BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα.θέλω να φτιάξω ένα μίνι eshop για έναν φίλο μου.Και θα αγοράσω ένα eshop template από το WordPress.Και θέλω να ρωτήσω πως θα το σύνδεσω και θα το ανεβάσω στο papaki.gr με domain και hosting ? Πρέπει να να πληρώσω τίποτα extra στο papaki.gr για να συνδέσω το eshop WordPress template εκεί?
alldaynews Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Οχι θα το ανεβάσεις το template μέσω του control panel του wordpress 1
solton57010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν θελω να σε προσβαλω αλλα θελεις να φτιαξεις eshop????? και δεν εχεις ιδεα πως να το ανεβασεις στο papaki και πως θα το συνδεσεις με το domain ???? Αστο γιατι θα γινει καμια στραβη και θα βρεθεις και εσυ και ο φιλος σου μπλεγμενος ,αν δεν εχεις γνωση βασικων πραγματων πως θα μπλεξεις με θεματα ασφαλειας ενος eshop ? Αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενα θεματα προσφατα ξεκινησες την ενασχοληση σου με το αντικειμενο οποτε για αρχη περιορισου στο site σου δουλεψε σε αυτο ή πανω σε αλλα blog ,στατικες σελιδες και αργοτερα στησε για πειραματισμο ενα eshop και παιξε μαζι του αλλα προς θεου οχι live γιατι θα βρεθει κανενας ανικητος και η στραβη δεν αργει να γινει. Εντελως πληροφοριακα και με ολη την καλη διαθεση αν θελεις eshop θα πρεπει να δειτε αλλες λυσεις οπως magento,opencart,prestashop και αφηστε το wordpress που μπορει να σας κανει τη δουλεια αλλα δεν ειναι σχεδιασμενο για αυτη τη χρηση.Και κατι τελευταιο για να λειτουργησει νομιμα eshop στην Ελλαδα θελει κανονικα εναρξη επιχειρησης ,εκδοση αποδειξεων κτλπ 2
dominotrix Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Φιλε μου σου προτεινω να κανεις μια ιστοσελιδα με Wordpress αν θελεις αλλα οχι ενεργο e-shop. Περνα τα προιοντα, στηστο οπως θελεις να ειναι, αλλα μην μπαινεις σε διαδικασια να κανεις λογαριασμους τραπεζας κλπ. Η ελειψη γνωσης μπορει να σου βγει σε "κακο". Ενα eshop ειναι ενα ψηφιακο καταστημα. Αν δε θελεις απλα να το κανεις και να το βλεπεις μονο εσυ και οι φιλοι σου, θα πρεπει να κανεις μελετη για το πως θα μπορεσεις να εχεις εισοδημα. Θα πρεπει να γινει ερευνα αγορας, ανταγωνιστων, branding, και γενικα πολυ μα πολυ (και σωστη) διαφημιση. Αλλιως θα το κοιτας ετσι να καθετε καθε μερα. Ειναι σα να λες, δουλεια που κοστιζει σε μια επιχειρηση που φτιαχνει ιστοσελιδες κοντα στα 2.000Ε να την κανεις εσυ που δεν εχεις ιδεα πανω στο θεμα. Σορρυ αν σου "τη λεω", μη το παιρνεις στραβα, απλα ειναι λιγο απερισκεπτο αυτο που πας να κανεις. Παρολαυτα, αν το θελεις πολυ τουλαχιστον ξεκινα σιγα σιγα, φτιαχνοντας τη σελιδα και περνα τα προιοντα στατικα, δηλαδη χωρις να χρειαστει καποιος να αγορασει ονλινε, αλλα να μπορει να τα παραγγειλει μεσω email/τηλεφωνου. Αν δεις πως πουλας και εχεις ενα εισοδημα, τοτε ενεργοποιησε το σε ηλ.καταστημα. Αλλα πιστεψε με καποια πραγματα ειναι καλο να τα αφηνουμε στους ειδικους. Καλη τυχη σου ευχομαι! 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα είναι ακριβώς eshop,θα έχει λινκς απο προιντα από άλλα eshop(απο συνεργάτες του) Δηλαδη θα μπορεί να παραγγειλει κάποιος απο το site που ζήτησε να του κάνω αλλα η παραγγελία θα πηγάινει στο γνήσιο site των συνεργατών του (σ αυτους που τα πουλάνε αρχικά.) Αυτό πάλι άδεια εργασίας θέλει?
angmar Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αν το κάνει για να βγάλει λεφτά, ναι, αν το κάνει για να περάσει η ώρα και δεν έχει κανένα έσοδο, μπορεί και όχι. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον επικοινωνησα με τον φίλο μου και μου είπε οτι το ξέρει οτι θέλει άδεια και θα την βγάλει Εχω ανεβάσει κι αλλες φορες αρχείο απλά τις προηγουμενες φορές ήταν απλο index.html αρχείο το site και τώρα είναι wordpress template γι αυτό ρωτάω.Το domain ξέρω πως να το συνδέσω Οχι θα το ανεβάσεις το template μέσω του control panel του wordpress Στο file manager θα πάω? κατι σαν affiliate δηλαδη; Ναι νομίζω αυτό εννοει ο φίλος μου να κάνει Λοιπον τώρα συνηδειτοποίησα τι εγραψα χθες στο πρώτο μηνυμα και στον τίτλο .Απλώς να πω οτι νύσταζα παρα πολύ έγραψα άλλο απο αυτο που ήθελα να γράψω.Ξερω πως να κάνω τις συνδέσεις με το papaki.gr. Απλως δεν ήξερα με ποιο τρόπο θα γίνει στην περίπτωση με το wordpress template γιατί πρωτη φορά το κάνω
dominotrix Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Κατεβαζεις απο το wordpress.org την πιο προσφατη εκδοση. Ανεβαζεις το .zip με FTP ή μεσω File Manager αν εχει το papaki και κανεις extract τα αρχεια. Φτιαχνεις μια βαση δεδομενων μεσα απο το papaki. Πηγαινεις στο site σου και θα ακολουθησεις τα βηματα ενα ενα. Θα συμπληρωσεις τα στοιχεια της βασης που εφτιαξες. Τελος, αφου συνδεθεις στο admin, θα κανεις upload το theme που εχεις κατεβασει απο καπου, ή μπορεις μεσα απο το διαχειριστικο να εγκαταστησεις ενα free. Αν κολλησες πουθενα πες μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα