παρακμιακα μπαρ και τυπους

Δημοσ.

Εγω τις προαλλες που πηγα για μια μπυριτσα με μια φιλη,απεναντι μας καθοταν 2 τυποι που σερφαραν στο κινητο..και γαμω την παρεα εκαναν  :lol:

Εαν εβγαλαν  selfie ειναι οκ, μοιραστηκαν την στιγμη τους  :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγω τις προαλλες που πηγα για μια μπυριτσα με μια φιλη,απεναντι μας καθοταν 2 τυποι που σερφαραν στο κινητο..και γαμω την παρεα εκαναν  :lol:

Θα σας αρεσε αμα ερχοντουσαν για παρέα?

• Like 1
Δημοσ.

Τι θα λεγατε αν κάποιος επερνε την πρωτοβουλία να ανοίξει ένα μπαρ για άτομα που πάνε μόνα τους ;

Και για μπαρμαν θα προσλαμβανα ψυχολογους.

• Like 4
Δημοσ.

Οχι , γιατι για να βγαινουν μονοι τους κατι παραξενο θα εχουν  :lol:

Κατσε να δουμε μπορει να έχει διαφορετική γνωμη η ανωνυμη

Δημοσ.

Τι θα λεγατε αν κάποιος επερνε την πρωτοβουλία να ανοίξει ένα μπαρ για άτομα που πάνε μόνα τους ;

Θα γινόταν σαν dating bar όμως, θα πήγαιναν μόνο άτομα που θέλουν να γνωρίσουν άλλους. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το κρατήσει έτσι όπως λες.

Οχι , γιατι για να βγαινουν μονοι τους κατι παραξενο θα εχουν  :lol:

Δύο ήταν, δεν ήταν ένας κι ένας μόνοι τους :P

Δημοσ.

Θα γινόταν σαν dating bar όμως, θα πήγαιναν μόνο άτομα που θέλουν να γνωρίσουν άλλους. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το κρατήσει έτσι όπως λες.

Δύο ήταν, δεν ήταν ένας κι ένας μόνοι τους :P

stadar :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι ασχημη ιδεα .Το θεμα ειναι πως θα εμποδιζες τους ενοχλητικους παρεισακτους, τα ζευγαρια και τις παρεες .. Πορτιερηδες ?  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Θα ενιωθα αμηχανια αν ερχοταν ετσι στο ασχετο..μαλλον!

Υποθέτουμε οτι δεν ειναι οτι να ναι τυποι , ευγενικοι με χιουμορ διακριτικοι κτλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...