Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ενιωθα αμηχανια αν ερχοταν ετσι στο ασχετο..μαλλον!

Νομίζω δεν υπάρχει απάντηση συγκεκριμένη σε αυτό. Αν είχες καλή διάθεση και ερχόταν ο άντρας της ζωής σου θα σου άρεσε, ακόμα και στο άσχετο πιστεύω. Αν είχες τα θέματά σου και ερχόταν ένας άκυρος δεν θα σου άρεσε. Ή μπορεί να μην είχες καλή διάθεση ή όρεξη να γνωρίσεις κάποιον και να ερχόταν κάποιος που θα σου τραβούσε ασυναίσθητα την προσοχή και πάλι να σου άρεσε.

Είναι πολύ γενική η ερώτηση. :)

• Like 2
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκτός αυτού θα είχε και πρόβλημα με την ονομασία. The lonely bar. Δεν ξέρω... πολύ στεναχωρημένο το διαβάζω...

Και το BaRlone καλο ειναι για ονομα :P

Εγω ρε παιδια αυτα τα τυπου, μονος μου, δεν με νοιαζει κανεις, θα κανω τη ζωη μου και θα ειμαι ελευθερος κλπ, εκτος οτι μου φερνουν στο μυαλο χιπστερ φαση, μου φερνουν και μια πολυ βαθια επιθυμια να αναζητησει την προσοχη καποιος μεσω τις διαφορετικοτητας του και των μη mainstream πραγματων που κανει.. Ισως λογω θεματων που περασε παλιοτερα; Δεν ξερω..

Την σταση ζωης σου και τις επιλογες σου απλα τις κανεις αυθορμητα, δεν επιλεγεις να τις κανεις και να λες να δειτε κανω και αυτο το διαφορετικο..

Δηλαδη δεν σκεφτηκες ουτε μια στιγμη στο μπαρ, αν σε κοιταει κανεις και τι σκεφτονται οι αλλοι; Δεν λεω να σε νοιαζει το τι σκεφτονται, αλλα σαν σκεψη θα σου ηρθε.. πχ "Α αυτος με κοιταξε, α τελικα δεν με κοιτανε" κλπ Αυτοματως δεν το κανεις αυθορμητα και το κανεις για να πεις οτι το εκανες, για να εκπληρωσεις μια επιθυμια σου ή ενα κενο.. 

Φιλικα τα λεω αυτα φυσικα, και οχι μονο για την TS αλλα για τον καθενα που εχει εναν ταδε τροπο ζωης και τον "δειχνει" αμεσα ή έμμεσα..

"Α εγω δεν γελαω, ειμαι emo.. ειναι καλο να εισαι emo γιατι καταλαβαινεις πραγματα για τον εαυτο σου, δεν πληγωνεσαι, ειναι τροπος ζωης κλπ κλπ"

Στο θεμα μας, οχι εγω μονος μου δεν θα πηγαινα σε μπαρ, μονο αν ημουν ψυχολογικα χαλια  και ηθελα να τα πιω ή να βρω καμια γυναικα για εκδικηση (αν ειχα χωρισει). Δεν εχει νοημα, καθεσαι και σπιτι με το κρασι σου και τη γαματη μουσικη/ταινια σου, η πας σε μια παραλια, ή κανεις βολτα με το αμαξι και σκεφτεσαι..

Τετοιες στιγμες δεν ειναι για αλλους για να εισαι σε κοινη θεα, και αν εβλεπα καποιον μονο αρκετη ωρα στο μπαρ θα σκεφτομουν αυτοματως ή οτι δεν ειναι καλα, ή χωρισε ή τον παρατησε κανεις..  και οχι τι γαματος που ειναι και ελευθερος και ανεξαρτητος, μακαρι να ημουν και εγω ετσι γιατι η παρεα μου κοιταει τα κινητα της και πλεον εχουμε αποξενωθει κλπ κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Θα ενιωθα αμηχανια αν ερχοταν ετσι στο ασχετο..μαλλον!

Θα μπορουσε , στο μελλον, να γινει αυτο.Να εχουμε ολοι πανω μας ,στα ρουχα μας ας πουμε , την διευθυνση του fb μας και ενα διακριτικο σημα για το αν ειμαστε ελευθεροι η οχι.Να σπαει ο παγος πρωτα στο ιντερνετ και μετα live συναντηση. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,γιατι οχι? 

Ωραια. Αρα καλο ειναι οι άντρες να τολμάνε κάποιες φορές. Αυτο ήθελα οκ θενξ :-D

Θα μπορουσε , στο μελλον, να γινει αυτο.Να εχουμε ολοι πανω μας ,στα ρουχα μας ας πουμε , την διευθυνση του fb μας και ενα διακριτικο σημα για το αν ειμαστε ελευθεροι η οχι.Να σπαει ο παγος πρωτα στο ιντερνετ και μετα live συναντηση. :-D

Μασημένη τροφη φιλε. Χάνεται η μαγεια της προσπαθειας.

Δημοσ.

Σε καφετερια παντως βλεπω πολλα ατομα μονα τους που ερχονται να δουν αγωνες. Δεν ειβαι το ιδιο με το να πας σε μπαρ απλα βλεπω πως τελικα υπαρχει αρκετη μοναξια

Δημοσ.

Σε καφετερια παντως βλεπω πολλα ατομα μονα τους που ερχονται να δουν αγωνες. Δεν ειβαι το ιδιο με το να πας σε μπαρ απλα βλεπω πως τελικα υπαρχει αρκετη μοναξια

Λάθος αυτό... είναι αρκετές φορές που δεν μπόρεσε η παρέα και πήγα να δω τον αγώνα μόνος όπως θα έκανα στο σπίτι αν ειναι νοβα/οτετιβι

Δημοσ.

Απορώ πόσα ψυχολογικά έχετε όσοι μιλάτε για τους άλλους που έχουν ψυχολογικά.

Θες να πιείς μια μπύρα και να δεις κόσμο γιατί είχες βραδινή βάρδια πχ, παίρνεις 2 τηλέφωνα και οι φίλοι δουλεύουν πρωί. Ας κάτσεις σπίτι γιατί κάποιος στο μαγαζί θα σε σχολιάσει. Οτι το πρόβλημα το έχει ο μόνος και όχι οι άλλοι που αναλύουν γιατί είναι μόνος.

Όχι ψυχολόγο, στείρωση.

• Like 5
Δημοσ.

...και το alone alone kai trisalone καλο θα ηταν για ονομα.  :ph34r:

Αυτο δεν ειναι ονομα για μπαρ.Αλλα για παραδοσιακο καφε της παρηγοριας  :-D

• Like 1
Δημοσ.

το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να πάω μόνος σε ένα μπαράκι για ποτό...την νοοτροπία του ''τι θα πει ο κόσμος'' την έχω αποβάλει από την ζωή μου εδώ και μια 10ετία.

not so offtopic το νήμα μου έφερε στο μυαλό αυτό...

Δημοσ.

Διαφορετικό εντελώς μου φαίνεται. Και αυτό το έχω κάνει αρκετές φορές όπως και το να πάω γήπεδο μόνος μου.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν εχεις παρέα για γηπεδο και αν εισαι βαζελος ριξε κανα τηλ να παμε μαζι :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...